Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-16, 09:20 PM   #12501
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
雖然是期待,但說真立了法也不見得會好很多

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 09:21 PM   #12502
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: heyman774 查看文章
邊有得等, 限定咪又係抽左先
然後庄司話1/4黎個5星貓姬7日限定

舊 03-16-16, 09:45 PM   #12503
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
其實隻Game一早準備好左
有項存在左好耐既項目
聖晶交換>應該係課金石買角色
只係佢未到死期都唔會開
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 10:11 PM   #12504
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004

就黎搞掂

舊 03-16-16, 10:25 PM   #12505
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
你地講講下
我諗3月2X個次更新好似都係唔好太衝動好D
最少等埋4月1睇下佢會搞D乜出黎好似好D

你地知d日本公司有幾鐘意呢個節日架啦

舊 03-16-16, 10:31 PM   #12506
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
你地講講下
我諗3月2X個次更新好似都係唔好太衝動好D
最少等埋4月1睇下佢會搞D乜出黎好似好D

你地知d日本公司有幾鐘意呢個節日架啦
分分鐘有4月1日限定一日既卡池
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 10:46 PM   #12507
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
分分鐘有4月1日限定一日既卡池
到時呢份新工出左糧
可以陪庄司癲下

舊 03-16-16, 10:58 PM   #12508
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
唔出咁多間尺型,我會估神風貞德
而家估

嗯嗯......

果然係色慾之具現.....

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 03-16-16 11:10 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 11:16 PM   #12509
Dor
Game Master

今日掛月神出黎算

最後一個七大罪係傲慢, 唔知係邊個
冇理由係金閃閃架

舊 03-16-16, 11:21 PM   #12510
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
掛咩出黎都無用,得npc選

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 11:22 PM   #12511
大破人間

小心今日個BOSS不斷放心眼
我一開波寶具打剩佢四萬血,硬是俾佢TURN TURN心眼殺我三人

引用:
作者: Dor 查看文章
今日掛月神出黎算

冇理由係金閃閃架
掛出來都用唔到吧。
今次活動看來只可選伯爵,無得抱大腿
唔怪得之話高難度EVENT,原來考自己牌組齊唔齊職…
舊 03-16-16, 11:24 PM   #12512
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
打完第2關論色欲點都未輪到你下嘩
另個QUEST出既素材跟本係比你靈基巌窟王用
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 11:35 PM   #12513
Dor
Game Master

係喎,醒唔起係用npc 添

舊 03-16-16, 11:50 PM   #12514
gingq7

註冊日期: May 2008
南丁格爾突然出場,而且睇黎係今個活動主要角色,可能最後係佢做大boss?
第二日難度唔覺有提升,隻boss俾我隻月神一套寶具ex收工(好難得先有一隻劍男比月神打 )
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 12:22 AM   #12515
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

應該類似伯爵咁用係下/下下個event?
但如果係今個event的話...
貪欲:想救更多更多的人
憤怒:狂化+無論點努力救,人類都繼續互相殘殺

舊 03-17-16, 12:33 AM   #12516
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

捏七夜出場名單

監獄塔に復讐鬼は哭く
登場人物

1:マシュ、ダンテス、ファントム
2:マシュ、ダンテス、ナイチンゲール、フェルグス
3:マシュ、ダンテス、ナイチンゲール、術ジル、ロマン
4:ダンテス、ナイチンゲール、剣ジル、ジャンヌ
5:ダンテス、ナイチンゲール、カリギュラ、フォウ
6:ダンテス、天草、ジャンヌ
7:マシュ、ダンテス、ナイチンゲール、フォウ、ロマン

4同6唔確定係邊一個

舊 03-17-16, 01:32 AM   #12517
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
LV 90 +跑狗MAX

完成-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 09:04 AM   #12518
鐵之侍

引用:
作者: GN00508771 查看文章
LV 90 +跑狗MAX

完成-.-
引用:
今日掛月神出黎算

冇理由係金閃閃架
你們有沒有掛伯爵在頭位?我掛了一晚好像完全收不到友情點(我的是lv70多少少)

是因為npc強制大家用到還有伯爵部份人覺得不好用?(我覺得不錯用的,只是寶具攻擊弱一點,雖然這個應是大問題了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 03-17-16, 09:56 AM   #12519
大破人間

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你們有沒有掛伯爵在頭位?我掛了一晚好像完全收不到友情點(我的是lv70多少少)

是因為npc強制大家用到還有伯爵部份人覺得不好用?(我覺得不錯用的,只是寶具攻擊弱一點,雖然這個應是大問題了)
活動強制npc.
曜日無尺打

又點會有人選伯爵用
舊 03-17-16, 10:07 AM   #12520
Dor
Game Master

引用:

我都有掛伯爵出黎,滿等滿梅林都有幾個人用
好友用唔用好謎架,我試過幾次掛寶具1金時,寶具4吾王都俾日本人大腿刪好友,反而貼吧的大腿就冇放棄過我

總之冇突滿寶石翁係大腿面前就冇人權

此篇文章於 03-17-16 10:13 AM 被 Dor 編輯。
Dor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 10:27 AM   #12521
大破人間

引用:
好友用唔用好謎架,我試過幾次掛寶具1金時,寶具4吾王都俾日本人大腿刪好友,反而貼吧的大腿就冇放棄過我

主要係識同唔識既分別吧.

經論壇, 貼吧ADD既就算唔熟都叫有一臉之緣

好多時為左ADD識既人唯有刪唔識既路人.
舊 03-17-16, 11:22 AM   #12522
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
極大成功>呼符>貞徳…
我同貞徳真係咁有縁?
宝具Lv3…

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 11:32 AM   #12523
鐵之侍

引用:

想add你可惜你滿人了

的確現在光炮世代大家都是想快儲滿np出寶具完場算,如果沒光炮或這麼強攻擊力一定沒人用(我是不理強弱,只要不要長時間沒玩的我也不會删)

不過我今早改用聖誔貞德(綠卡攻+寶具強化)後又開始有人用了

果然是待て、しかして希望せよ。

舊 03-17-16, 12:05 PM   #12524
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
如果超高難度就係唔俾抱大腿(針BOSS)同好多血+放技......真係有多少搵野黎搞(當派素材的小EVENT)

現在只係同最初素材關改版時差唔多純粹考下自家角色實力....難度上真係睇佢後面果幾夜邊次開始係複數英靈(俾技屈).....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 12:12 PM   #12525
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

冇乜 (+突滿寶石都仲有d 轉裝5星櫻直頭冇)
技1、3升到LV5都冇乜改善
所以掛番劍式

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-17-16 12:17 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:42 AM

手機版 | APP版