Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
Gnosis 11:29 PM 04-07-12
張官方貼真係廢到無倫, 清就真係幾清, 但係唔小心用手指甲壓左下就起泡, 重新黐過都救唔返 :-)

死死氣出去買張HORI貼, 爽返晒 :-)
DMRevolution 08:43 AM 04-08-12
作者: 卡柏:
記得冇錯第二季會出sdk beta版,費用全免,之後正式版年費唔知幾多...
希望有android既繁華盛世情況啦.......
sony 一定望有android 的情況, 只收apps 收錢都收到手軟啦,
只是她d死要面的做法...可以好得去邊...就真是大家都心照了...
人地放寬的地方, 她死都要一野叉落去, 冇彎轉....:-)
HI_Ricky 11:38 AM 04-08-12
作者: dmr5202005:
sony 一定望有android 的情況, 只收apps 收錢都收到手軟啦,
只是她d死要面的做法...可以好得去邊...就真是大家都心照了...
人地放寬的地方, 她死都要一野叉落去, 冇彎轉....:-)
果個beta PSS ,乜都做唔到,本來想半開psp side(MINIS) 點知比HBL 陰左1野,XD
cPak 12:06 PM 04-08-12
我冇咩望,Vita冇game都唔緊要,我淨係想要remote play支援返大部份PS3 games同埋可以唔駛經remote play直接玩返PSOne Games...
卡柏 12:11 PM 04-08-12
作者: HI_Ricky:
果個beta PSS ,乜都做唔到,本來想半開psp side(MINIS) 點知比HBL 陰左1野,XD
你又拎左個beta....:-)
暗.黑.騎.士 06:54 AM 04-09-12
請問有冇版友升左1.66之後當部機叉住電玩果時前touch screen 會失靈? 跟著抆左叉電條usb又正常返?
KUTAR# 09:17 AM 04-09-12
作者: 暗.黑.騎.士:
請問有冇版友升左1.66之後當部機叉住電玩果時前touch screen 會失靈? 跟著抆左叉電條usb又正常返?
我上星期未有update已經係咁, 但拎上Sony度又冇事 :-)
Coolwar 04:12 PM 04-09-12
我想問 如果想係日版psn買機戰
係咪一定要入點買
用信用卡 好似會叫係填日本地址

同埋啲點咩野價錢...換返港紙
係咪買psp實體好啲(差唔多價錢話)
麻煩晒...
yorkyork 04:19 PM 04-09-12
作者: Coolwar:
係咪一定要入點買

麻煩晒...
唔駛填日本地址,
是但填都得,
不過信用卡依家淨係可以一千一千羊咁充,
如果你想要靚D嘅畫面就PSV啦
mikemike 04:25 PM 04-09-12
係咪一定要入點買

麻煩晒...
出game鋪買充值point card
大約10算
ゆり 04:40 PM 04-09-12
係咪一定要入點買

麻煩晒...
信用卡一定要jcb先入到

日本地址亂填

買實體既話你就冇得用psv玩 唔支援umd passport

姐係你想用psv玩就一定要買7330dl版:-)
Coolwar 05:00 PM 04-09-12
作者: yorkyork:
唔駛填日本地址,
是但填都得,
不過信用卡依家淨係可以一千一千羊咁充,
如果你想要靚D嘅畫面就PSV啦
充?
乜唔係隻game幾多yen
用信用卡 買 就計返
當時換率 收返你港紙咁樣?
好似7000yen 就收返你700蚊(當 當時銀行換率係10)

準備買 所以想問定 買日版psn既問題..
野良猫 05:05 PM 04-09-12
充?
用信用卡 買 就計返
好似7000yen 就收返你700蚊(當 當時銀行換率係10)

舊時就係,依家轉咗以千做單位充值
即係你最少要充值8000羊先可以買機戰
yorkyork 06:25 PM 04-09-12
充?
用信用卡 買 就計返

你大約當係用信用卡買點咁,
要一千一千咁買,
而唔係直接係隻game度按就比個個價
Coolwar 07:11 PM 04-09-12
明白晒 麻煩晒
陸奧 貴志 09:45 PM 04-09-12
請問依家可以安心update未?我部水機唔敢搏:-)
亍 ◣ 09:48 PM 04-09-12
有事就有事...冇事就冇事......之前up開冇事好多時都冇事.......不過唔代表今次會冇事..........

我就焗上左...冇事........
NetNetBoy 09:12 AM 04-10-12
:-) 焗上1.66

但之後玩game... 久不久停成 0.5~1秒....
我又冇開wi-fi,又冇3G... 想點...
又唔見有咩setting...

:-)
月牙火介 03:07 PM 04-10-12
up左,暫時一切正常:-)
亞傑多 03:11 PM 04-10-12
港服facebook app已出~~
hatata 04:12 PM 04-10-12
小弟部WIFI機上星期入左廠,原因應該同WIFI有關。

如果長時間關機,如晚上11時關機,跟住第二朝早睇部機,部機會長著藍燈,仲要開唔到機,要長按power 20秒先reboot 到,reboot後會發覺d電得返10-20%。

跟住再輕按power sleep既話,就會再長著藍燈,再開唔到機,又要reboot,跟住無限loop。

最後頂唔順放假前拎去整。個維修哥哥只係聽左我講「長著藍燈」呢4個字,佢已經知乜事:-):-) 跟住佢再問我有無update去1.66?跟住我未答,佢已經幫我答左﹕「睇來你都hang到無機會update」:-):-)

部機要4個工作天維修,希望唔駛換機。
J+1 04:16 PM 04-10-12
咁鑊就1.67 啦。。。。項。。。。。
由手機版發出
NetNetBoy 05:24 PM 04-10-12
:-) 好彩我唔關機...

咁唔得.. 又要焗上先可以Store... 吹賬...

我已經等復活節last先update....
kamkw 09:38 PM 04-10-12
睇巴哈講台版FACEBOOK APPS原來有上傳照片功能
但我用日版就冇......
亍 ◣ 10:27 PM 04-10-12
上傳圖就twitter啦:-)
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面