Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
02專區>雲海教 格羅茲尼第九十一公里《地震黑歷史》
irismong 04:13 PM 08-06-10
作者: Nelly:
有摩星嶺十一號冇早霸王?
去左排劇嘛
大情大性武大帝 05:27 PM 08-06-10
即是雲海大戰快活人?
*苔蘚* 08:10 PM 08-06-10
日頭唔會講靈異野吧,只期待佢可以講下d冷知識...
亍 ◣ 08:59 PM 08-06-10
講旅遊囉....

再搵銀河道士客串下....
*苔蘚* 11:35 PM 08-06-10
雲海講旅遊多數都悶=.=
亍 ◣ 12:22 PM 08-07-10
作者: *苔蘚*:
雲海講旅遊多數都悶=.=

咁你可以PASS了真係講旅遊
http://wanhoi.mysinablog.com/index.p...icleId=2504554
幽浮-_- 02:11 AM 08-08-10
衣家《摩星嶺4號》講緊美男外星人!
(會唔會有BL情節?) 快d開黎聽~
大懶財 01:17 PM 08-08-10
雲海成日「借D倚」質擬阿祖嘅信仰
*苔蘚* 01:52 PM 08-08-10
作者: 幽浮-_-:
衣家《摩星嶺4號》講緊美男外星人!
(會唔會有BL情節?) 快d開黎聽~
會令你好失望,係正常向
*苔蘚* 10:27 PM 08-08-10
作者: jaVaj ◣:
咁你可以PASS了真係講旅遊
http://wanhoi.mysinablog.com/index.p...icleId=2504554
冇得pass,我公司全日開住903......
天空 12:01 AM 08-09-10
作者: 大懶財:
雲海成日「借D倚」質擬阿祖嘅信仰
阿祖真係唔串佢唔得

講野9唔搭8
大懶財 11:58 AM 08-09-10
作者: 天空:
阿祖真係唔串佢唔得

講野9唔搭8
都唔知揾阿祖做主持做乜, 佢除左耶教之外就乜都唔信, 搭靚嘴又9唔撘8
*苔蘚* 07:55 PM 08-09-10
雲海:

1.sorry for everybody
我們上星期一錄好節目,阿森放假,阿祖到現在也未上載新節目,我剛剛丙完阿祖,希望一小時內搞點。

2.to john
你作為80後,set a very bad example,經常不負責任,又多多藉口,要知道就是你的態度,十日903替工節目<摩星嶺11號>我決定不找你,找了阿Bu!你要反省!

3.http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/2...00504_002.html
及至近期,一個80後告訴我多麼多麼想搞好一個網上電台,搞好節目。結果他花了大量精神去做其他東西,甚至連自己的網站也忘記付錢續期,是我們外人幫他續回,最近連節目也忘記上載,而且藉口多多,心根本不在此。
Suda 07:31 PM 08-11-10
雲海:

我們上星期一錄好節目,阿森放假,阿祖到現在也未上載新節目,我剛剛丙完阿祖,希望一小時內搞點。

2.to john
你作為80後,set a very bad example,經常不負責任,又多多藉口,要知道就是你的態度,十日903替工節目<摩星嶺11號>我決定不找你,找了阿Bu!你要反省!

3.http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/2...00504_002.html
及至近期,一個80後告訴我多麼多麼想搞好一個網上電台,搞好節目。結果他花了大量精神去做其他東西,甚至連自己的網站也忘記付錢續期,是我們外人幫他續回,最近連節目也忘記上載,而且藉口多多,心根本不在此。
之前聽陰音濕濕阿祖成日俾雲海同班DJ玩覺得佢幾慘(尤其係睇AV嗰集)
依家覺得呢條友真係唔抵可憐
kcf1201 09:09 PM 08-11-10
作者: Suda:
之前聽陰音濕濕阿祖成日俾雲海同班DJ玩覺得佢幾慘(尤其係睇AV嗰集)
而家聽番陰音濕濕度雲海點丙阿祖
Nelly 10:04 PM 08-11-10

av果集堅正
大懶財 01:01 PM 08-12-10
雲海:

2.to john

2同3都係鬧阿祖?
*苔蘚* 04:22 PM 08-15-10
睇怕彭加木九成比D隊友殺埋燒屍啦....

2同3都係鬧阿祖?
應該係.....
天空 01:55 AM 08-16-10
都唔知揾阿祖做主持做乜, 佢除左耶教之外就乜都唔信, 搭靚嘴又9唔撘8
最離普係好多野都唔識唔知

一d通識都冇

講野又唔好笑,又冇point

唯一用途就係比雲海玩
Suda 07:52 AM 08-18-10
聽返最新一集陰音濕濕阿祖仲係嗰副死樣
遲下真係要「祭祖」
mikemike 11:22 AM 08-18-10
遲下真係要「祭祖」
仍然明串暗串阿祖得好利害
大情大性武大帝 05:55 PM 08-18-10
遲下真係要「祭祖」
而家唔好講喇,講左就算,而家佢做乜都你都覺得人「死樣」架喇!
Suda 11:19 PM 08-18-10
作者: 大情大性武大帝:
而家唔好講喇,講左就算,而家佢做乜都你都覺得人「死樣」架喇!
上集俾人丙完今集依然遲到+不肯認衰+搵藉口,有咩分別
亍 ◣ 11:31 PM 08-20-10
咁就2個禮拜....過得真快..........
amaderasu 11:42 AM 08-21-10
作者: 天空:
最離普係好多野都唔識唔知

一d通識都冇

講野又唔好笑,又冇point

唯一用途就係比雲海玩
我識0既耶教朋友都係咁
常識方面連小學生都知得多過佢地
好奇怪
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面