Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-19-12, 03:43 PM   #76
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
點解我要尊重佢?而且尊重點解要分男定女?女要尊重,男唔洗尊重?咁只係話比人知你係狗公喎
由頭到尾個TOPIC你一開始講個女仔點點點
根本你冇尊重你所講你心愛的人
你只係踩低佢扮自己偉大
去到尾你只係一個出了錢冇得食連做狗公都冇資格的自私精
要人尊重你你學下尊重先啦

我就算係狗公又點!?

舊 01-19-12, 03:47 PM   #77
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
你又知我幾多野呀? 你講得出黎預左有人有相反意見啦
人地講野唔ARM聽就話人針對
問心丫, 你都係想人地支持你話你講緊個女仔係衰人遮
我係男人公廁, 哈, 唔好話比我聽你又係享第度聽返黎呀
我唔會將是非當人情囉, 你唔好以為自己同我好熟知好多野先得架
你係有品就唔會未問過人就將人D野周圍講啦(我唔係淨係指呢單野, 我講乜你心照啦)
你咪繼續為自己辯護囉, 自己都唔識檢討下自己
你邊度見我要人支持我?你邊度見到我話佢係衰人?只係你一相情緣想法喎

我唔知道喎,係邊單?

辯護?檢討?你講緊咩?你睇返前文後理先啦

舊 01-19-12, 03:50 PM   #78
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 麥C 查看文章
由頭到尾個TOPIC你一開始講個女仔點點點
根本你冇尊重你所講你心愛的人
你只係踩低佢扮自己偉大
去到尾你只係一個出了錢冇得食連做狗公都冇資格的自私精
要人尊重你你學下尊重先啦

我就算係狗公又點!?
你認狗公就得你,咁你所講的一切就係廢話

補充一點,我講唔洗尊重果個唔係A,而係藍莓咖啡

舊 01-19-12, 03:53 PM   #79
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
你冇直接講佢係衰人, 你暗示遮
你的行為已經代表你想要人認同啦, 所有勸勉你都咁大反應
如果你話唔知的, 你咪繼續當冇發生過囉
前文後理好清楚丫, 你自己縱容人地亂駛你D錢, 又調轉頭怪人地大駛
借左錢都唔慌會還, 又覺得佢品行唔好唔值得你為佢付出丫嘛

你係唔駛尊重我, 我冇當你係朋友唔需要你尊重, 但我都唔見得你有尊重A囉, 你當佢係咩遮, 唔好話我聽係朋友呀

Lost In Paradise

此篇文章於 01-19-12 03:59 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 01-19-12, 04:00 PM   #80
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
你D野唔關我事夠唔關呢度D人事啦, 你咪唔好出文囉
家陣我講中你痛處你享度發爛渣呀?
定係我FACEBOOK DELETE左你, 你ADD我我又唔睬你所以你心懷芥蒂?
我都係議事論事遮, 唯一睇上去似針對你咪就係我依家淨係回左呢個TOPIC囉
原來仲有第二段
我講D野只係唔關你一個事
痛處?呢一刻沒有

事實好似唔係咁,FACEBOOK係我ADD你,你都列我入朋友,跟住你見我同小光非常友好,見我有你FB會對你不利,所以你DELETE左我地朋友,我MSN問你你DELETE左我?你話係,你同我講你要明白你難處,我話我明,不過我有無再ADD你你唔睬我就唔多記得,等我搵下有無資料留低先

舊 01-19-12, 04:03 PM   #81
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
原來仲有第二段
痛處?呢一刻沒有

事實好似唔係咁,FACEBOOK係我ADD你,你都列我入朋友,跟住你見我同小光非常友好,見我有你FB會對你不利,所以你DELETE左我地朋友,我MSN問你你DELETE左我?你話係,你同我講你要明白你難處,我話我明,不過我有無再ADD你你唔睬我就唔多記得,等我搵下有無資料留低先
你咪搵囉, 不過同你有關的野我就自己DELETE晒你啦
我個FB你ADD唔ADD都可以睇到晒我D野, 完全PUBLIC, 佢要睇我FB可以通過好多其他GAF的人睇
況且佢自己都講過冇興趣同唔得閒理我D野
果陣我都仲會比面你, 仲會藉故推搪, 但從頭到尾, 我係自己本身唔想ADD你囉
定還是講我MSN都BLOCK左你你好唔滿意?

你隨便搵啦, CAP埋圖搵證據指控我啦, 不過就算係我記錯我唔ARM都好
都唔會改變到你呢個TOPIC裡面自打咀巴的事實 (18XX下午茶的事實)

此篇文章於 01-19-12 04:09 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 01-19-12, 04:06 PM   #82
麥C
專業R水吹

引用:
你認狗公就得你,咁你所講的一切就係廢話

補充一點,我講唔洗尊重果個唔係A,而係藍莓咖啡
大家都係成年人
講野係唔係廢話,係睇有冇論點、道理
而唔係咩人講。

原來你數A用了你幾多錢食個Tea又講佢私生活成可以叫尊重
受教了

我話我就算係狗公又點係一個疑問句
你理解我係認咁我冇計
大家中文理解上面同尊重私隱都好大分別

舊 01-19-12, 04:07 PM   #83
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
我個FB你ADD唔ADD都可以睇到晒我D野, 完全PUBLIC
你咪搵囉, 不過同你有關的野我就自己DELETE晒你啦
果陣我都仲會比面你, 仲會藉故推搪, 但從頭到尾, 我係自己本身唔想ADD你囉
唔想ADD我做咩列我做朋友?你都好矛盾喎

舊 01-19-12, 04:11 PM   #84
麥C
專業R水吹

引用:
原來仲有第二段
痛處?呢一刻沒有

又係同一招,又拎第個人第d事出來令自己合理化

舊 01-19-12, 04:14 PM   #85
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
唔想ADD我做咩列我做朋友?你都好矛盾喎
我都話果陣我仲會比面你, 直至我享出面聽到D我唔想聽的野為止, 所以諗清諗楚都係DELETE左你好D
而且我唔覺得你由頭到尾有尊重過我同當過我朋友囉, 咁你唔當我係朋友你又做咩ADD我遮, 依家邊個矛盾呀?

此篇文章於 01-19-12 04:16 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 01-19-12, 04:22 PM   #86
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
又係同一招,又拎第個人第d事出來令自己合理化
不,只係講出事情始未,如果無小光,我諗我同藍莓咖啡關係唔會變成咁,而且我無講小光同藍莓咖啡當時所發生的事,當時你都可以當我係花生友,我只係食住花生睇好戲
引用:
我都話果陣我仲會比面你, 直至我享出面聽到D我唔想聽的野為止, 所以諗清諗楚都係DELETE左你好D
你咪都係只係出面聽到而無求証就當係事實,不過我真係唔知你聽左D咩令你有咁架反應而要DELETE,都係果句啦,當時我只係花生友,無插入過你同小光的事

舊 01-19-12, 04:26 PM   #87
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
而且我唔覺得你由頭到尾有尊重過我同當過我朋友囉, 咁你唔當我係朋友你又做咩ADD我遮, 依家邊個矛盾呀?
當時我當你朋友架,唔係朋友我做咩要主動ADD你,只係由你親手DELETE我果刻起我就要重新想想我地重係咪朋友,跟住我靠向小光你都唔可以怪喎

舊 01-19-12, 04:29 PM   #88
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
當時我當你朋友架,唔係朋友我做咩要主動ADD你,只係由你親手DELETE我果刻起我就要重新想想我地重係咪朋友,跟住我靠向小光你都唔可以怪喎
我唔係知道D野都唔會DELETE你啦
咪借人地過橋啦你, 我唔會怪你靠邊個
人係會長大, 小光變成點我唔知, 我唔會理人地鍾意同邊個做朋友
我相信依家佢同我之間仲有共同朋友, SO WHAT?
難道我要因為人地同佢做朋友而同人絕交?
唔好再擺人上台啦你

藍莓咖啡 目前離線  
舊 01-19-12, 04:34 PM   #89
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
我唔係知道D野都唔會DELETE你啦
咪借人地過橋啦你, 我唔會怪你靠邊個
人係會長大, 小光變成點我唔知, 我唔會理人地鍾意同邊個做朋友
我相信依家佢同我之間仲有共同朋友, SO WHAT?
難道我要因為人地同佢做朋友而同人絕交?
唔好再擺人上台啦你
好呀,咁我同你仲有咩恩怨?真係無喎

舊 01-19-12, 04:39 PM   #90
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
突然覺得小光好慘...

1800一餐.four seasons剛剛可以4個人一齊食佢果個好飽好幸福的下午茶^W^
Diana 目前離線  
舊 01-19-12, 04:45 PM   #91
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
小光好慘 X 2

舊 01-19-12, 04:45 PM   #92
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
好呀,咁我同你仲有咩恩怨?真係無喎
冇咩恩怨, 係我賤格我針對你我唔ARM呀大人
我唔應該話你果餐下午茶, 應該睇住你繼續比下一個甚至下下個人屈
好, 我係衰人, 我依家即刻消失唔回呢個TOPIC

消失前都要補充返句︰唔好咩都賴落小光度, 係我同你之間的問題

此篇文章於 01-19-12 04:53 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 01-19-12, 04:52 PM   #93
麥C
專業R水吹

引用:
不,只係講出事情始未,如果無小光,我諗我同藍莓咖啡關係唔會變成咁,而且我無講小光同藍莓咖啡當時所發生的事,當時你都可以當我係花生友,我只係食住花生睇好戲
其實我係根本唔知佢地發生過事
知道的人一早知道了
唔知道的人會比你所謂事情始未的知道多一件唔需要知的事

唔好再八卦當人情了

舊 01-19-12, 04:58 PM   #94
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
冇咩恩怨, 係我賤格我針對你我唔ARM呀大人
我唔應該話你果餐下午茶, 應該睇住你繼續比下一個甚至下下個人屈
好, 我係衰人, 我依家即刻消失唔回呢個TOPIC

消失前都要補充返句︰唔好咩都賴落小光度, 係我同你之間的問題
事已致此,都唔知可以點講啦,上邊都講過當局者迷,如果下個都係咁我唯有認命
我同你之間的問題?不過都係算啦,過去的就由佢過去,再理會都唔可以改變
引用:
其實我係根本唔知佢地發生過事
知道的人一早知道了
唔知道的人會比你所謂事情始未的知道多一件唔需要知的事

唔好再八卦當人情了
......都係唔知點講,不過受教了

舊 01-19-12, 05:28 PM   #95
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
突然變左有火藥味

舊 01-19-12, 05:28 PM   #96
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
對樓主 好失望。。比人大1 大就窒晒。

唔識玩forum筆戰,最好唔好亂開戰。
輸係一場筆戰上面,唔緊要。。但唔好輸埋人品。

開到個頭咁大,就應該食住個勢去。就算唔夠拗,d 人都會覺得你係火遮眼先嘈。

一下子就弱掉,不但會覺得你無料到。仲會質疑你所講既內容
直接批評你既人格。。

此篇文章於 01-19-12 06:25 PM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線  
舊 01-19-12, 05:49 PM   #97
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
1. 觀音自有兵庇佑. 一兵死一兵鳴, 觀音又經常大發慈悲打開褲.... 庫, 會有大量兵力爭相還庫於觀音. 豈會輕易便死!?

2. 兵的朋友手法雖然欠佳, 但看得出他們的出發點是好的, 判斷亦正確. 讚!

3. 雖然兵對朋友推介的做法有點不知所措, 但最後亦照做了, 而且感覺良好, 還豪不吝嗇的與各街坊分享, 借鑑, 實屬偉大. 各街坊不宜太多意見, 應該多贈光環, 豎立牌坊, 鑄碑立廟以昭其豐功偉績.

引用:
講出來關你差事咩八婆、你唔啱睇咪過主囉,直接講你都係男人公廁咋,知你想入我好耐、唔好以為我唔知你D野、你要爭對請繼續、我都唔會同你客氣
4. 八(姨? 姑? 叔?)婆, 沒有騙過水魚狗公付錢請吃豪華下午茶交租的女性會輕易被歸類為男人公廁! 相反, 騙過水魚狗公了, 令對方吊癮卻不跟對方上床的娃娃卻是上品! 極其量只算是不懂得潔身自愛的佳人, 跟公廁私廁也沾不著邊. 地球就是這麽一個地方! 明白未? 不要再打擾我們偉大的光環插翅阿兵哥了! 滾回你的火星吧!~!!!!!!!!

舊 01-19-12, 06:28 PM   #98
碧克

註冊日期: Aug 2003
小光好慘x3
唔好再拖其他人落水了thx
再嘈就難為金爺,無謂啦係咪?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 01-19-12, 06:32 PM   #99
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 碧克 查看文章
小光好慘x3
唔好再拖其他人落水了thx
再嘈就難為金爺,無謂啦係咪?
唔會啦,已經通知小光呢件事,佢都已經睇完啦

舊 01-19-12, 06:34 PM   #100
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
唔會啦,已經通知小光呢件事,佢都已經睇完啦
你知就好,唔好令我都難做,thx

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
麥當勞借錢比麥當勞?仁愛堂每43元才籌得100元 Hunter ~清談館~ 49 01-10-11 02:41 PM
係香港既借錢問題... ♀宮野真守♀ ~清談館~ 31 12-10-08 11:37 PM
有冇人會借錢投資? jlai ~清談館~ 33 03-19-07 06:00 PM
問政府借錢讀書 DC 97 學術文化綜合研討區 1 08-06-04 08:13 PM

現在的時間是 02:22 PM

手機版 | APP版