Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-15, 09:04 PM   #101
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
原來我撈亂左
咁你洗到唔好丟左佢
我都洗緊睇下會唔會洗到能登可以同你換

btw 好似好多人要能登咁既kekeke又係一大堆4星換能登

舊 07-31-15, 09:04 PM   #102
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
不過講真 隻game目前真係零戰略性
D卡唔比你hold真係運game :o)
唔比hold都算
起碼比我cancel呀a

舊 07-31-15, 09:05 PM   #103
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我都洗到エリ架

不過係長大左既エリ

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 09:16 PM   #104
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我都洗到エリ架

不過係長大左既エリ
有意思咩佐你不要耍我

舊 07-31-15, 09:17 PM   #105
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
咁你洗到唔好丟左佢
我都洗緊睇下會唔會洗到能登可以同你換

btw 好似好多人要能登咁既kekeke又係一大堆4星換能登
好!
大家努力

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
唔比hold都算
起碼比我cancel呀a
係...個戰鬥系統好渣
仲要隻隻人d動作都一樣...

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 09:45 PM   #106
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
有無人玩到首抽後拎到21石?

等21石一次過十抽

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 07-31-15 09:57 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 10:03 PM   #107
朔望~
Game Master
妹控

http://imgur.com/a/MomDb#72

係格離台轉過黎
點解無師匠 定我眼大睇過龍

CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
舊 07-31-15, 10:16 PM   #108
T.K.
很黃很暴力

我都唔見有

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-31-15, 10:38 PM   #109
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
作者: T.K. 查看文章
有無人玩到首抽後拎到21石?
等21石一次過十抽
10抽好伏, 唔太建議

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 10:42 PM   #110
T.K.
很黃很暴力

十抽唔係抽英靈!??

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-31-15, 10:44 PM   #111
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
http://imgur.com/a/MomDb#72

係格離台轉過黎
點解無師匠 定我眼大睇過龍
應該未實裝姐

皇帝殿下幾時先有

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-31-15, 10:45 PM   #112
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
十抽唔係抽英靈!??
佢SET到抽禮裝既機率高過從者
好正常...
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 10:46 PM   #113
朔望~
Game Master
妹控

真係建議唔刷到岩心水都唔好開波
課到窮都未必有

舊 07-31-15, 10:48 PM   #114
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 小嘉 查看文章
佢SET到抽禮裝既機率高過從者
好正常...
我不能接受用石抽都會抽到禮裝

抽禮裝抽到火

舊 07-31-15, 10:49 PM   #115
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
十抽唔係抽英靈!??
唔一定出
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 10:50 PM   #116
小嘉
The One

引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
我不能接受用石抽都會抽到禮裝

抽禮裝抽到火
洗首抽都知咩事

10次有8次都係禮裝

無人你比禮裝我有托用
舊 07-31-15, 10:50 PM   #117
朔望~
Game Master
妹控

我想要saber alter...

我唔要做禮裝大師

此篇文章於 07-31-15 11:12 PM 被 朔望~ 編輯。
舊 07-31-15, 10:53 PM   #118
小嘉
The One

最叻仔果次抽中RIDER個姐姐
舊 07-31-15, 10:54 PM   #119
T.K.
很黃很暴力

究竟隻野前衛後衛點分?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-31-15, 10:59 PM   #120
朔望~
Game Master
妹控

做咩彈返出title既...

舊 07-31-15, 10:59 PM   #121
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

無前後分 擺出黎就有機會比人打

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-15, 11:06 PM   #122
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
2,3抽同一張5星禮裝(櫻?)
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 11:08 PM   #123
朔望~
Game Master
妹控

又刷多左個4*瑪麗王后+4*rin禮裝

有興趣既隨便拎去

舊 07-31-15, 11:29 PM   #124
vk1052
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
第二抽中咗五星孔明,有冇人想交換? 我想要五星ruler
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 11:46 PM   #125
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
真好運,抽到偉伯和牛若丸

不過最糟是有點數限制實則可用的人不多

還有ap用光就沒得打了,所以不能把聖石全拿來召喚的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:30 PM

手機版 | APP版