Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-06, 03:10 PM   #226
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: ~freedom~
得既 用玻璃紙@@
如果用膠做..要挖空把劍d黑格..好煩= =
把劍身 冇位....orz
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-06, 12:35 AM   #227
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
相...

求其咁影左幾張相,有興趣可以入去睇下(#0020買唔返,#0028,3006A,B,3007,7005未開
http://s82.photobucket.com/albums/j2...achiu/?start=0

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦

此篇文章於 09-10-06 07:55 PM 被 ultrachiu 編輯。
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-06, 01:07 AM   #228
Mono_Noisy
Junior Member
新十字先鋒軍

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: ultrachiu
相...

求其咁影左幾張相,有興趣可以入去睇下(#0020買唔返,#0028,3006A,B,3007,7005未開
http://s82.photobucket.com/albums/j2...achiu/?start=0
張叉骨X1 真係一絕
一直比我無試既 "布"斗篷竟然可以咁靚
Mono_Noisy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-06, 01:55 AM   #229
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: Mono_Noisy
張叉骨X1 真係一絕
一直比我無試既 "布"斗篷竟然可以咁靚
o個塊布好好玩架,有時對住咁多fix只可以擺一個pose都會幾頭痛
諗下又度下先有新既出路......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-29-06, 01:58 AM   #230
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
o個塊布好好玩架,有時對住咁多fix只可以擺一個pose都會幾頭痛
諗下又度下先有新既出路......
裝過一次 見就咁伏落黎好悶所以一直無玩過塊布
原來折下佢就已經咁好玩

話時話
各位點收藏d GFF?
目前我雖然得4隻~~~(心水既唔多,只買鐘意既機,差幾隻心頭好未買)

開頭連盒擺係度,但係發覺唔開盒擺Pose Display不如唔好買

但係屋企個層架又怕封塵,有無D咩款既透明箱擺GFF好使好用介紹下?
舊 08-29-06, 02:25 AM   #231
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

喜訊
某日本GFF網站見到話
原來X3隻半身X1改~~~係完全FIT到0016 X1~~~~
姐係唔洗敗2盒lu A口A
舊 08-29-06, 02:30 AM   #232
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
裝過一次 見就咁伏落黎好悶所以一直無玩過塊布
原來折下佢就已經咁好玩

話時話
各位點收藏d GFF?
目前我雖然得4隻~~~(心水既唔多,只買鐘意既機,差幾隻心頭好未買)

開頭連盒擺係度,但係發覺唔開盒擺Pose Display不如唔好買

但係屋企個層架又怕封塵,有無D咩款既透明箱擺GFF好使好用介紹下?
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=71290

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-29-06, 02:32 AM   #233
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

正!!THX XDD
真係"又高貴又大方" !!!!
=====================

之前係咪有版友話差隻0020 齊晒全部

Yahoo拍賣有人賣0020 100% NEW @_@!!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1112356244
舊 08-29-06, 02:35 AM   #234
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
正!!THX XDD
真係"又高貴又大方" !!!!
=====================

之前係咪有版友話差隻0020 齊晒全部

Yahoo拍賣有人賣0020 100% NEW @_@!!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112356244
o個位咪就係我囉(只限正傳),未計最新#0031,差呢隻
thx你

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-29-06, 02:40 AM   #235
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
o個位咪就係我囉(只限正傳),未計最新#0031,差呢隻
thx你
為得心頭好 祝你努力Bid到

都係格緊價既時候突然見到部0020

重差咁多未買...但係新品陸續有黎

此篇文章於 08-29-06 02:49 AM 被 Mono_Noisy 編輯。
舊 08-29-06, 08:33 AM   #236
*小榮*
Insane Gamer
遊戲獵人

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDShiroWeng
Gundam Fix收藏家,厲害!!
我都係岩岩開始玩Fix,之前個d都買唔到.
fix系列係咪every month都會出一款?

舊 08-29-06, 12:51 PM   #237
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
作者: *小榮*
舊款最方便唯有上網Bid XD

香港唔同日本..日本好多玩具鋪 長期齊款...(獨欠夏沙威&Deep Striker)

hum~~無話一定個個月出
幾個月一隻啦~

舊 08-29-06, 10:28 PM   #238
豆腐銓

註冊日期: Dec 2005
見倒x3.... 旺角ctma $@^*, 皆旺 $@*)
豆腐銓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-06, 10:42 PM   #239
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: *小榮*
你想買邊款?睇下幫唔幫到你

引用:
舊款最方便唯有上網Bid XD

香港唔同日本..日本好多玩具鋪 長期齊款...(獨欠夏沙威&Deep Striker)

hum~~無話一定個個月出
幾個月一隻啦~
你講o個兩隻香港都好少地方有(直頭唔覺有)
敗家仔0025早幾個月葵芳見過一次差唔多$4xx

都係上年開倉好,$100一隻

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-29-06, 11:27 PM   #240
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
幾時出GUNDAM FIX FIGURATION #0032 GM SNIPER

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-06, 11:33 PM   #241
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
你想買邊款?睇下幫唔幫到你

你講o個兩隻香港都好少地方有(直頭唔覺有)
敗家仔0025早幾個月葵芳見過一次差唔多$4xx

都係上年開倉好,$100一隻
如果有 4XX 都唔算過份既
不過我諗依家無左啦?/_\

想儲既機唔算好多XD
Deep Striker反而易買到d~~
不過只係無位擺 + 錢既問題XDDD

舊 08-29-06, 11:34 PM   #242
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

GUNDAM FIX FIGURATION #0032
RGM-79SC ジム・スナイパーカスタム
メーカー:バンダイ 2006年9月下旬発売予定
販売価格:4,179 円

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-30-06, 12:52 AM   #243
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
睇相唔差, 不過出成點都一定敗.

舊 08-30-06, 03:16 AM   #244
旋風寺舞人

註冊日期: Sep 2002
大劑!!!岩岩拎番隻陳年X-1出黎玩
發覺D色水黃黃地!!!買個陣係咪咁就唔記得...
究竟原本設定係白色偏黃定還是擺得耐變黃???

隻野我長期擺係陰暗位...
旋風寺舞人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 11:26 AM   #245
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
作者: 旋風寺舞人
大劑!!!岩岩拎番隻陳年X-1出黎玩
發覺D色水黃黃地!!!買個陣係咪咁就唔記得...
究竟原本設定係白色偏黃定還是擺得耐變黃???

隻野我長期擺係陰暗位...
呀?
X1本身都唔係純白架XD
米黃色架麻唔係咩XD

此篇文章於 08-30-06 12:13 PM 被 Mono_Noisy 編輯。
舊 08-30-06, 03:06 PM   #246
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
呀?
X1本身都唔係純白架XD
米黃色架麻唔係咩XD
我o個隻唔知係咪係純白.......
總之就好白啦

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-30-06, 03:32 PM   #247
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
我o個隻唔知係咪係純白.......
總之就好白啦
hum
拎返出黎睇過下

唔算好好好白
原來不過都算純白XD

真係無米黃咁嚴重

舊 08-30-06, 06:33 PM   #248
旋風寺舞人

註冊日期: Sep 2002
引用:
hum
拎返出黎睇過下

唔算好好好白
原來不過都算純白XD

真係無米黃咁嚴重
咁即係米色啦...
應該係我誇張左...
旋風寺舞人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 11:53 PM   #249
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

X3 賊船賣$258

我忍!!!!

舊 08-31-06, 12:25 AM   #250
豆腐銓

註冊日期: Dec 2005
x3 230入手.... 想入番x1 x2 tim XD
豆腐銓 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 01:08 AM

手機版 | APP版