Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後
收藏品討論版>★★雙星四驅車新製品情報
TCS_disable 01:25 AM 04-05-13
Super TZ 仲有無可能整底d個重心
Tano 02:03 PM 04-05-13
作者: TCS_disable:
TZ底盤同旋風麥林實在太老舊嗎?
想當年旋風麥林龍捲風在三色台播出後

在九龍城區內不少熱血少年追飛機的熱門車之一

轉眼16年,現在的價錢已經係成人玩具級別

Super TZ 仲有無可能整底d個重心
現在不是流行額外加重嗎?
TCS_disable 01:11 AM 04-06-13
作者: Tano:
轉眼16年,現在的價錢已經係成人玩具級別
我架車 5蚊 炸

現在不是流行額外加重嗎?
係...但架車個重心俾 AR 仲要高太多....
TCS_disable 02:13 PM 04-06-13
今次玩 Super FM
Tano 03:05 PM 04-06-13
今次玩 Super FM
碳膠版都好軟
TCS_disable 03:34 PM 04-06-13
碳膠版都好軟
買唔到XTO
Tano 11:10 PM 04-06-13
買唔到XTO
有個全新電鍍藍
PTX-003C 01:15 AM 04-07-13
.....當有人想改低架車時....我幫架Max Breaker 加了大口徑輪...
Tano 10:58 AM 04-07-13
見國內有5軌玩

回想起97年會展當年根本係縮水版
TCS_disable 04:01 PM 04-07-13
而家遇上兩個問題

有嘜叉電 Fit 到 TZ 個電位
GP 果隻 ReCryko, 正極位果個蓋太厚,頂著左開關果邊個角位,搞到扭歪左個車架,得返三個轆掂地/\

第二個係... 我買左架黑霸號, 但睇落車頭要加柱先可以裝 FRP
Tano 04:17 PM 04-07-13
而家遇上兩個問題

有嘜叉電 Fit 到 TZ 個電位
GP 果隻 ReCryko, 正極位果個蓋太厚,頂著左開關果邊個角位,搞到扭歪左個車架,得返三個轆掂地/\

第二個係... 我買左架黑霸號, 但睇落車頭要加柱先可以裝 FRP
GP 果隻 ReCryko為另一間品牌指定比賽用電

執個蓋邊位就得

1/10雞佬格言:冇殼架車都識行,唔怕認錯車
TCS_disable 04:28 PM 04-07-13
GP 果隻 ReCryko為另一間品牌指定比賽用電

執個蓋邊位就得

1/10雞佬格言:冇殼架車都識行,唔怕認錯車
諗緊好無轉 enloop
TCS_disable 07:32 PM 04-07-13
啱啱用左一個鐘放電, 粒孖星叉電似乎訓左十年都仲用得
露出狂 06:12 AM 04-09-13
タミヤ新製品案内 2013年4月号

REINFORCED REAR DOUBLE ROLLER STAY (3 ATTACHMENT POINTS/WHITE)
Item No:.94942 2013年4月20日(土)発売 315円(本体価格300円)

TIGER ZAP (w/GOLD PLATED WHEELS)
Item No:94962 2013年4月20日(土)発売 945円(本体価格900円)

Arranged by EMPEROR RACING @ EMPRESS SPEEDWAY
Info from
TCS_disable 12:43 AM 05-06-13
惡夢...第一個彎就炒
Tdot 01:07 AM 05-06-13
惡夢...第一個彎就炒
正常車頭有105寬度+有加高佢都唔會這麼易炒
TCS_disable 01:46 AM 05-06-13
作者: 怪人:
正常車頭有105寬度+有加高佢都唔會這麼易炒
攞盡兩層都無用....

一轉入去就成架飛, 我除左架重仲可以點

不過肯定左,同車架俾粒電頂到扭歪左有關....
過眼雲煙 12:27 PM 05-06-13
攞盡兩層都無用....

一轉入去就成架飛, 我除左架重仲可以點

不過肯定左,同車架俾粒電頂到扭歪左有關....
棄電吧b
TCS_disable 06:04 PM 05-06-13
作者: 過眼雲煙:
棄電吧b
而家磨左電位...

另外... Racing Miku 果架車... 攞黎落場係自虐Neta
Tano 10:42 PM 05-06-13
而家磨左電位...

另外... Racing Miku 果架車... 攞黎落場係自虐Neta
都未見過兩代初音有人改落場
亍 ◣ 07:43 AM 05-07-13
旦...不過香港唔駛諗會有....

Tano 09:06 AM 05-07-13
400円
唔會係盒蛋掛

靚過之前UCC版好多
PTX-003C 03:33 AM 05-15-13
作者: jaVaj ◣:
旦...不過香港唔駛諗會有....

實有地方入GE....點都要返set 先得
PTX-003C 03:35 AM 05-15-13
400円
唔會係盒蛋掛

靚過之前UCC版好多
以袋計...似係扭蛋多
K.LIFE 02:37 AM 05-28-13
7月発売
「トヨタ ハイエース クイックデリバリー(タミヤ仕様)」。
タミヤの宅配車をプラモデル化

第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後

返回主題版面