Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-28-17, 02:06 PM   #101
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://www.gamecity.ne.jp/stars/nico170328.html
3/28(火) 20:00~ 浅野真澄さん、相沢舞さん、相坂優歌さん登場 発売直前生放送

https://www.gamecity.ne.jp/omega20th/special.html 月曆
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:09 AM   #102
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
台灣巴哈都偷跑了, 這裡仲冇消息, 咁唯有等明日
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 02:16 PM   #103
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
有未。。。。
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 02:37 PM   #104
kenchan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 廢人 查看文章
有未。。。。
由手機版發出
仍然未有,最快都要明天正日,香港已變成正日哥
kenchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 02:42 PM   #105
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://psnprofiles.com/trophies/599...9C%83%E4%B8%B2

無雙☆群星大會串

加油呀!大家支持支持!

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 03-29-17 02:47 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 03:26 PM   #106
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
ssp12點已見有
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 05:26 PM   #107
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
ssp12點已見有
中文要聽日
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 08:01 PM   #108
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: edman27 查看文章
中文要聽日
中文都偷左啦
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 08:02 PM   #109
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
初公布>垃圾,糞

影牢參戰>無聊

瑪莉參戰>技窮

RIO參戰>想騙誰

無夜參戰>這算什麼

開售日>Shut Up And Take My Money
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 08:16 PM   #110
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
初公布>垃圾,糞

影牢參戰>無聊

瑪莉參戰>技窮

RIO參戰>想騙誰

無夜參戰>這算什麼

真係玩家心聲
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 08:36 PM   #111
暗黑騎士
Game Master

冇講大話,我一直都期待緊呢隻無双
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 08:53 PM   #112
kcf1201
Game Master

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
初公布>垃圾,糞

影牢參戰>無聊

瑪莉參戰>技窮

RIO參戰>想騙誰

無夜參戰>這算什麼

一開波公佈蘇菲參戰 > Shut Up And Take My Money
期待20周年出隻真鍊金無雙
舊 03-29-17, 08:58 PM   #113
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
話垃圾果班同想玩果班都唔同人

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:16 PM   #114
edman27
Crazy Gamer

引用:
作者: kcf1201 查看文章
中文都偷左啦
夜晚晚先黎偷
咩價錢?
舊 03-30-17, 03:31 AM   #115
kcf1201
Game Master

引用:
夜晚晚先黎偷
咩價錢?
SSP見到PS4版470

話說蘇菲同工口書都好好用,鍊金無雙
舊 03-30-17, 09:43 AM   #116
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 廢人 查看文章
話垃圾果班同想玩果班都唔同人
Yes,所以我又入黎話係垃圾
早幾日已經有人喺nico實況(非偷跑,暗榮公認)
一句講晒,個系統越出越混亂

都係時候黎次回歸原點
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 01:50 PM   #117
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
睇完實況, 呢隻野嘅白痴同無恥超越左我忍耐範圍, 只好比$
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 01:56 PM   #118
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Kain 查看文章

都係時候黎次回歸原點
由手機版發出
變返格鬥

舊 03-30-17, 02:10 PM   #119
edman27
Crazy Gamer

引用:

都係時候黎次回歸原點
由手機版發出
等於一個可能曾經鍾意睇足球, 呢家只睇籃球既人咁
籃球友成日走去足球場話足球咁耐無波入垃圾白痴一樣
為咩?? 想多d人support佢唔再睇足球既行為?? 為自己行為提高自信?

此篇文章於 03-30-17 02:13 PM 被 edman27 編輯。
舊 03-30-17, 02:16 PM   #120
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
變返格鬥
Dead or Alive新作: Koei Tecom無雙

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 03:46 PM   #121
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
變返格鬥
唔係割草??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 04:18 PM   #122
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
為咩?? 想多d人support佢唔再睇足球既行為?? 為自己行為提高自信?
錯誤比喻喎師兄
有人繼續俾錢買佢就繼續HEA出大雜會

引用:
作者: J+1 查看文章
唔係割草??
由手機版發出
無印係格鬥GAME

此篇文章於 03-30-17 04:21 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 05:21 PM   #123
Kain

引用:
完全唔岩喎個例子
足球永遠都係足球,對我黎講亦唔存在籃球呢樣野
無雙係越出越垃圾
由手機版發出
舊 03-30-17, 05:55 PM   #124
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: STRIFE 查看文章
無印係格鬥GAME
順便UP張圖俾樓上睇下

引用:
完全唔岩喎個例子
足球永遠都係足球,對我黎講亦唔存在籃球呢樣野
無雙係越出越垃圾
由手機版發出
我覺得冇咁SAD喎,無雙係好玩唔好玩梅花間竹咁出,
第6集我覺得幾得

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 06:06 PM   #125
Kain

我見到一次過操作4條友排排企,動作完全同步真係噴晒飯
由手機版發出

標籤
無双☆スターズ, 無雙☆Stars

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798 草薙さん 手提遊戲機討論版 5919 04-14-24 06:50 PM
[多機種] 『ベルセルク無双』 PS4 / PS3 / Vita steve 電視遊戲討論版 143 01-07-17 04:40 PM
[PSV] NEXT AQUAPLUS GAME for PS Vita money 手提遊戲機討論版 10 09-09-15 07:11 PM
[多機種] 『戦国無双 Chronicle 3』 (PS Vita/3DS版) | 発売中 Vita中文版3月 安安 手提遊戲機討論版 14 03-26-15 05:48 PM
ps vita 全新原裝耳塞 貓太部 買賣專區 0 07-19-13 01:15 PM

現在的時間是 03:02 PM

手機版 | APP版