Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-21-06, 06:50 PM   #1
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
求助

上星期食野果時唔小心噎親(雖然冇窒息,但係無啦啦卡o係中間唔上唔落已經為弱小心靈帶黎陰影)
事後開頭果幾日冇乜野,但係跟住問題黎喇...

有一日我食食下野無啦啦諗起噎親時既情景....諗起都唔緊要...但係我潛意識唔夠膽吞我食緊舊野!
跟住落黎呢幾日都係咁(食飯>諗起>吞唔落>食得超慢)....嚴重影響我既生活

點算....
================================================================
唔係講笑
已經係連發夢都夢見自己噎親既地步

此篇文章於 02-21-06 06:53 PM 被 石主乙個 編輯。
石主乙個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-06, 06:59 PM   #2
azuril2000
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
哩幾日食粥啦
azuril2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-06, 07:06 PM   #3
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
心理陰影?
試試食番令你噎親果樣野, 同你的身體講唔會再有事得唔得呢?
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-06, 11:00 AM   #4
紫色螢火蟲
God of Gamer
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
擺明係陰影啦.
試下暫時一邊食野,一邊睇書/上網.
意圖分散注意力.

舊 02-22-06, 11:15 AM   #5
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: R222
上星期食野果時唔小心噎親(雖然冇窒息,但係無啦啦卡o係中間唔上唔落已經為弱小心靈帶黎陰影)

有一日我食食下野無啦啦諗起噎親時既情景....諗起都唔緊要...但係我潛意識唔夠膽吞我食緊舊野!
跟住落黎呢幾日都係咁(食飯>諗起>吞唔落>食得超慢)....嚴重影響我既生活

點算....
================================================================
唔係講笑
對唔住...睇完之後...我忍唔住..笑左~

食粥都係一個好辦法~~
不過我認為過多幾日就會無事~~

舊 02-22-06, 11:40 AM   #6
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
千其唔好學上面禁食飯做第d野
精神唔集中又噎多次
食baby food實冇事

不過都係咬耐d
吞慢d
遲下就慣嫁啦
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-06, 01:06 PM   #7
米小姐
Insane Gamer
倒轉了的潑婦

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: R222

點算....
唔係講笑
你趕住搭飛機?
我想知你指哽親係, 0向喉嚨唔上唔落定係食物入錯氣管(即係係咁咳咳返D食物去食道)?
前者要食幾日粥, 後者食0野時唔好咁大啖.

MitsubishiGalantVR-4, 車架GF-EC5A, 車身長4680mm, 車身闊1760mm, 車身高1420mm, 軸距2635mm, 前輪跨距1525mm, 後輪跨距1520mm, 車重1550kg, 用V型6氣缸DOHC每氣缸4氣閥雙渦輪增壓引擎, 引擎型號6A13, 排氣量2498cc, 內徑X行程81X80.8mm, 壓縮比8.5, 最大馬力280ps/5500rpm, 最大扭力37kgm/4000rpm, 變速系統5前速+-自動波箱, 前懸掛系統:多連桿式, 後懸掛系統:多連桿式, 前制動系統:16吋通風碟, 後制動系統:15吋通風碟, 前輪胎:255/40 R17, 後輪胎:255/40 R17
米小姐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-06, 01:40 PM   #8
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
饑饉三十啦.
餓完一輪, 你只會掛住快 d 填飽個肚, 唔會再諗咁多野.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
求助,打印機印印下停左係度 WKF~ 手機資訊/電腦軟硬討論 0 02-03-06 08:58 AM
[求助]工作證明果D信點寫? 臭氏 ~清談館~ 6 04-23-05 09:19 PM
[求助] file icon問題............. 爽神 手機資訊/電腦軟硬討論 2 04-18-04 07:48 PM
[求助]大家有無見過有哩本攻略賣呢?? rider 電視遊戲討論版 1 04-17-04 08:21 PM

現在的時間是 08:44 AM

手機版 | APP版