Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
凍檸茶 12:04 AM 05-13-14
作者: J+1:
美孚759地舖大把
由手機版發出

有冇D近MK少少
martinnitram 09:11 AM 05-14-14
美孚759地舖大把
由手機版發出
美孚新村? 啱啱 7 折竟然無比人掃哂?
J+1 10:04 AM 05-14-14
原價60幾除非5折以下,唔買的都唔會買...
由手機版發出
J+1 12:25 PM 05-16-14
@50

由手機版發出
martinnitram 03:34 PM 05-16-14
零食? 唔知到 8 號仲有無...
martinnitram 03:36 PM 05-16-14
作者: 凍檸茶:
拉打66MM PT 2 出咗

DARK KABUTO - RARE
一大盒會齊 2 set 5 隻定 random 唔齊套?
mikemike 09:51 AM 05-28-14
http://p-bandai.jp/item/item-1000089731/

Rance 11:06 AM 05-28-14
舊頭髮要分幾多舊?...
凍檸茶 11:36 AM 05-28-14
作者: martinnitram:
一大盒會齊 2 set 5 隻定 random 唔齊套?
一大盒齊2套, 即4+1
由手機版發出
大覺屋師真 04:31 PM 06-07-14
零食已返

開箱圖

martinnitram 11:23 AM 06-08-14
作者: 大覺屋師真:
零食已返

開箱圖
AK 5 都返o左一排鳥...

樓主唔等今日 8 號?
亍 ◣ 11:41 AM 06-08-14
尋日都冇ex 03消息,今日星期日更加唔會有貨番.....嗚....
普通人一個 11:45 AM 06-08-14

樓主唔等今日 8 號?
零食多貨到嘔,4隻齊晒任揀,睇黎越來越少人買E個系列

另外隻deep strike之前我訂係178,一出個日賣188,但現在見全部都賣過220了
martinnitram 04:18 PM 06-08-14
作者: 普通人一個:

另外隻deep strike之前我訂係178,一出個日賣188,但現在見全部都賣過220了
睇怕都係, 見 AK3 都仲賣緊, AK5 除o左渣古未見有散外, 剛出o個幾日其他三隻都有

又, deep strike 唔怕貴的話 Toyc 見有現貨 $259, 真係估唔到呢隻都咁好賣
J+1 05:10 PM 06-08-14
我估係入貨多左,加埋呢set 雜兵feel 太強,散買嘅應該少左....
由手機版發出
martinnitram 11:49 AM 06-10-14
作者: cancerman:
呢個幾好玩咁

破幻のジスタチョコ

http://www.bandai.co.jp/candy/zista/weapons/

零食已見, $30 一盒
個包裝幾靚不過拎上手輕飄飄
大覺屋師真 12:11 PM 06-10-14
樓主唔等今日 8 號?
買果時忘記左第日就係8折日

作者: 普通人一個:
鬼咩, d質素越來越差
今set隻渣古同積根D質感叫做好番D, 拎隻渣古同之前隻紅渣比, 紅渣d膠勁樣衰. exia都唔錯嘅個造型
但我估都唔玩得耐架喇... 始終人係貪心, 咁嘅價又想有燒鵝味
gerbera 07:41 PM 06-10-14
EX03
零食已返
J+1 05:42 PM 06-11-14
$5 唔錯

由手機版發出
martinnitram 02:36 PM 06-12-14
Standart 新安洲

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...2/special.html
J+1 02:56 PM 06-12-14
開始名正言順玩stand
由手機版發出
Fio 03:33 PM 06-12-14
但係感覺唔多襯新安洲。。。
cancerman 10:06 PM 06-13-14
擺上個stand似美少女變身feel。
TCS_disable 10:23 PM 06-13-14
開始名正言順玩stand
應該話...食同玩嘅比重好唔妥
seed 02:54 PM 06-18-14
FW GUNDAM CONVERGE EX03 ディープストライカー レビュー はっちゃか

請問一下有冇人知FW GUNDAM CONVERGE EX03香港返貨未?
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後

返回主題版面