Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
Gundam MK-2 05:41 PM 12-01-11
作者: Funny:
有無人見過邊度有呢舊野賣???

呢舊
實情我都搵緊
不過我行信和好景都唔見有
assy 05:46 PM 12-01-11
作者: Funny:
有無人見過邊度有呢舊野賣???

呢舊
上個月玩亞特價$70買左
覺得幾正,遲d多game會買多個
6402oen 08:08 PM 12-01-11
Justin Bieber 也要3DS (Nintendo 俾o左錢 ? )

02:00 開始
All I Want For Christmas Is You
ttp://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA

作者: :

6402oen 08:10 PM 12-01-11
Unboxing - Zelda 25th Anniversary Limited Edition 3DS
ttp://www.youtube.com/watch?v=oKsmJ5RNOrs
作者: :

星矢 10:06 AM 12-02-11
發現了四把劍免費
下載了

請問如果刪除
係咪可以再下載過
www43w2002 07:33 PM 12-02-11
作者: 星矢:
發現了四把劍免費
下載了

請問如果刪除
係咪可以再下載過
係=[免費配送去去2月20=[
cknjoshua 07:51 PM 12-02-11
作者: 6402oen:
Justin Bieber 也要3DS (Nintendo 俾o左錢 ? )

All I Want For Christmas Is You
ttp://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA
咁大個shot....實落左廣告=0=
不過唔知今年多唔多人買黎做present
星矢 11:26 PM 12-02-11
請問如何刪掉射頭遊戲的"人頭相"呢?
唔該!
fantasy俊仔 01:24 AM 12-03-11
作者: 星矢:
請問如何刪掉射頭遊戲的"人頭相"呢?
唔該!
顏コレクション > 顏の設定 > 消去
小樹 12:06 PM 12-04-11
我有個問題想問問大家
3DS係咪有分區號?
如果有咁我而家買行版好d定日版好d?
winsonandcyndi 02:20 PM 12-04-11
作者: 小樹:
我有個問題想問問大家
3DS係咪有分區號?
如果有咁我而家買行版好d定日版好d?
邊有行版
小樹 04:50 PM 12-04-11
作者: winsonandcyndi:
邊有行版
無?咁即係得美,歐,日?
咁三個邊個會好d?
如果多數玩日版game係咪買日版最好?
nick 06:56 PM 12-04-11
無?咁即係得美,歐,日?
咁三個邊個會好d?
如果多數玩日版game係咪買日版最好?
你已經答了自己
小樹 09:00 PM 12-04-11
作者: nick:
你已經答了自己
而家出面game鋪多數都係日版?
日版同美版係個盒到有咩大分別?
因為我驚俾人呃
紅鞋子 09:08 PM 12-04-11
而家出面game鋪多數都係日版?
日版同美版係個盒到有咩大分別?
因為我驚俾人呃
GAME鋪日版同美版都會有,個盒就係英文同日文既分別。我相信你同佢講要日版3DS,好地地一間鋪唔會呃你畀部美版你囉...
小樹 09:11 PM 12-04-11
作者: 紅鞋子:
GAME鋪日版同美版都會有,個盒就係英文同日文既分別。我相信你同佢講要日版3DS,好地地一間鋪唔會呃你畀部美版你囉...
thx哂咁多位
MHP3G可能會出機
細細個 12:23 AM 12-05-11
thx哂咁多位
MHP3G可能會出機
你諗住玩mh3g
就冇得揀,一定係日版
因為隻game未有公佈會唔會出美版
shodanng2 01:19 AM 12-05-11
作者: 細細個:
你諗住玩mh3g
就冇得揀,一定係日版
之前外國雜誌話下年有美版
tung999 10:51 AM 12-05-11
作者: 細細個:
你諗住玩mh3g
就冇得揀,一定係日版
今次美版好早就講左會做
看來CAPCOM找NINTENDO係因為NINTENDO大推海外w
mhp3反而仲未有美版
LemonCoke 12:43 PM 12-05-11
一個白痴問題.
3ds裡面係咪冇得揀 HK or China HK ?
之前買部美版機, 寫佐自己係美國人...
樓上所講o既 card holder, 我都想睇下香港邊度有得買.....
cknjoshua 07:33 PM 12-05-11
zelda 版SOLD OUT左啦?

作者: LemonCoke:
一個白痴問題.
3ds裡面係咪冇得揀 HK or China HK ?
之前買部美版機, 寫佐自己係美國人...
樓上所講o既 card holder, 我都想睇下香港邊度有得買.....
係呀

日版=日本
美版-美國

係歐版先有得揀歐洲邊個國家
neo 08:33 PM 12-05-11
報價~

旺角好景

亞洲版(美版+220V牛):$1350
美版:$1279
日版:$1379

Mario Kart 3DS
曰版$369 ~$399, 美版$279~$299

Mario 3D Land
日版約$390, 美版約$280~$300
GimGim 09:17 PM 12-05-11
作者: 6402oen:

i love this!!!
winsonandcyndi 09:20 PM 12-05-11
作者: neo:
報價~

旺角好景

亞洲版(美版+220V牛):$1350
美版:$1279
日版:$1379

Mario Kart 3DS
曰版$369 ~$399, 美版$279~$299

Mario 3D Land
日版約$390, 美版約$280~$300
亞洲版? 邊度嘅行貨
enishi 09:23 PM 12-05-11
作者: winsonandcyndi:
亞洲版? 邊度嘅行貨
新加坡, 一樣係英式 220V 插頭嘛
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面