Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-16, 11:10 PM   #2201
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
呢期bandai咩事
要我地小市民泵水到咩地步

呢度d幾櫃咁去既油王唔計
等錢洗掛, 拖左好耐嘅中國魂SHOP都正式開嚟吸金

舊 10-28-16, 11:18 PM   #2202
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
排住隊出既有Blue Frame + 裝備, F91, Red Frame + 大劍, ARX-7, OOQ, WING ZERO
隻WING ZERO未firm? 暫且唔計, 條List有冇試過咁長
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-16, 12:02 AM   #2203
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: benltc0000 查看文章
其實佢GUNDAM FIX個metal build version係整到MB個種可動定design
塗裝上mb fix好d, 但可動就mb贏幾條街

舊 10-29-16, 01:24 AM   #2204
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
原本漫畫是咁樣

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-16, 11:43 PM   #2205
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
想問問MB Destiny淨翼有冇位放舊版Destiny入去?
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 01:36 AM   #2206
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: bbdaishogun 查看文章
想問問MB Destiny淨翼有冇位放舊版Destiny入去?

一樣有個個盒跟埋

舊 10-31-16, 09:40 AM   #2207
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: GN00508771 查看文章
GUNDAM FIX X METAL BUILD

W0EW版
尋晚見到張相先知咩事
呢隻都中中地

喂邊度可以賣血?

笨大幾十條戰線係咁出,就執啦咩?
咁搞真係要賣埋X先得囉

舊 10-31-16, 12:07 PM   #2208
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
尋晚見到張相先知咩事
呢隻都中中地

喂邊度可以賣血?

笨大幾十條戰線係咁出,就執啦咩?
咁搞真係要賣埋X先得囉
認真,賣血都唔掂...
好彩係超合金魂果邊冇咩中,SR又得一隻

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:00 PM   #2209
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
Amiami 隻F91 一開3分鐘就SOLD OUT
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:06 PM   #2210
ゆり

註冊日期: Nov 2004
流石戰爭,fail 91

戳到入比錢果下賣晒

舊 10-31-16, 03:07 PM   #2211
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: flpchoho 查看文章
Amiami 隻F91 一開3分鐘就SOLD OUT
3秒就sold out
點夠機械人搶

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:08 PM   #2212
flpchoho

引用:
作者: mikemike 查看文章
3秒就sold out
點夠機械人搶
2點59分都已經入唔到去,3點03分LOAD到入去已SOLD OUT
舊 10-31-16, 03:08 PM   #2213
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
係amiami好彩地搶到1隻

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:11 PM   #2214
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
合情合理...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:12 PM   #2215
ゆり

引用:
作者: カンザキ 查看文章
係amiami好彩地搶到1隻
燒啦

舊 10-31-16, 03:20 PM   #2216
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
唔知香港班代理攞到幾多貨
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:22 PM   #2217
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
要理既係派到幾多既者 都係

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:24 PM   #2218
ゆり

引用:
作者: benltc0000 查看文章
唔知香港班代理攞到幾多貨
一向落同派係兩回事

希有野只會派少而唔會多

死貨就逼你食

那就是睡橫行

舊 10-31-16, 03:24 PM   #2219
sunhikari
Crazy Gamer

PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: ゆり 查看文章
燒啦
真心想問我係唔係玩緊0秒出手.......
仲恐佈過超時空要塞訂龍3
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 03:32 PM   #2220
ゆり

引用:
作者: sunhikari 查看文章
真心想問我係唔係玩緊0秒出手.......
仲恐佈過超時空要塞訂龍3
題外話

隻31j本來頭水我執唔到

點知某日突然見到重新開左陣執左

舊 10-31-16, 03:37 PM   #2221
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
題外話

隻31j本來頭水我執唔到

點知某日突然見到重新開左陣執左
我反而31J執到但藍迷執唔到SOSAD........
舊 10-31-16, 05:14 PM   #2222
sunhikari
Crazy Gamer

反高潮.......AMAZON JP而家有得原價訂
舊 10-31-16, 05:25 PM   #2223
ゆり

引用:
作者: sunhikari 查看文章
反高潮.......AMAZON JP而家有得原價訂
謝情報

已落

不過唔直寄香港又麻煩少少,算,遲到好過冇到

舊 10-31-16, 05:39 PM   #2224
flpchoho

AMAZON JP原價已SOLD OUT,好彩都落到隻
舊 10-31-16, 06:33 PM   #2225
flpchoho

引用:
一向落同派係兩回事

希有野只會派少而唔會多

死貨就逼你食

那就是睡橫行
或者睡横行特登自己hold一堆來炒價放

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 12:37 PM

手機版 | APP版