Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
shooter 02:09 PM 01-24-18
呢位法國勇士真係可以讚佢係真高手之外,仲好好運氣。

基本上,打乜古龍都係一Take 過,最多2貓車,大回小回都冇幾粒,秘藥又冇就去打最後果幾關。

要趕住隻game 賣街前爆機,冇時間去采集,農場等,好多任都冇打既情況下40hrs爆故事mode。

巴哈有Link
Hisashi 02:17 PM 01-24-18
佢solo單機之後先係真正嘅開始

Sent from my iPhone using Gaforum
ZERO NEKO 02:20 PM 01-24-18
作者: 魚伕:
可以DL了
港版要等正日嗎我見重要26號先下得 thx
ZERO NEKO 02:23 PM 01-24-18
sorry down load 中
真十人€ 02:24 PM 01-24-18
日digital版應該比行digital版早一個鐘有得玩?
kaimankg 02:38 PM 01-24-18
作者: ZERO NEKO:
港版要等正日嗎我見重要26號先下得 thx
可以download定但唔比玩,有個時間係到倒數
LR猫 02:46 PM 01-24-18
作者: 真十人€:
日digital版應該比行digital版早一個鐘有得玩?
應該係,但呢個鐘都幾貴
Jockey 02:46 PM 01-24-18
Capcom官方的操作指南Web(有中文)
http://game.capcom.com/manual/MHW/
Rance 03:52 PM 01-24-18
星星話聽晚六點有game喎
STRIFE 03:56 PM 01-24-18

幾有趣,果然係史上最大(設定)
設定上比例,當然ingame應該多數冇可能
Hisashi 04:00 PM 01-24-18
作者: Rance:
星星話聽晚六點有game喎

堅?
佢隔離已經係批店喇窩
shooter 04:08 PM 01-24-18
【關於玩家角色】
‧部分防具的外觀因性別而異。

‧不同性別有各自專屬的可裝備防具。

‧防具等等的外觀有差異,但能力不會因角色性別不同而有差異。

‧之後無法再變更外表/聲音/名稱。
※至於頭髮/眉毛顏色/鬍子/化妝‧塗鴉/內衣則可從小屋的道具BOX進行變更。
Rance 04:24 PM 01-24-18
作者: Hisashi:
堅?
佢隔離已經係批店喇窩
頭先去佢話o既
Hisashi 04:32 PM 01-24-18
頭先去佢話o既

日版我知明天 但佢係咪話港版?
qwe 04:44 PM 01-24-18
藍田話機一定唔會偷跑,但佢放左部係門口
雖然都係明知故問⋯

另外香港game場時區同香港唔同,香港時間6/7點後就係另一日
Hisashi 04:50 PM 01-24-18
作者: qwe:
藍田話機一定唔會偷跑,但佢放左部係門口

雖然都係明知故問⋯

另外香港game場時區同香港唔同,香港時間6/7點後就係另一日

原來6點後當另一日 長知識了
LR猫 04:54 PM 01-24-18
作者: Hisashi:
原來6點後當另一日 長知識了
可能$ony六點後收工
Hisashi 05:00 PM 01-24-18
作者: LR猫:
可能$ony六點後收工

係就最好 希望明天有消息 哈哈
blackpighk 05:04 PM 01-24-18
照計語音/文字都可以隨時換吧?

想用英文setting / 新手 完 轉返日文
gingq7 05:36 PM 01-24-18
無跟開,
想問行版最基本剩game, 正價係幾錢?
shooter 05:50 PM 01-24-18
作者: blackpighk:
照計語音/文字都可以隨時換吧?

想用英文setting / 新手 完 轉返日文
變更並反應顯示語言
可從標題選單 > 選項 > 語言 > 顯示語言 裡變更顯示語言。

若要反應顯示語言的變更,必須結束遊戲,再重新啟動。
qwe 06:36 PM 01-24-18
http://game.capcom.com/manual/MHW/

MANUAL已出, 隻貓整完無得改名/樣
Rance 07:02 PM 01-24-18
唔駛玩養貓識做哂所有野?
qwe 07:08 PM 01-24-18
唔駛玩養貓識做哂所有野?
睇MANUAL要養但唔使抽
赤兵尉SETH 07:58 PM 01-24-18
今集得一隻貓養, 改名要諗真d
又可以召其他玩家養貓, 更似Dragon's Dogma 既
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面