Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
收藏品討論版>figma 討論區 vol.10
Gallardo 10:18 PM 01-24-14

2tohei 二等兵
生放送では言えませんでしたが、figma蘭子の通常顔、元のカードのイラストから少しだけ最近のカード絵に寄せるようなアレンジを入れております~ pic.twitter.com/iGCd81X0rX

2tohei 二等兵
評判の良かったふくれっ面。我が名はブリュンヒルデ! pic.twitter.com/8u8zWvJTqu
ゆうたろう 05:56 AM 02-05-14
小弟第一隻figma到手…
舊年9月信和孤仔訂的,終於取貨了…
進擊的巨人~MIKASA ACKERMAN (米卡莎・阿卡曼)

半熟蕃茄 10:48 AM 02-05-14
作者: 薑餅人Lobo:
小弟第一隻figma到手…
舊年9月信和孤仔訂的,終於取貨了…
進擊的巨人~MIKASA ACKERMAN (米卡莎・阿卡曼)

我都係菇仔訂但無打比我
聽聞遲訂有可能要第二批貨先有得攞(我9月6日訂)
Btw 歡迎入坑
ゆり 11:30 AM 02-05-14
作者: frankieccc:
我都係菇仔訂但無打比我
Btw 歡迎入坑
有時候苦主會唔記得打電話

我都中過好多次招

拎張單直接比佢睇就拎得
由手機版發出
ゆうたろう 04:49 PM 02-05-14
我都係菇仔訂但無打比我
Btw 歡迎入坑
菇仔都冇打電話叫我取貨,
我響信和見佢有成幢貨擺響度,
我畀張訂單佢睇,問拎得未,
佢話拎得,我排十幾。9月5日訂。
你6號訂應該唔會好後,如果排廿幾三十,
打個電話畀菇仔問下拎得未?
Rance 05:14 PM 02-05-14
其他兩個樣完全係男人來...
Dangerous-boy 08:02 PM 02-05-14
我都係菇仔訂但無打比我
Btw 歡迎入坑
作者: ゆり:
有時候苦主會唔記得打電話

我都中過好多次招

拎張單直接比佢睇就拎得
由手機版發出
菇仔都冇打電話叫我取貨,
我響信和見佢有成幢貨擺響度,
我畀張訂單佢睇,問拎得未,
佢話拎得,我排十幾。9月5日訂。
你6號訂應該唔會好後,如果排廿幾三十,
打個電話畀菇仔問下拎得未?
在孤仔訂嘢,不用等他們電話的,直接拿張單去取貨就得!
因為我在188附近上班,所以差不多每日都去188打個轉;我咁多年在孤仔訂嘢,都係一見佢到貨便拿張單去取貨,冇等佢電話!
ゆうたろう 08:24 PM 02-05-14
作者: Dangerous-boy:
在孤仔訂嘢,不用等他們電話的,直接拿張單去取貨就得!
因為我在188附近上班,所以差不多每日都去188打個轉;我咁多年在孤仔訂嘢,都係一見佢到貨便拿張單去取貨,冇等佢電話!
今次唔同,佢信和果邊講明分兩批到,
早訂先拎第一批貨,遲訂第二批,
排得後,我相信前兩日你會拎唔到。

所以我比較建議排得後嘅巴打,唔好直衝信和,
除非行開信和,否則打個電話畀菇仔問下拎得未比較穩陣。
半熟蕃茄 08:39 PM 02-05-14
今次唔同,佢信和果邊講明分兩批到,
早訂先拎第一批貨,遲訂第二批,
排得後,我相信前兩日你會拎唔到。
Yes,其實佢地d遊戲規則我都清楚,都訂過好多次野
不過今次就係188哥哥問清楚我係旺角訂驚唔夠貨比人所以唔比我攞所以先問下
平時我都係近邊頭係邊間分店攞都無問題
不過聽日會經信和再睇下(平日返工唔係日日要過海)
赤兵尉SETH 08:45 PM 02-05-14
冇訂到$398入手
之前買落的HT素體終於用得著

呂鳳仙 10:38 PM 02-05-14
隻三笠真係恐怖……旺角3,4,5字頭都有,差距咁大,o的奸商真係當人唔識格價咁"
怪盜小G 11:58 PM 02-05-14
精品兩隻小褲褲戰隊都$188

買左黑騎麗
bomber 10:18 PM 02-06-14
好想訂隻島風連特典,請問邊度仲可以訂?
如果唔方便可以pm, thanks
半熟蕃茄 10:26 PM 02-06-14
成功係菇仔攞左三笠
Figma改packing後第一次入手
不過都係以前packing靚d
Rv250 02:18 AM 02-07-14
到左兩日終於開箱 不過影一影又要收番埋都幾無謂

Gallardo 09:46 PM 02-07-14

3DSソフト『闘神都市』 よりヒロイン「瑞原葉月」がfigma化!
http://ameblo.jp/figma/entry-11766899627.html
ゆり 11:08 PM 02-07-14

今次又幾多中槍
櫻太郎 10:01 AM 02-08-14
作者: bomber:
好想訂隻島風連特典,請問邊度仲可以訂?
如果唔方便可以pm, thanks
岩岩收到yesasia e-mail,話我隻特典島風冇貨要撻我訂......
魔璃 09:13 AM 02-09-14

出figma很好
野良猫 09:44 AM 02-09-14
流子個樣整得咁好嘅,尤其對眼畫得咁清楚
yeah yeah 10:04 AM 02-09-14
FIGMA出柯南?
半熟蕃茄 10:34 AM 02-09-14
出流子係正,但其實寧願佢腰唔可動,都唔想見到個胸咁怪,其實可唔可以個身一件過
但點都好,有愛,都係要入手
魔璃 10:51 AM 02-09-14
作者: yeah yeah:
FIGMA出柯南?

犯人
野良猫 10:54 AM 02-09-14
犯人先係本體吧
廢人 11:18 AM 02-09-14
有無只買犯人平一半?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面