Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-14, 08:29 AM   #276
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 野良猫 查看文章
屋企附近冇ok?

往年排到入hall後佢會有櫃台賣飛,但要自己另外走過去
即係會俾已經有飛既過哂你頭
雖然說指定同港鐵全線OK都會有.
但每間OK分配到的票其實量都超少.

上年同今年, 我屋企附近2間OK, 公司附近4間OK都話賣哂.

不過一般來說灣仔MTR或附近的OK的門票會特別多, 那邊買到的機會較大.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 08:55 AM   #277
kicm001
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
引用:
屋企附近冇ok?

往年排到入hall後佢會有櫃台賣飛,但要自己另外走過去
即係會俾已經有飛既過哂你頭
樓下ok居然話冇貨
有個朋友一齊黎去左會場先算-_-
希望唔會3點先賣飛喇
kicm001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 09:04 AM   #278
大破人間

引用:
作者: kicm001 查看文章
樓下ok居然話冇貨
有個朋友一齊黎去左會場先算-_-
希望唔會3點先賣飛喇
http://www.c3hk.com.hk/revamp/2014/plan.php

根據個平面圖, 個售票處直程係個會場門口.

我上年的印象.
C3會早些少放人入3E俾人買票同係3E排隊.
3點夠鐘先放人入3B-3D

此篇文章於 03-14-14 09:07 AM 被 大破人間 編輯。
舊 03-14-14, 09:17 AM   #279
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我記得分2條隊

無飛既會輸左架啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 11:36 AM   #280
野良猫
肥倫

今年安排又好左
一早就放人入hall坐
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 12:48 PM   #281
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
石川智晶

諸事情がありLIVEに出演せずに香港から帰国することになりました。今回、C3を楽しみにして下さった皆様に申し訳なく思っておりますが、いつかまた香港でお会いすることを楽しみにしております。

舊 03-14-14, 01:09 PM   #282
大破人間

引用:
作者: money 查看文章
石川智晶

諸事情がありLIVEに出演せずに香港から帰国することになりました。今回、C3を楽しみにして下さった皆様に申し訳なく思っておりますが、いつかまた香港でお会いすることを楽しみにしております。
聽日場免費show就算了, 今晚俾錢個場 C3唔知點處理
我主要為左石川智晶先買票
舊 03-14-14, 01:28 PM   #283
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一定會有人趁機搞事⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 01:32 PM   #284
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
唔好講網上

有啲現場排緊嘅人應該都唔知發生緊咩事
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 01:40 PM   #285
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
我估搵第二個GUEST撐場
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 01:44 PM   #286
ouki
戸松控

PSN  IDouki_keith
角川新加D野好吸引....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 01:50 PM   #287
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ouki 查看文章
角川新加D野好吸引....
例如⋯⋯⋯?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 02:01 PM   #288
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
官方fb有

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 02:07 PM   #289
leungky1

註冊日期: Jul 2009
會短左?

人氣動漫歌手石川智晶因身體突然不適,
未能如期於出席今晚7時的Ani-son Animating HK 2014 1st Night
及明晚8時的MAJESTIC PRINCE SPECIAL STAGE IN C3HK2014,敬請原諒。
雖然石川缺席,但上述兩項節目將按照原定時間繼續舉行,
而其他演出嘉賓亦會如常演出。
持有該兩項主舞台入場券的粉絲們,記得準時入場!
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 02:12 PM   #290
ouki
戸松控

引用:
作者: GN00508771 查看文章
例如⋯⋯⋯?
DXD掛布....SAO(日版)掛布.....仲有日本場刊.....希望明天仲有得買=.=
小+ TODAY又唔去=.=
舊 03-14-14, 02:22 PM   #291
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

PSN  IDSauWong2015
引用:
DXD掛布....SAO(日版)掛布.....仲有日本場刊.....希望明天仲有得買=.=
小+ TODAY又唔去=.=
突然見你咁講有點想去睇C3有咩野買
不過我諗放工先去睇怕都賣晒?
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 02:30 PM   #292
ouki
戸松控

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
突然見你咁講有點想去睇C3有咩野買
不過我諗放工先去睇怕都賣晒?
我都怕=.=....我仲想明天先去
舊 03-14-14, 02:42 PM   #293
野良猫
肥倫

引用:
我都怕=.=....我仲想明天先去
精品野者,唔會一日就掃哂既
自己工作關係知道,掛布真係唔值二三百去買
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 02:49 PM   #294
ouki
戸松控

引用:
精品野者,唔會一日就掃哂既
自己工作關係知道,掛布真係唔值二三百去買
我明.....係唔值.....但自己仲意套野就冇計.....

DXD仲會想下先
舊 03-14-14, 02:55 PM   #295
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
計物料成本有咩抵買

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 02:58 PM   #296
ouki
戸松控

引用:
作者: Viper II 查看文章
計物料成本有咩抵買
理論上冇......因為成本>實賣間野應該GG左
舊 03-14-14, 03:14 PM   #297
keijoey
桐乃 x MIX

PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: Viper II 查看文章
計物料成本有咩抵買
天才的精液掛
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 03:21 PM   #298
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
GSC全一限
由手機版發出
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 03:24 PM   #299
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
kai.奸笑條隊排到去版邊

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 03:28 PM   #300
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
咁我聽日幾點去排老馬初音好

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 03:39 AM

手機版 | APP版