Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
亍 ◣ 12:32 PM 04-04-12
作者: dmr5202005:
唔識用....XD
出文link多張圖

e.g
https://twitter.com/#!/jisjajj/statu...32312735576065
小Ray 02:38 PM 04-04-12
出左 1.66
J+1 05:08 PM 04-04-12
等半日先好了
由手機版發出
Orphan 07:04 PM 04-04-12
1.66 fix左ad-hoc
但用game內影相功能會hang
等1.67...
亍 ◣ 07:04 PM 04-04-12
點呀
Orphan 07:08 PM 04-04-12
暫時已知Dream C Club實hang
無雙未試...
kyo353 07:23 PM 04-04-12
未搞掂既野好心佢就唔好放上去啦
聽日仲要上日STORE DOWN野嫁嗎
GN00508771 07:23 PM 04-04-12
PSVitaのファームウェアアップデートv1.66が配信開始!しかしアップデート後一部ゲームで不具合発生報告も?
assy 07:29 PM 04-04-12
次次都出事
唔up又玩唔到toro
煲機小王子 08:26 PM 04-04-12
次次都有事叫人點有信心UP......
Rance 09:04 PM 04-04-12
封印部野一個星期先囉
carychow 10:13 PM 04-04-12
見你地話更新會有問題, 但唔更新又入唔到 PS Store
holsety 11:37 PM 04-04-12
我的小V現在除了update>>>bug發見>>>debug>>>loop外, 也沒有拿起玩遊戲=.=
騎蘿蘿 11:58 PM 04-04-12
作者: Orphan:
暫時已知Dream C Club實hang
無雙未試...
應該要講"好彩未up" 定係講粗口鬧sony呢......
minekaoru 01:28 AM 04-05-12
作者: 騎蘿蘿:
應該要講"好彩未up" 定係講粗口鬧sony呢......

我up左
但未試有冇咩game玩唔到

我仲諗佢1.65有事
今日係咪fix左先出1.66呢....
aquarius 02:31 AM 04-05-12
update後畫要會玩玩吓變暗好似sleep mode咁 >.>
HI_Ricky 02:46 AM 04-05-12
Up 完,又死過,我想用黎玩機戰ga.....
Darby 03:54 AM 04-05-12
咁仲up唔update好呀...
聽日仲要買機戰....
雷火武 03:58 AM 04-05-12
尋日買機,試機時無咩事
番到來,係咁hang 機
用佢條專用線插住ps3係安全模式話更新又話連接唔到ps3
插落電腦更新又話連線唔到

開機按幾按已經係咁hang

想問有咩方法有效自救?唔通聽日諗住打機戰仲要拎番去整?

----------------
最新情況
轉番去hkpsn.反而話連到Ps3..而家update緊1.66
Darby 04:18 AM 04-05-12
作者: 雷火武:
尋日買機,試機時無咩事
番到來,係咁hang 機
用佢條專用線插住ps3係安全模式話更新又話連接唔到ps3
插落電腦更新又話連線唔到

開機按幾按已經係咁hang

想問有咩方法有效自救?唔通聽日諗住打機戰仲要拎番去整?

----------------
最新情況
轉番去hkpsn.反而話連到Ps3..而家update緊1.66
update到1.66有冇咩問題??
雷火武 04:20 AM 04-05-12
update完後,一開機幾秒,都未設定好時間又自動黑畫面>關機

Darby 04:26 AM 04-05-12
作者: 雷火武:
update完後,一開機幾秒,都未設定好時間又自動黑畫面>關機

咁大鑊??
雷火武 04:28 AM 04-05-12
開左機,入左主畫面唔夠30秒就自動關機
已經試過幾次..我諗我一直開機落去只會愈來愈多次自動關機
係咪要拎去換..
Darby 04:34 AM 04-05-12
有冇方法可以唔update, 但dl到機戰玩??
用ps3 dl完再過落去psv到得唔得??
kyo353 07:46 AM 04-05-12
作者: Darby:
有冇方法可以唔update, 但dl到機戰玩??
用ps3 dl完再過落去psv到得唔得??
等佢再收返個update既時候衝上去dl
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後

返回主題版面