Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
電視遊戲討論版>[PS4, NS] 絶体絶命都市4Plus -Summer Memories- | 繁體中文版已經推出
holsety 06:48 PM 11-21-18
隻game上個月出左?!忘記了
真!DC 06:54 PM 11-21-18
作者: holsety:
隻game上個月出左?!忘記了
延左期今個星期出
由手機版發出
陸奧 貴志 09:20 PM 11-21-18
作者: leochan1986:
買左geh可唔可以confirm下語言係純日文 定 日英?
唔見有英文揀(唔知係咪跟SYSTEM語言,因為我係日文)
ComeLOLoh 11:04 PM 11-21-18
呢隻有行版喎。
陸奧 貴志 07:51 AM 11-22-18
D囡囡咁嘅款真係唔想救...

另外d選擇肢幾無聊
pet3 09:55 AM 11-22-18
作者: ComeLOLoh:
呢隻有行版喎。
邊道寫有?

港服psn 唔見
charcsc2000 11:51 AM 11-22-18
作者: pet3:
邊道寫有?

港服psn 唔見
朋友都驚呢隻沒貨...昨日已經入手....
但相信好快會價崩...如同隻巨影....
LR猫 12:19 PM 11-22-18
作者: charcsc2000:

巨影真係玩到眼淚在心裏流
charcsc2000 12:50 PM 11-22-18
作者: LR猫:
巨影真係玩到眼淚在心裏流
講真..呢隻GAME咁LAG又咁伏...
買得都一定係真FANS....

仲要沒中文...好彩個FD都識日文...呢PART沒問題...
harakuma 12:57 PM 11-22-18
睇咗D LIVE遊玩片,

真係唔掂, D光影, 流暢度, 咁多年開發時間仲係咁既樣, 算, 慳返
pet3 01:45 PM 11-22-18
呢隻有行版喎。
過1點了
psn 也沒有

即係無行貨了
暗黑騎士 03:41 PM 11-22-18
如果有行之前應該會有預購(段估)
另外, 睇完上面...都係等2手算了
harakuma 05:29 PM 11-22-18
攞人地件衫, 比設計師追果度我笑咗
pet3 08:21 PM 11-22-18
vr只是部分場景
要先玩主線開的
風間鈴木仁 01:43 AM 11-23-18
https://psnprofiles.com/trophies/846...ummer-memories

日系 GAME 風格支持 , 日版入手 $ 430 灣仔188,

剛剛有更新 1.05 。

https://www.4gamer.net/games/120/G012019/20181121116/

ついに発売となった「絶体絶命都市4 Plus」プレイレポート。災害の恐ろしさはもちろん,生々しい人間模様まで包み隠さず描く意欲作

作者: 風間鈴木仁:
應該沒有問題了,具教育意義,

因為他們今次聯成 : 神戸市消防局,

PS4『絶体絶命都市4Plus』×神戸市消防局のタイアップが決定。救助活動シーンなどよりリアルに表現

推廣大眾防災應變信息 及 VR MORE 是很有意義加強大眾意識。

mrk 03:21 AM 11-23-18
呢隻有行版喎。
邊道寫有?

港服psn 唔見
過1點了
psn 也沒有

即係無行貨了
琴日放假,去攞左貨$450,(怕入貨少,一早訂左!
後來出左MK好景見到間有現貨買得重平$417

PS:今日Day2先玩,發現已更新到1.05版!(算啦!鬼叫我等左咁多年咩!
mrk 04:27 AM 11-23-18
作者: 陸奧 貴志:
唔見有英文揀(唔知係咪跟SYSTEM語言,因為我係日文)
我已將PS4系統轉English(US),入Game後重係日字!

我都係見之前有報導話會收錄齊日英字幕,
先打算做白老鼠買ge!

有改善:隻Game fps數好明顯比Demo穩定左好多,不過...(下文)
嚴重問題:都已經更新到1.05版,玩左10分鐘左右,都重係會Lag機+彈出,死未 T_T
charcsc2000 11:28 AM 11-23-18
作者: mrk:
琴日放假,去攞左貨$450,(怕入貨少,一早訂左!
後來出左MK好景見到間有現貨買得重平$417

PS:今日Day2先玩,發現已更新到1.05版!(算啦!鬼叫我等左咁多年咩!
邊間咁貴450???仲係訂左價??
以後不要去個邊買啦...
mrk 02:35 AM 11-26-18
邊間咁貴450???仲係訂左價??
以後不要去個邊買啦...
我訂個間又唔係次次貴既,佢都係一時平、一時貴既!
pet3 08:49 AM 11-26-18
剛剛 香港也有震
padage 09:31 AM 11-26-18
剛剛 香港也有震
夠唔夠地鐵爛車咁震
ps4boy 12:39 PM 11-27-18
痴線,逃亡可玩棒球!
mrk 03:18 PM 11-28-18
作者: padage:
夠唔夠地鐵爛車咁震

ps4boy 08:12 PM 12-02-18
如加線上互相救助都好!
強化人間ですの~★ 05:10 PM 12-03-18

標籤:絕體絕命都市4:夏日回憶, 絶体絶命都市4Plus, 絶体絶命都市オフィシャルウェブサイト
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面