Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-17, 09:32 PM   #2551
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: minazuki 查看文章
新裝備系統最正只有fav角色獨立左出黎
同埋SG都好似幾好
神界傳送真係煩左

新雷神幅畫前面執頭髮搞到好似變左肥仔咁
而且隻眼好似未瞓醒咁
舊版反而仲好
其實奧丁同戰乙女我都覺得舊版好D。
新版的面部感覺太瘦,好似營養不良咁。
羅神雖然都係,不過因為造型似係比較年幼,所以瘦D都勉強可以接受。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 02:50 PM   #2552
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
行晒,景品6星基本能力同降神劍冇咩分別…

舊 02-14-17, 02:54 PM   #2553
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
行晒,景品6星基本能力同降神劍冇咩分別…
仲有技5
岩岩抽倒果把nref弓即時又變垃圾
好彩乜都冇強化過

幸せのチョコ・初級/5AP/EXP50/0銀
幸せのチョコ・中級/10AP/EXP80/0銀
幸せのチョコ・上級/15AP/EXP100/0銀
幸せのチョコ・極級/20AP/EXP110/0銀
幸せのチョコ・神級/20AP/EXP120/0銀
幸せのチョコ・初裏/30AP/EXP140/14銀
幸せのチョコ・中裏/36AP/EXP160/19銀
幸せのチョコ・上裏/42AP/EXP180/26銀
幸せのチョコ・極裏/42AP/EXP200/29銀
幸せのチョコ・苦級/42AP/EXP250/32銀

※裏同苦級神位以外同職開路
※有隨機7倍
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 06:37 PM   #2554
minazuki

杖線唔多夠打,都係guts一次算(反正又送左300石,而加有萬五石)

極裏同苦只差3個銀同一個十字架
都係用副隊刷極裏算

不過話時話,個交易所好似冇乜野好換
如果唔升爆技5應該連刷都唔使刷

此篇文章於 02-14-17 06:41 PM 被 minazuki 編輯。
舊 02-15-17, 08:07 AM   #2555
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
杖線原來識麻,輸少少俾佢屈死,同埋我又出左把派既垃圾特效6星,打出黎仲廢過其他武,唔知特左去邊

打多次搭特效杖街客先過到

此篇文章於 02-15-17 08:18 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 11:33 AM   #2556
神人ではない!新人だ

LV5降好似都仲係比降神劍差些少…
又好似唔係…太多唔安定SKILL好難試…

此篇文章於 02-15-17 02:43 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 05:39 PM   #2557
minazuki

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
LV5降好似都仲係比降神劍差些少…
又好似唔係…太多唔安定SKILL好難試…
2CH有測試,今次把野技1時降防5%,技5時降防15%
nref弓技1降防15%
nref劍同白銀花杖技1降防20%

大家up左做1.81後
做data backup時同以前有冇唔同?
我而加變左會彈自己個browser出黎
而唔係係game入面開webview
舊 02-15-17, 10:59 PM   #2558
ShinDou

太少人掛劍爭D過唔到劍線,搞到我要用特效FD放支援,自己4條廢劍上陣

刷野都係苦級普通線﹖

有兩版有個離島好似有個箱但行唔到去拎﹖但又計我踏破晒﹖

此篇文章於 02-15-17 11:04 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-16-17, 11:00 AM   #2559
神人ではない!新人だ

最易一定係普通,唔限職同有聖同火就好難過唔到。
不過由於在下好多劍要升,所以LOOP 劍苦…

行晒4職一定已行晒離島吧?

舊 02-16-17, 11:52 AM   #2560
ShinDou

可能拎左冇留意,complete晒架喇
舊 02-16-17, 03:48 PM   #2561
minazuki

掛緊貞光+SUB帝劍
應該夠打塔60
舊 02-16-17, 05:17 PM   #2562
神人ではない!新人だ

又雷弓?

舊 02-17-17, 08:54 AM   #2563
ShinDou

神界 萬4 萬4 萬3 輸2場XD 好似都係打番2級
舊 02-17-17, 11:06 AM   #2564
神人ではない!新人だ

自從分裝開始,好多FRIEND派出黎既人都係冇裝ORB

舊 02-17-17, 11:38 AM   #2565
ShinDou

係喎我果隻都好似係,唔怪得成街都冇orb啦,平時淨係換武掛第2個
舊 02-17-17, 04:38 PM   #2566
minazuki

個ev好似太廢
琴日得3個人用

我都係淨打SG同每日任務冇乜用人的fd
舊 02-17-17, 05:30 PM   #2567
ShinDou

我都打左兩日曜日,每日好似得5人用我
舊 02-19-17, 08:16 PM   #2568
ShinDou

聽日同STAROCEAN合作喎,好似話會派隻人,應該會出神器換專用ORB﹖不過條友派既應該唔勁得去邊,應該同LUCIO差唔多﹖勁過普通人,但渣過石抽人﹖
舊 02-19-17, 10:50 PM   #2569
minazuki

合作派條女黎啦
呢個用拳頭打,唔知計大劍定劍
不過條友多hits,應該計劍多…
9成都唔會用架啦
舊 02-19-17, 10:59 PM   #2570
superworm12
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDLEO_JUDAS
竟然係出古利夫

Sent from my iPhone using Gaforum
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 03:38 PM   #2571
minazuki

仲有大波法師
應該都係要抽
舊 02-20-17, 03:48 PM   #2572
ShinDou

都要睇下隻人勁唔勁,唔勁就唔抽了
舊 02-20-17, 05:39 PM   #2573
minazuki

我意思係要用石抽
仲有レイミ
的人冇專用ORB都係冇乜用
今次繼續唔抽,銀券都唔射 (識等一定等一周年ev)
舊 02-20-17, 05:46 PM   #2574
ShinDou

orb遲早都會出番既,個人d技勁唔勁緊要好多
舊 02-20-17, 06:30 PM   #2575
minazuki

星の海・初級/12AP/EXP30/3鉄
星の海・中級/12AP/EXP60/4鉄
星の海・上級/18AP/EXP100/8鉄
星の海・極級/18AP/EXP110/27鉄 隨機3倍,原本9?
星の海・神級/18AP/EXP125/30鉄 隨機3倍,原本10?
星の海・初裏/30AP/EXP150/48鉄 隨機3倍,原本16?
星の海・中裏/30AP/EXP175/17鉄
星の海・上裏/36AP/EXP200/21鉄
星の海・極裏/36AP/EXP225/23鉄
星の海・神裏/42AP/EXP275/33鉄

火同雷都係紅字

請返同一個聲優,即刻有配音
好心佢的ev搵返レナス個配音返黎啦
次次都係得個睇字

此篇文章於 02-20-17 06:33 PM 被 minazuki 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 01:57 PM

手機版 | APP版