Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後
~清談館~>[支爆危機] 要不是香港畀你沽,你們A股一早完蛋了! l人仔貶值中 傳中共要求眨值10%
Rance 03:37 PM 07-08-15
作者: Dyhalt Rushifar:
呢個係大勢,你出錢出力都改唔到,何況你只係出POST…

一切都係政改被否決既錯
重有係土地供應問題囉
碧克 03:42 PM 07-08-15
唔係關班的士司機想搞亂香港事咩?
>>>>>劉伯<<<<< 03:43 PM 07-08-15
好明顯係佔中同拉布仲有土地問題啦
D.K. 03:51 PM 07-08-15
響FB 見到O既, 發人深省

有人說: 凡中國人喜歡上的東西皆會滅絕,原來包括股票。

原來唔包括共產黨.sad
>>>>>劉伯<<<<< 03:57 PM 07-08-15
托很大
sugihara 03:59 PM 07-08-15
作者: D.K.:

你真係覺得佢地喜歡
D.K. 04:05 PM 07-08-15
作者: sugihara:
你真係覺得佢地喜歡
唔明你問乜.
我應該寫得好清楚, 冇弦外之音
尼路 04:06 PM 07-08-15
突然想起好似每次某位名叔話會上三萬點無耐就會大跌……最衰都係過唔到政改啦……
Sar8 04:06 PM 07-08-15
泄露國家機密啊你地
sugihara 04:11 PM 07-08-15
唔明你問乜.
我應該寫得好清楚, 冇弦外之音
我話你唔係真係覺得大陸佬喜歡共產黨嘛
D.K. 04:15 PM 07-08-15
我相信終有一日係會有O既
歌絲˙暮斯 04:31 PM 07-08-15
你真係覺得佢地喜歡
斯德哥爾摩症候群(英语:Stockholm syndrome;瑞典語:Stockholmssyndromet)又稱為人質情結,是指犯罪的被害者對於加害者產生情感,甚至反過來幫助加害者的一種情結。
sgouki 04:42 PM 07-08-15

X 喜歡
O 喜歡炒

凍檸茶 04:53 PM 07-08-15
http://news.memehk.com/posts/8391
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 04:54 PM 07-08-15
作者: 歌絲˙暮斯:
斯德哥爾摩症候群(英语:Stockholm syndrome;瑞典語:Stockholmssyndromet)又稱為人質情結,是指犯罪的被害者對於加害者產生情感,甚至反過來幫助加害者的一種情結。
其實你年中見幾多個真正生活喺大陸既大陸人,憑咩去判斷佢地有呢個傾向…
LR猫 04:58 PM 07-08-15
作者: 凍檸茶:
http://news.memehk.com/posts/8391
由手機版發出
賭民往賭場抗議賭錢輸錢
FREDDY@o@ 05:04 PM 07-08-15
其實你年中見幾多個真正生活喺大陸既大陸人,憑咩去判斷佢地有呢個傾向…
以前問過1位北京同事,佢話政府經常欺壓百姓
由手機版發出
D.K. 05:05 PM 07-08-15
作者: FREDDY@o@:
以前問過1位北京同事,佢話政府經常欺壓百姓
由手機版發出
和大人所言甚是
埃及使者 05:30 PM 07-08-15
作者: 凍檸茶:
由手機版發出
強國人真有趣
vov430 05:53 PM 07-08-15
我識2,3個有個錢0既都係走得就走,仲要係去美國
BeanZzZz 06:01 PM 07-08-15
個棚搭到成百層樓高,家下底層頂唔住要柝棚,但佢就係中層加竹諗住頂到……

popcorn index is at yearly high right now, getin
david 06:11 PM 07-08-15
花生斷貨沒?
J+1 06:14 PM 07-08-15
作者: david:
花生斷貨沒?
呢刻要買爆米花贈慶啦
由手機版發出
( ゚ω゚)? 07:02 PM 07-08-15
親身見聞-y( ̄∀ ̄)。o0○ 

前2年返大陸,同fd坐的士,跟住同個司機傾偈,傾傾吓佢知我地係香港人,跟住講講吓講共產黨,佢話你地咪以為個個大陸人信共產黨啲嘢,你估重係以前個年代咩,共產黨做好多嘢連自已人都覺得得啖笑,你地香港啲毓民呀長毛做小丑就得,做唔到大事嘅,共產黨無有怕,最怕係啲人團結攪組織,一見有人攪組織對抗會好快消滅,所以依家先表面咁安定,所以咪以為大陸人咁順共產黨,只係依家撳住咗遮
GreenTea 07:10 PM 07-08-15
IFC天台要鎖定先
雖然假假地 但又好真實

第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後

返回主題版面