Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-16, 11:22 AM   #24176
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
同你情況差不多 5星殺已有JACK, 酒吞..所以有齊3種農具集圖就知足
酒吞我都係到最近先發現有呢隻野, 升滿未練技

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:25 AM   #24177
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: psidef 查看文章
仲想點? 我兩邊都是零呀.
兩邊都係0 +1

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:28 AM   #24178
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
酒吞我都係到最近先發現有呢隻野, 升滿未練技
連d 紅石都唔夠
好難升技
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:29 AM   #24179
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 小嘉 查看文章
鐵大其實有無位加下我
我未add 你嗎?

告訴我你的碼看有沒有位add 你

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:29 AM   #24180
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: gingq7 查看文章
沖田alter應該都係saber, 不過我估係群體寶具,畢竟光砲;
但都仲有隻雙重職業女帝黎緊喎(殺+法),
如果唔係特別對卡面或釘宮有愛, 你可以冷靜下先

暫時睇妖后勁唔過傑克, 傑克太強, 應該對比的係酒吞,
酒吞輔助勁(全隊加攻,降防,媚惑), 妖后單幹勁(NP/打星/自己加防/回血), 各有各好
如果活動之後接住出女帝/沖田ALTER, 咁就死得人多

歡迎pm查詢、預約
舊 10-20-16, 11:30 AM   #24181
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
連d 紅石都唔夠
好難升技
唔好話紅石, 藍石都已經係問題, 仲有QP

歡迎pm查詢、預約
舊 10-20-16, 11:31 AM   #24182
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...type=&keyword=

唔講唔覺原來開左新既絆十禮裝

總算到黑J了

值得一提的是黑J中規中距的全體紅卡加成和征服王的全體攻擊加成
黑貞全體紅卡加成好喎, 加埋孔明就二缺一叫糊了
希望鐵拳都係全體紅卡咁就正 (全隊紅卡+45%)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:33 AM   #24183
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
咁正路都應該唔會連續兩隻同職限定5星既...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:33 AM   #24184
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
沖田ALTER 11月如果有本能寺2的話都幾有機會

女帝我唔睇好咁快出.

因為除非第七章出或聖誕活動出, 睇日曆今年都已經無咩時間俾營業塞其他活動落去

如果第七章出就是常駐或故事池限定, 一樣係唔急抽
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 11:34 AM   #24185
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
最近開始認真玩返, 係咪應該爆果打種火升英靈先?

舊 10-20-16, 11:35 AM   #24186
大破人間

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
你而家有咩成員同練成點先?
仲有夠唔夠靈基料先?
舊 10-20-16, 11:39 AM   #24187
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
沖田ALTER 11月如果有本能寺2的話都幾有機會

女帝我唔睇好咁快出.

因為除非第七章出或聖誕活動出, 睇日曆今年都已經無咩時間俾營業塞其他活動落去

如果第七章出就是常駐或故事池限定, 一樣係唔急抽
希望起碼拖到11月中啦
今個月俾客拖數好霉下

歡迎pm查詢、預約
舊 10-20-16, 11:42 AM   #24188
小嘉
The One

Id : 244732862
舊 10-20-16, 11:43 AM   #24189
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
如果夠打, 應該係打活動優先ge

歡迎pm查詢、預約
舊 10-20-16, 11:53 AM   #24190
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
引用:
你而家有咩成員同練成點先?
仲有夠唔夠靈基料先?
5星: 孔明(靈3), 小莫(靈3), 黑貞(靈2), 小伊(靈3), 亞提拉(靈0), 妖后(靈0)
4星: 女僕貓(靈3), 尼綠(靈0), 水修女(靈2), FREE >> 水師匠, 羅莉弓

其他: 美杜莎(靈3)

求各大大指導

舊 10-20-16, 12:02 PM   #24191
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
Id : 244732862
我check 了已add 了你的啊

女帝應要明年啦,總不能這麼快又出殺職的吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-16, 12:05 PM   #24192
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
天罰

引用:
仲想點? 我兩邊都是零呀.
法官大人, 我....

安西教練, 我想FGO抽得好D

舊 10-20-16, 12:05 PM   #24193
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
5星: 孔明(靈3), 小莫(靈3), 黑貞(靈2), 小伊(靈3), 亞提拉(靈0), 妖后(靈0)
4星: 女僕貓(靈3), 尼綠(靈0), 水修女(靈2), FREE >> 水師匠, 羅莉弓

求各大大指導
咁勁
都係專心刷左活動換素材先, 反正種火之後都仲有得打

歡迎pm查詢、預約
舊 10-20-16, 12:06 PM   #24194
小嘉
The One

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我check 了已add 了你的啊

女帝應要明年啦,總不能這麼快又出殺職的吧
奇怪而家先有你名

頭先fd list 明明 64/66
而家check 又 65/66
朋友list 終於見你個名

此篇文章於 10-20-16 12:08 PM 被 小嘉 編輯。
舊 10-20-16, 12:07 PM   #24195
小嘉
The One

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
法官大人, 我....

咁你仲玩ss
舊 10-20-16, 12:20 PM   #24196
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
法官大人, 我....

我夠想

如果真係因為啲運去咗IM@S度......我會即刻剷咗佢.

舊 10-20-16, 12:25 PM   #24197
stcdavidhk

引用:
我夠想

如果真係因為啲運去咗IM@S度......我會即刻剷咗佢.
唔關事,根本冇抵觸

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 10-20-16, 12:27 PM   #24198
大破人間

引用:

求各大大指導

呢個練度應該打到活動既超級關卡都無問題
暫時可以打著活動先

換哂禮裝後再換金種火, 睇情況先再餵俾邊個

另外試下周圍搵下大腿抱, 活動後期會開既難關你應該唔夠打, 尤其男角限定但你得孔明...
舊 10-20-16, 02:11 PM   #24199
psidef

註冊日期: Apr 2007
天理燒卻......
https://twitter.com/yukidaruma0502/s...62595574075392

舊 10-20-16, 02:20 PM   #24200
stcdavidhk

是但啦,就=有人中六合彩頭獎一樣(眼神死)

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:15 PM

手機版 | APP版