Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 04-14-07, 02:51 AM   #1
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
香港電台禁播片段?

轉貼~
http://www.youtube.com:80/watch?v=xo6hnVQm6Ck

雖感覺上好似"中左招"
但我睇個道士念咒, 總覺得好假
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 11:43 AM   #2
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
議式上的東西,都係做俾生人睇,其實孝唔孝,唔係等佢百年歸老先o黎孝,
好多野依家好似係應份有的,其實係一種幸福.

舊 04-14-07, 04:37 PM   #3
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
發生咩事??點解我睇唔到有咩特別??

舊 04-14-07, 04:44 PM   #4
fafawan
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 雪代緣 查看文章
轉貼~
http://www.youtube.com:80/watch?v=xo6hnVQm6Ck

雖感覺上好似"中左招"
但我睇個道士念咒, 總覺得好假
鬼上身?
冇詳睇

JUS:201948830377
fafawan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 07:06 PM   #5
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
好耐之前睇過..
果個好似係梁思浩既助手黎..
但係我唔係幾記得內容..但係果個topic話呢個人仲未醒返的( 我當然唔信啦 )
司徒法正o係第2個forum 狂比人插話佢無料 ... 因為呢條片 ..

有無人敢打電話去怪談問返呢件事?

舊 04-14-07, 07:58 PM   #6
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
好耐之前看過...
實情唔知(無看果集)
不過中招GA話
都唔會繼續咁拍啦

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 11:04 PM   #7
fafawan