Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
飲食版>拉麵!
KUTAR# 09:52 PM 12-08-13
作者: ~Sau~:
見呢兩日限定, 今日去左(呢間拉麵我第一次, 11:50到, 前面已經3X人排緊
排左70分鐘 1點先入到
$50, 另加麵底$10 總共$60 幾抵食
湯底蝦味香濃, 正

我1:45左右開始排, 3:00有得入
不過是抵的
還換了特典T-shirt

作者: 陸奧 貴志:
咁呢碗野係只係平左定係特別既款式?
特別款式

平時是豬骨魚介味
今次是蝦味

而且是特價$50
平時食開伊台風都$88啦
陸奧 貴志 10:39 PM 12-08-13
OH,不覺
JMi 12:30 AM 12-09-13
日頭無排到台風
夜晚去左九龍灣RAMEN CHAMPION
試左豚果間 明顯無而家佐敦幾間咁伏
david 07:15 AM 12-09-13
作者: ~Sau~:
見呢兩日限定, 今日去左(呢間拉麵我第一次, 11:50到, 前面已經3X人排緊
排左70分鐘 1點先入到
$50, 另加麵底$10 總共$60 幾抵食
唉,趕唔切去食期間限定,呢間係我今年返港O既指定動作...
陸奧 貴志 10:51 AM 12-09-13
作者: JMi:
日頭無排到台風
夜晚去左九龍灣RAMEN CHAMPION
試左豚果間 明顯無而家佐敦幾間咁伏
豚god好野黎
陸奧 貴志 02:07 PM 12-09-13
剛剛試埋另一間俾車軚人睇中既拉麵Jo,味增味道比較mild,其他野普通水平…但係碗麵冇蛋
基路亞 11:11 PM 12-18-13
BURGERROOM 隔離的拉麵JO? 我覺得好細碗同埋好普通, 仲過咸左少少...
好的係唔駛點排隊...
david 10:50 PM 12-21-13
連屯門都開佐間鳥華,丸龜都有,仲駛乜出去尖咀...

搵日去鳥華試O下下午茶先,睇O下同兩年前O既尖咀有咩分別。
陸奧 貴志 11:27 PM 12-21-13
作者: david:
連屯門都開佐間鳥華,丸龜都有,仲駛乜出去尖咀...

搵日去鳥華試O下下午茶先,睇O下同兩年前O既尖咀有咩分別。
唔好試,千祈唔好試
david 11:32 PM 12-21-13
唔好試,千祈唔好試
O下,差佐好多呀?
JMi 11:23 AM 12-22-13
去台風注意
居然天寒地凍星期六三點都有人排隊...

另 有無人有儲開收據 而家15張可以換TEE
大家唔要可以比我 lol
凍檸茶 11:03 PM 12-22-13
作者: JMi:
去台風注意
居然天寒地凍星期六三點都有人排隊...

另 有無人有儲開收據 而家15張可以換TEE
大家唔要可以比我 lol
咁出名嫁原來,
早知之前响荃灣返學O個時試下啦

一蘭岩岩食過, 覺得好普通,
陸奧 貴志 04:50 PM 12-23-13
一幸舍唔同曾生玩去左登龍街同豚王打對台(未開)
martinnitram 11:05 PM 12-23-13
作者: 凍檸茶:
咁出名嫁原來,

咁平日晚飯時間會唔會仲多人?
JMi 10:47 AM 12-24-13
咁出名嫁原來,
最近做完一周年宣傳 忽然間多左人去

作者: martinnitram:
咁平日晚飯時間會唔會仲多人?
6點3前去到應該唔洗排既 之後大概要排三個字至半個鐘
david 06:56 PM 12-24-13
QUOTA有限,如果V-CITY間鳥華唔值得去,咁都係得閒出去荃灣食台風。
陸奧 貴志 07:07 PM 12-24-13

如果你認為呢兜野值85蚊既你就去鳥華啦
凍檸茶 10:13 PM 12-25-13

雞骨湯, OK冇?
陸奧 貴志 11:23 PM 12-25-13
雞骨湯, OK冇?
咁既價肉唔多塊蛋又冇隻真係唔多ok
陸奧 貴志 07:05 PM 01-07-14
今日又去百萬盒試新野(不過係食飯…)

去到一睇,真係冇陰功,個人覺得最好食既豚god冇左(另外麵絆同角fuji都冇埋,反而垃圾無限大仲o係度)
凍檸茶 07:59 PM 01-07-14

行多2步去拉麵jo麻
陸奧 貴志 09:28 PM 01-07-14
行多2步去拉麵jo麻
我o係v-city o個間食架喎,點兩步去到拉麵jo
凍檸茶 09:30 PM 01-07-14
我o係v-city o個間食架喎,點兩步去到拉麵jo
以為你响cwb o個間添
拉麵jo 暫時食過最ok o個間.
川上双葉 02:43 AM 01-08-14
豚god好野黎
豚GOD係咪執左
1月1果日去同隔離果間都掛牌"準備中"
另外果間係FB見佢話業務重整的確已經冇左
~飛彈~@@ 07:48 PM 01-08-14
作者: 川上双葉:
豚GOD係咪執左
1月1果日去同隔離果間都掛牌"準備中"
另外果間係FB見佢話業務重整的確已經冇左
轉左MEGA盛(賣飯)~山岸一雄、角FUJI都會轉
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面