Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-10, 07:28 PM   #601
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
老師乳溝夾水 b
/\

其實睇漫畫嗰陣已經諗點解隻狗鬼殺咁嘈啲喪B都唔理佢?a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 01:13 AM   #602
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
女角們用酒沖涼?
沖完之後個個都發情咁款

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 01:26 AM   #603
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 真!DC 查看文章
女角們用酒沖涼?
沖完之後個個都發情咁款
可能因為經過一日咁辛苦既日子,
難得有機會鬆下,一時間放得太多壓力出黎

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 03:36 AM   #604
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
漫畫有講飲醉哂,可能因為未成年飲酒所以動畫唔提...

舊 08-12-10, 07:43 AM   #605
Leaf
God of Gamer
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我係個正常男人
換著係我點忍?
如果世界係正常都可以忍
但而家橫掂都死梗上左先算

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 08:22 AM   #606
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
我係個正常男人
換著係我點忍?
你又唔係孝,駛乜忍
梗係上哂佢啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 08:45 AM   #607
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 如月刃 查看文章
你又唔係孝,駛乜忍
梗係上哂佢啦
之後考會走埋黎零距離打你膊頭一槍

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 12:25 PM   #608
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
我係個正常男人
換著係我點忍?
走左出去先再爆發吧 bbb

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-10, 12:52 PM   #609
sand
Junior Member

註冊日期: May 2009
想問下有冇人有去開niconico睇彈幕版
今個星期好鬼衰 set左只有上載同區域先睇得
想問下有冇高手知道有冇辦法睇到
睇nico彈幕版搞笑好多
sand 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-10, 04:28 AM   #610
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
呢集真係多服務鏡頭.............
阿老師條毛巾咁大動作都唔甩, 真係犀利............
學姐果身裝扮 係咪出錯左, 應該 h 系先有架.............
男主角應該要收好人卡啦下話...........
女主角咁騎上o黎 都唔 摷下.........
咁君子o既............
呢d 時候 梗係犯所有男人都會犯o既錯 先架啦.......
做好人, 第二日實後悔啦...........

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!

此篇文章於 08-15-10 04:31 AM 被 cccc 編輯。
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 06:42 PM   #611
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
今集好多學姐serivce鏡頭
勇者王同主角救蘿莉段BGM好型
蘿莉屙尿嗰段笑左

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 06:51 PM   #612
野良猫
肥倫

仲以為班女角會一直保持哩個樣去到爆機,失望

孝哥好波
連蘿莉都收服埋,今次真係唔憂米

平野都唔差,係咁食餅
又晌毒島前輩下方,好風景呀
舊 08-16-10, 07:05 PM   #613
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Suda 查看文章
今集好多學姐serivce鏡頭
勇者王同主角救蘿莉段BGM好型
蘿莉屙尿嗰段笑左
隻蘿莉好攪笑
引用:
作者: 如月刃 查看文章
仲以為班女角會一直保持哩個樣去到爆機,失望

孝哥好波
連蘿莉都收服埋,今次真係唔憂米

平野都唔差,係咁食餅
又晌毒島前輩下方,好風景呀
點止平野仲俾隻小蘿莉騎左下

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 08-16-10 07:07 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 07:19 PM   #614
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003

雙爐系統超強的

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 07:27 PM   #615
野良猫
肥倫

引用:
作者: 細路翔 查看文章
四爐添啦~

舊 08-16-10, 07:32 PM   #616
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
今集好糟糕....
紅頭對大脾o既盡頭
仲有學姐個pose
之後老師全裸+勇者王枝槍

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」

此篇文章於 08-16-10 07:37 PM 被 加瑪 編輯。
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 07:36 PM   #617
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
今集繼續紳士
學姊裸體圍裙最高

死人平野係今集人生贏家

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 09:15 PM   #618
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

蘿莉真係屙左?冇濕喎

而且有鐵壁加持,,,,

死...越來越紳士了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 09:34 PM   #619
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
平野好幸福

舊 08-16-10, 09:42 PM   #620
細路翔
The One

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
平野好幸福
做左成集龍門

英國說大家抱團死
舊 08-16-10, 09:43 PM   #621
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
蘿莉真係屙左?冇濕喎

而且有鐵壁加持,,,,

死...越來越紳士了
漫畫係有屙

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 09:47 PM   #622
阿kit
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2010
做平野 真係好到....
唔單止 視覺上既享受......
仲有觸覺上都享受埋
真快活......
阿kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 09:54 PM   #623
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
牆上高隻貓真大膽
隻狗就吠到引哂d喪b過黎
但係隻貓仲可以係貓上呼呼大睡
開頭以為男主角會踩到貓尾之類)

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-10, 09:57 PM   #624
細路翔
The One

引用:
作者: Hayami 查看文章
牆上高隻貓真大膽
隻狗就吠到引哂d喪b過黎
但係隻貓仲可以係貓上呼呼大睡
開頭以為男主角會踩到貓尾之類)
又唔係佢比人咬緊係悠然自得啦

英國說大家抱團死
舊 08-16-10, 10:18 PM   #625
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
平野好幸福+1
今集作畫比以前靚好多
行圍牆係主角威能

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dead Space romrom2004 電視遊戲討論版 398 02-15-18 11:19 AM
Dead Island 神祕人1號 電視遊戲討論版 50 08-29-11 03:37 PM
Cloverfield X Dawn of the Dead = George A. Romero's Diary of the Dead GimGim 電影版 2 01-15-08 10:21 AM
[NDS] Dead and Furious / Touch the Dead neo2046 手提遊戲機討論版 46 06-03-07 08:55 PM

現在的時間是 08:51 AM

手機版 | APP版