Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-01-17, 06:17 PM   #2576
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ShanTou 查看文章
咪係佢地~諗住佢地咁大間舖都叫老字号咁多年…都要迫人食埋,落訂嗰時又唔講…可惡!
唉....細個時買PS1俾佢地呃過
買左唔夠一星期就壞左
之後冇換部新俾我
只係幫我整返,結果整左成個月
自此就冇再幫襯佢
但唔知點解佢地都好好生意,可能價錢都算貼地(唔炒的話)
天野 目前離線  
舊 03-01-17, 06:24 PM   #2577
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
似乎D人太睇NS
我諗等得既, NS下星期會正常價(最多炒高DD)

1) 3DS當年都好快無得炒(1-2星期左右)
2) 首發吾勁,得隻Zelda
3) 老任主機好少吊高來賣,出貨穩定
4) 賣點未必真係好吸引
5) 來緊復活節都要成個月之後, 學生又中期試,買左都未必得閒玩
jyeung1 目前離線  
舊 03-01-17, 06:24 PM   #2578
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: ゆり 查看文章
支持開名
由手機版發出

講事實嘅怕乜開名!

Sent from my iPhone using Gaforum
DreamyLuigi 目前離線  
舊 03-01-17, 06:25 PM   #2579
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
痴線架,又直播啦,今次仲勁,介紹Zelda時,話今次主角係Link,唔再係Zelda,可唔可以唔好咁呀!

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
AhTin 目前離線  
舊 03-01-17, 06:26 PM   #2580
ShanTou

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: ゆり 查看文章
支持開名
由手機版發出
大家都知㗎啦,扶手電梯一上見到嗰間…心照啦

3DS FC: 4983 4874 8206
ShanTou 目前離線  
舊 03-01-17, 06:28 PM   #2581
信長
God of Gamer
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: AhTin 查看文章
痴線架,又直播啦,今次仲勁,介紹Zelda時,話今次主角係Link,唔再係Zelda,可唔可以唔好咁呀!

主角從來都叫Link
佢中左ZELDA 系列萬年誤解, 仲扮有做功課, XD

信長 目前離線  
舊 03-01-17, 06:30 PM   #2582
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:

智障何其多

舊 03-01-17, 06:30 PM   #2583
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
智障何其多
腦殘無極限
野良猫 目前離線  
舊 03-01-17, 06:31 PM   #2584
AhTin

註冊日期: Sep 2012
引用:
作者: 信長 查看文章
主角從來都叫Link
佢中左ZELDA 系列萬年誤解, 仲扮有做功課, XD
宜家開始踩畫面啦,話差過電腦Game, 我好想知有邊部Console畫面勁得過電腦Game

AhTin 目前離線  
舊 03-01-17, 06:49 PM   #2585
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:

有無得睇返, 想留言恥笑
MO 目前離線  
舊 03-01-17, 06:49 PM   #2586
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
睇左part 2...

係咁踩個制細...
so far冇外國評話個制細唔舒服(其實應該係預左?)
條女就踩handheld mode唔好渣...但係鬼佬就話handheld is legit....

最後又係話冇中文...
大佬冇中文係因為冇華文開發商呀嘛,同埋神早係人都知system language冇中文啦
打左咁多年機都係冇架啦
咁鍾意玩中文咪等囉,睇下有幾多隻game有中文化囉,你自己走寶O者

引用:
作者: MO 查看文章
有無得睇返, 想留言恥笑
仍然live中,仲要話自己係新手
半點功課都唔做...
條仔已經俾人插到唔敢亂講野

此篇文章於 03-01-17 06:52 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線  
舊 03-01-17, 06:58 PM   #2587
MO

註冊日期: Aug 2005
睇咗一陣, 想死.....

條女係咪第1日打機.....
MO 目前離線  
舊 03-01-17, 07:04 PM   #2588
忍者

引用:
作者: MO 查看文章
睇咗一陣, 想死.....

條女係咪第1日打機.....
冇咩點打機O既女仔係差唔多

都唔明做咩係咁踩個joycon做乜...
做到咁厚點帶出街呀大佬

仲要拎個PS4制出黎比...
你放落袋都三尖八角啦

此篇文章於 03-01-17 07:15 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線  
舊 03-01-17, 07:12 PM   #2589
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
佩服你哋仲可以睇落去

後日拎完機仲有個六、日到時先慢慢摸
睇佢哋睇到火都嚟
野良猫 目前離線  
舊 03-01-17, 07:19 PM   #2590
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
今次Zelda係only for hardcore唔係講笑

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 03-01-17, 07:20 PM   #2591
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
我已X佢地,以正視聽...
大佬,PRO D 得唔得,今次就NS ,下次就其他

信長 目前離線  
舊 03-01-17, 07:26 PM   #2592
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
一點入去十秒都無就笑左

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線  
舊 03-01-17, 07:56 PM   #2593
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
買左hori 9h貼 廢事正日買唔到

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 目前離線  
舊 03-01-17, 08:07 PM   #2594
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: tylau 查看文章
買左hori 9h貼 廢事正日買唔到

幾銀?

炒得勁既大不了篤返黎

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 03-01-17, 08:12 PM   #2595
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
Nintendo Switch 情報區 1 | 2017年3月3日正式發售 | 港版 HKD2,340

引用:
作者: jyeung1 查看文章
似乎D人太睇NS

我諗等得既, NS下星期會正常價(最多炒高DD)

1) 3DS當年都好快無得炒(1-2星期左右)

2) 首發吾勁,得隻Zelda

3) 老任主機好少吊高來賣,出貨穩定

4) 賣點未必真係好吸引

5) 來緊復活節都要成個月之後, 學生又中期試,買左都未必得閒玩

當年我部3ds都買左24xx

lineage19 目前離線  
舊 03-01-17, 08:14 PM   #2596
信長
The Flash

引用:
作者: lineage19 查看文章
當年我部3ds都買左24xx
我都係... 之後兩星期後話減...

信長 目前離線  
舊 03-01-17, 08:15 PM   #2597
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
作者: 忍者 查看文章
冇咩點打機O既女仔係差唔多

都唔明做咩係咁踩個joycon做乜...
做到咁厚點帶出街呀大佬

仲要拎個PS4制出黎比...
你放落袋都三尖八角啦

如果玩開全平台的話,sony個制一直都係最差手感果個xd

媽啊,5毛得好明顯囉www

舊 03-01-17, 08:15 PM   #2598
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
幾銀?

炒得勁既大不了篤返黎

9H $150

普通防指紋就$85
防藍光就$90

tylau 目前離線  
舊 03-01-17, 08:17 PM   #2599
忍者

引用:
作者: lineage19 查看文章
如果玩開全平台的話,sony個制一直都係最差手感果個xd

媽啊,5毛得好明顯囉www

根本都唔打機
又話慣左粒的係下面
最好手感O既XBOX制都係放左係上面啦

舊 03-01-17, 08:18 PM   #2600
lineage19
Crazy Gamer

引用:
作者: 忍者 查看文章
根本都唔打機

又話慣左粒的係下面

最好手感O既XBOX制都係放左係上面啦

左上右下先係最符合人體工學,sony一直放雙下係反智的行為www只係太多人只有玩ps系所以先習慣成自然

Btw老任wiiu時的雙上都係好反智的行為www

關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5812 04-18-24 12:58 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 01:01 AM

手機版 | APP版