Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Penny仔 12:33 PM 10-31-17
Boston 真心勁....
雖然冇左Hayward,但而家又打返上去
照計佢地人腳應該差過上季
Shadow 神 12:41 PM 10-31-17
作者: Penny仔:
Boston 真心勁....
雖然冇左Hayward,但而家又打返上去
照計佢地人腳應該差過上季
KI 帶住 brown 同 tatum 打得唔錯
唉 ... 依家更加覺得無左 hayward 好可惜 ...
搖搖 12:49 PM 10-31-17
勇士久違既三節打卡

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
6eo 02:28 PM 10-31-17
hayward 真係可惜

ben simmon ROTY 應該大機會,其次應該係Tatum, Brown, Kuzma 都打得唔錯但lakers
但佢D FT 唔該可唔可以練好D, 又或者用番岩手射會唔會好d呀....
Penny仔 09:21 AM 11-02-17
Cavs 而家個case似兵變多過試陣喎.......
防守場均失110分以上
不是藍星人 09:36 AM 11-02-17
太陽到底係炒咗教練定係Bledsoe唔再出場邊一個原因大D而係咁贏呢....
monkeylove 11:05 AM 11-02-17
今日騎士第四節我只係見到james 一打五咁,其餘4個係度睇波...
搖搖 11:16 AM 11-02-17
雖然唔鐘意大帝
不過希望佢唔好好似Kobe果陣帶隊衝季後賽衝到重傷....
話就話生化人,不過年紀都唔細
再咁操真係

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 11:26 AM 11-02-17
防守問題超大...
上季season季尾已經係咁
而家好似變本家厲左

唔知係咪班老屎忽唔守波/跟唔到...騎士場場比人隊1X球3分
唔輸至奇
sunnypigdog 03:42 PM 11-03-17
估唔到勇會贏到刺, 話就話對面都無左可愛, 但勇今季真係好流攤......
搖搖 03:44 PM 11-03-17
揀波打

Penny仔 04:17 PM 11-03-17
輸比pistons之後, 勇士有D反底之勢既...畢竟本身個form仲係度
防守上力度正常返
失誤問題亦改善左
但下場對天敵金塊........
6eo 09:24 PM 11-03-17
BALL哥28分鐘食蛋

其實應該比多d機會 Kuzma 同Clarkson上場
POISON 01:12 AM 11-04-17
作者: iamleoluk:
BALL哥28分鐘食蛋

其實應該比多d機會 Kuzma 同Clarkson上場
佢老豆呢
Shadow 神 09:19 AM 11-04-17
Ben simmons 又 triple double ...
76ers 打左個 4W streaks 出黎,真係 tank 左咁多年後有回報啦
下一步就睇下佢地可以用 okafor trade 到乜返黎
搖搖 10:08 AM 11-04-17
大帝57分...幾耐無見過

Penny仔 01:38 PM 11-04-17
迫到大帝要開無雙先贏到

OKC 暫時對playoff team 都係輸波
Sar8 03:44 PM 11-04-17
班入替既人都做到野
但下下jr同tt都低貢獻

當初係大帝力保你兩條友好心就醒少少啦
6eo 05:51 PM 11-04-17
Simmon又triple double

https://watch.nba.com/game/20171103/BKNLAL
BALL哥15射3中....
KUZMA有正選打

OKC lead咁多都輸番... wb同melo既命中率
Horford最後d 3分百發百中
Sar8 05:56 PM 11-04-17
simmon真係勁
灰狼果隻wiggins即刻比下去
Sar8 09:05 PM 11-04-17
KI係咪又返返去打iso
Penny仔 09:29 PM 11-04-17
作者: Sar8:
KI係咪又返返去打iso
配合方面好好多
至小Boston run play 會有隊友現位比佢交
POISON 11:54 PM 11-04-17
估唔到原來係騎唔可以無左KI
另一邊同樣四連敗既刺用緊後備頂上都夠贏
搖搖 10:07 AM 11-05-17
今年勇士正選同後備個斷層好似嚴重左....
DC 97 10:35 AM 11-05-17
認真返D又拎先返2X分~
不過仲系好多失誤
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面