Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-10-10, 11:56 PM   #1
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
有個女性朋友岩岩分手

是咁的
我有個起澳洲讀書既朋友, 佢岩岩同個男仔分手
佢話拍拖咁耐個男仔除左上床就無其他野做
而+個男仔仲成日纏住佢
個女仔同我講,條友同好多異性都好曖昧囉
我可以點幫佢

(今次唔關歌絲事)
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 12:12 AM   #2
二伍
God of Gamer

此地無銀300兩?

佢條仔全日都o係度做愛?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 12:40 AM   #3
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Ringo 查看文章
是咁的
我有個起澳洲讀書既朋友, 佢岩岩同個男仔分手
佢話拍拖咁耐個男仔除左上床就無其他野做
而+個男仔仲成日纏住佢
個女仔同我講,條友同好多異性都好曖昧囉
我可以點幫佢

(今次唔關歌絲事)
冇乜野可以幫到架咋喎
除左叫條女同佢斷絕來往之外

btw....同意樓上,有點此地無銀

ps~望到最後一句,笑鳥

舊 10-11-10, 12:43 AM   #4
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
為求唔想lock topic, 咩大話都講得出

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 01:52 AM   #5
綾小路雷太

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
咁我又唔覺得佢係講大話

不過如果樓主真係講大話.....都冇計,係呢個版,情有可原。sosad

舊 10-11-10, 02:58 AM   #6
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
上釣

做乜仲成日纏住條女?唔通你朋友在床上有特殊能力??

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 09:28 AM   #7
綾小路雷太

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
上釣

朋友係指男定女?

舊 10-11-10, 09:33 AM   #8
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
上釣

可能飲左迷湯

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 10:33 AM   #9
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
好明顯你朋友就是你,想幫果個人就係你自己

唔明你話想幫自己係咩野意思,不過都會盡力為你解答
1.你係咪想話佢床功了得,第二個男人比唔到你的需要,咁咪復合囉
2.真係想甩左佢但佢係都要纏住你,報警啦

舊 10-11-10, 11:38 AM   #10
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
冇理由唔關cosmos事的

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 11:41 AM   #11
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
冇理由唔關cosmos事的
莫非某人已練神功?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 11:45 AM   #12
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

重申, 我朋友不是我
唔好當我次次出POST都同歌絲有關先得架

引用:
上釣

又無話有乜特殊能力
咪細路女一個
不過大家都好欣賞對方囉
一開始既時候個男仔會幫佢補習, 又會車佢返學放學咁囉
但過左一段時間, 個男仔除左車佢返屋企上床就無其他野做

而且我朋友仲發現個男仔同另一個女仔關係曖昧
個女仔上個月話返澳洲參加畢業禮,
個男既就日日開車陪佢周圍去玩
我朋友打電話俾佢, 佢都唔聽

咁過左幾日, 個男仔又搵我朋友上佢屋企 (上床)
咁我朋友拒絕左, 話要分手
個男既竟然話: 你唔好搞串個party

我朋友已經放棄架啦
但個男既仲成日死纏爛打
成日起個女仔既屋企/ 學校附近出沒
又不停咁電話轟炸
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 12:46 PM   #13
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
歌絲出黎比d意見啦
條友仔唔服氣比你個fd飛
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 12:52 PM   #14
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Ringo 查看文章
重申, 我朋友不是我
唔好當我次次出POST都同歌絲有關先得架

而且我朋友仲發現個男仔同另一個女仔關係曖昧
個女仔上個月話返澳洲參加畢業禮,
個男既就日日開車陪佢周圍去玩
我朋友打電話俾佢, 佢都唔聽
咁熟口面的? 真係巧合

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 02:20 PM   #15
綾小路雷太

其實,點解妳唔請教一下歌斯意見?
我相信佢既見解絕對會比我地任何一個更獨到

舊 10-11-10, 02:25 PM   #16
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
想幫佢??!!
代佢同個男仔上床得唔得

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 02:26 PM   #17
二伍

引用:
想幫佢??!!
代佢同個男仔上床得唔得
人地就係唔想上床嘛
舊 10-11-10, 02:38 PM   #18
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
首先最重要做既事係
比你朋友幅相黎睇下先

舊 10-11-10, 04:52 PM   #19
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
拎支雙頭龍肛佢幾個鐘應該就會走夾唔抖

舊 10-11-10, 06:29 PM   #20
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
R姐咁清楚D細節, 係咪晚晚起人地床下底度偷聽
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 06:37 PM   #21
二伍

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你下次摸下床下底先啦
舊 10-11-10, 07:50 PM   #22
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
check下你間房有冇d咩偷拍cam啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 10:12 PM   #23
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
你有對手喎,有無擔心會輸比佢,真係[宿命的對決]
引用:
作者: 二伍 查看文章
你下次摸下床下底先啦
呢個真係笑出聲

舊 10-11-10, 10:47 PM   #24
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
無動作表情睇...讀心神探亦解讀不能...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 11:40 PM   #25
綾小路雷太

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你有對手喎,有無擔心會輸比佢,真係[宿命的對決]

呢個真係笑出聲
me 2

p.s.好慶幸返到黎個topic仲係度,希望真係因為呢個版既包容度大左啦sosad

論壇跳轉

現在的時間是 08:20 PM

手機版 | APP版