Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 07-09-05, 03:03 PM   #1201
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: ~小o都o都~
Kim Kim,
我想問返左矢井田瞳既新single未呀?
大行貨下星期2至4到, 事但一日返~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 04:47 PM   #1202
~小o都o都~
Junior Member

註冊日期: Jan 2004

唔該哂~~kim kim!!

過幾日去買~~

■2005.7.6発売

矢井田瞳/New Album「Here today-gone tomorrow」
品番:TOCT-25815
3,000(tax incl.)

■2005.8.15発売
~小o都o都~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-05, 11:07 PM   #1203
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

唔該哂~~kim kim!!

過幾日去買~~
請繼續支持天音 & GOUF~~~!

舊 07-14-05, 10:41 PM   #1204
~小o都o都~

KIM KIM

聽日返到隻single未呀?

今日去到...見到有大塚愛,NEWS新碟...<--好快

不過無矢井田瞳.....

■2005.7.6発売

矢井田瞳/New Album「Here today-gone tomorrow」

舊 07-14-05, 11:51 PM   #1205
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
KIM KIM

聽日返到隻single未呀?

今日去到...見到有大塚愛,NEWS新碟...<--好快

不過無矢井田瞳.....
奇怪今日係漏左呢隻沒返???我地都唔知???
明天再問~~~~~唔通冇返到/未出?
你見其他CD店有未呀?

舊 07-15-05, 12:08 AM   #1206
~小o都o都~

引用:
作者: KIM
奇怪今日係漏左呢隻沒返???我地都唔知???
明天再問~~~~~唔通冇返到/未出?
你見其他CD店有未呀?
KIM KIM~
上個禮拜出嫁(7月6號)...
其他鋪...
係得樓下橫檳(黑店)...有lor..
今日無去睇...
佢出果時已經有....

■2005.7.6発売

舊 07-15-05, 12:11 AM   #1207
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
KIM KIM~
上個禮拜出嫁(7月6號)...
其他鋪...
係得樓下橫檳(黑店)...有lor..
今日無去睇...
佢出果時已經有....
唔可以叫人做黑店, 人地可能自己取快的水貨(AIR), 所以會貴D~~~!
咁講應該大行貨未到掛~~~明天回你!

舊 07-15-05, 12:45 AM   #1208
~小o都o都~

引用:
唔可以叫人做黑店, 人地可能自己取快的水貨(AIR), 所以會貴D~~~!
咁講應該大行貨未到掛~~~明天回你!
hee~我都知佢係返水既~所以可以早好多..
不過叫慣左黑店..哈...
太多人都係咁叫..哈.........

唔該哂你呢~KIM KIM!

■2005.7.6発売

舊 07-16-05, 11:08 PM   #1209
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
hee~我都知佢係返水既~所以可以早好多..
不過叫慣左黑店..哈...
太多人都係咁叫..哈.........

今日回了, 批發話沒有........應該是果邊(日本)都唔夠比行! 所以你要買水了!!

舊 07-17-05, 02:16 AM   #1210
~小o都o都~

引用:
今日回了, 批發話沒有........應該是果邊(日本)都唔夠比行! 所以你要買水了!!
上次dvd都好似係咁~~

■2005.7.6発売

舊 07-18-05, 01:48 AM   #1211
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
上次dvd都好似係咁~~

邊次???

不好意思!

舊 07-24-05, 04:34 PM   #1212
Terrier
God of Gamer
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002

想知SKY有冇入到 ??

舊 07-25-05, 12:31 PM   #1213
KIM
GAF足球隊金虎拾號

有~~~好似好耐!

舊 07-31-05, 08:52 PM   #1214
solitude~~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
KIM大
聽日有冇可能有KinKi Kids的Dome Tour 2004-2005-Font De Anniversary-』DVD!?
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-05, 03:58 PM   #1215
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
唔該~~
我想問下重有無可能搵到依隻CD呢--->路嘉欣
02年出的...
billlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-05, 11:12 PM   #1216
陸晃榮
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
kim....你好
想問0下宜家天音有無i wish 0既<>呢隻碟同埋川嶋  0既碟賣呀?
有0既價錢方面大約係幾多?(唔方便講0既,話個數比我知好嗎)
麻煩你先
陸晃榮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 10:31 AM   #1217
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
林海峰新碟幾時會出呀?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 12:18 AM   #1218
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: solitude~~
KIM大
聽日有冇可能有KinKi Kids的Dome Tour 2004-2005-Font De Anniversary-』DVD!?
天音有售!!!

引用:
作者: billlam
唔該~~
我想問下重有無可能搵到依隻CD呢--->路嘉欣
02年出的...
要找尋 & 自己上來訂!!!

引用:
作者: 陸晃榮
kim....你好
想問0下宜家天音有無i wish 0既<>呢隻碟同埋川  0既碟賣呀?
有0既價錢方面大約係幾多?(唔方便講0既,話個數比我知好嗎)
麻煩你先
自己上來訂!!!

引用:
作者: Metal Gear NT
林海峰新碟幾時會出呀?
呢期好多人都問~~~應該差不多出~~~!!!

舊 08-19-05, 09:29 AM   #1219
solitude~~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
[QUOTE=KIM]天音有售!!!
在天音買了..........................
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 02:28 PM   #1220
KIM
GAF足球隊金虎拾號

[QUOTE=solitude~~]
引用:
天音有售!!!
在天音買了..........................
唔巧意思~~~呢期掛住玩, 少了上來睇post~~~!

舊 08-23-05, 06:43 PM   #1221
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
想問倉木麻衣隻"FUSE of Love"

聽日貨到未?

有ge話幾點到?
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-05, 10:17 PM   #1222
零葉
大佬!唔好意思!

註冊日期: Mar 2003
請問天音會不會有五月天隻《知足 Just My Pride 最真傑作選》的預購版
(即是有Bonus VCD的)
唔該
零葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-05, 11:00 PM   #1223
KIM
GAF足球隊金虎拾號

以上都有!

舊 08-25-05, 08:35 PM   #1224
陸晃榮

註冊日期: Feb 2004
kim
有無張智成隻新碟呀咁?
陸晃榮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-05, 11:52 PM   #1225
KIM
GAF足球隊金虎拾號

MK有, 信和有, XX有!!!

論壇跳轉

現在的時間是 01:45 AM

手機版 | APP版