Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-31-11, 05:52 PM   #851
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
偽才之後有皮草著~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 06:29 PM   #852
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Lilith 查看文章
偽才之後有皮草著~~~
皮草? 唔明~_~

舊 08-31-11, 07:39 PM   #853
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
仲有4個鐘, 大家努力

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 09:05 PM   #854
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我依稀記得個罰牌唔係單止玩一套牌,
好似係要用另一副牌黎玩,然後輸家抽...好似係甘...不過太耐了,都忘記了...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 09:10 PM   #855
才子
量地總監

引用:
作者: 過客 查看文章
我依稀記得個罰牌唔係單止玩一套牌,
好似係要用另一副牌黎玩,然後輸家抽...好似係甘...不過太耐了,都忘記了...
高手...

(`・ω・´)
舊 08-31-11, 09:18 PM   #856
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
搵日打邊爐算啦!

舊 08-31-11, 09:21 PM   #857
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
滅龍士:認真問你……我今日經過信和一間有賣board game既鋪頭,入面見到有副牌叫"吹水達人",我想問係咪你果晚扲出嚟果副?同埋幾多錢?因為我想買,不過又驚賣貴 (月頭已經糧尾)
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 09:22 PM   #858
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
講堅上次miss左無睇到,你今次隻罰game同上次有咩唔同ww

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 09:24 PM   #859
才子
量地總監

你以為人家會上你們的當嗎?

(`・ω・´)
舊 08-31-11, 09:27 PM   #860
圖騰製作中

引用:
作者: 才子 查看文章
吓,唔明喎...你up乜

舊 08-31-11, 09:33 PM   #861
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
好想食雪糕
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 09:51 PM   #862
Diana

OH...我的哈根達...>.<
舊 08-31-11, 09:54 PM   #863
圖騰製作中

引用:
作者: 過客 查看文章
OH...我的哈根達...>.<
OH...我的超執刀...>.<

舊 08-31-11, 09:56 PM   #864
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
你班友餓壞哂喇

舊 08-31-11, 10:07 PM   #865
Diana

神秘的[哈根達事件薄]快要完結了....OH NO...
舊 08-31-11, 10:38 PM   #866
綾小路雷太

滅龍士:

我知你係度望住,所以我打呢篇文俾你。
我唔明你一直生活係乜野世界
但係單單係搞聚呢幾日,我對你撤撤底底地失望。

我未試過可以短時間內俾同一個人扼兩次
第一次係你走既時候,我追出黎問你有冇事,你話冇,好,我信
結果你寫左d咩,有眼見。

然後中大叫我地對你寬容d,我嘗試
結果諗住打電話叫你回文,你就唔知點諗我,呢頭扼完我話會覆下雪,個頭關電話

老實講我對你好失望:到底我同個人講野,定同緊隻縮頭烏龜講野?

如果我有乜講錯,歡迎你係度當面指證我
否則我唔排除我將我所知既片面之詞俾我身邊既朋友做參考。

舊 08-31-11, 11:06 PM   #867
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
雷太...

乜你咁樣話人地架...
只係佢既角度同你既角度唔同姐...

使唔使咁呀...
你起到公開鬧既話...
俾我都唔理你啦...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 11:09 PM   #868
碧克

註冊日期: Aug 2003
其實真係冇必要因為一D算係幾芝麻綠豆既事打一大篇野出來.
合則來,不合則去,識朋友如此,搞聚也不會與此有所抵觸.
That's it.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 11:09 PM   #869
碧克

註冊日期: Aug 2003
又,上次聚會自介係未註冊,
而家係「等註冊」了.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 11:09 PM   #870
綾小路雷太

引用:
作者: Noyeah 查看文章
雷太...

乜你咁樣話人地架...
只係佢既角度同你既角度唔同姐...

使唔使咁呀...
你起到公開鬧既話...
俾我都唔理你啦...
可能我真係忍唔到俾人咁扼法
算啦…可能我已經唔係第一個咁話佢:(

暖肚算:(

舊 08-31-11, 11:13 PM   #871
Noyeah

引用:
作者: 碧克 查看文章
其實真係冇必要因為一D算係幾芝麻綠豆既事打一大篇野出來.
合則來,不合則去,識朋友如此,搞聚也不會與此有所抵觸.
That's it.
係囉...呢個世界就係咁...

今日你有飯食
唔代表聽日你都有得食架嘛!!!

今日無人玩你既野
唔代表聽日無架嘛~~
舊 08-31-11, 11:17 PM   #872
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Noyeah 查看文章
係囉...呢個世界就係咁...

今日你有飯食
唔代表聽日你都有得食架嘛!!!

今日無人玩你既野
唔代表聽日無架嘛~~
我連副野係點都唔知

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 11:18 PM   #873
Noyeah

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我連副野係點都唔知
你都無起到~
彈開啦唔該~~
舊 08-31-11, 11:25 PM   #874