Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
kimtch 11:23 AM 09-22-15
鬼巨咁快玩晒D content:o
~小鬼~ 11:25 AM 09-22-15
作者: kimtch:
鬼巨咁快玩晒D content:o

但我對event新囡有興趣D
kimtch 11:33 AM 09-22-15
如果要打分先有囡咁鬼巨READY好晒未:o
~小鬼~ 11:38 AM 09-22-15
作者: kimtch:
如果要打分先有囡咁鬼巨READY好晒未:o
唔係得頭一百先有,我覺得我好大機會會拎到
JMi 11:40 AM 09-22-15
鬼巨都拎唔到搵鬼拎咩 XD
kimtch 11:43 AM 09-22-15
首歌會係紅色?
廢人 11:47 AM 09-22-15
EV報酬D圖都一早比人爆佐出黎啦

上位 免
EV 小日向嫁啦
由手機版發出
J+1 12:11 PM 09-22-15
Ev點玩法....不過對pro都未fc晒都係直接放棄好了
由手機版發出
~小鬼~ 12:12 PM 09-22-15
作者: J+1:
Ev點玩法....不過對pro都未fc晒都係直接放棄好了
由手機版發出
應該都係鬥燒錢,你過唔過到pro 影響唔大
kimtch 12:14 PM 09-22-15
作者: ~小鬼~:
應該都係鬥燒錢,你過唔過到pro 影響唔大
燒少d囉
Cly 12:24 PM 09-22-15
玩咁耐得8首master fc...

pro LEGNE仲未過到囉www
kimtch 12:26 PM 09-22-15
會唔會係過唔到PRO LEGNE 但渣住8首MASTER FCw

只得1首master fc表示
JMi 12:26 PM 09-22-15
作者: Cly:
玩咁耐得8首master fc...

pro LEGNE仲未過到囉www
你玩PRO一斷就棄機先過唔到咋嘛 XD
Cly 12:33 PM 09-22-15
作者: JMi:
你玩PRO一斷就棄機先過唔到咋嘛 XD
正常梗係打到尾...問題係到尾永遠都過唔到
JMi 12:40 PM 09-22-15
作者: Cly:
正常梗係打到尾...問題係到尾永遠都過唔到
唔會掛 我咁頹廢FULL得幾首MASTER既都無死到
要大動作D拉 拉到出左個角色格仔先再返轉頭
一小英口 01:45 PM 09-22-15
講起音Game 力
如果自問打得麻麻地又或者冇乜音感既 我建議出街機摸下 KONAMI 啲音Game

之後你會發現呢隻Game 打到咁上下 d note 既SE 會唔對首歌, 尤其是亂打

用手機音game練音game力真係會打壞手的
JMi 01:52 PM 09-22-15
好明顯我隻手已經壞左 貓果堆亂打都係照打無咩問題 XD

對比街呢度係好閃 同舊結他差唔多
廢人 01:54 PM 09-22-15
一早壞手
唔開聲都照打可也
由手機版發出
~小鬼~ 02:36 PM 09-22-15
希望獎品個range 唔好太細,唔想爆得咁辛苦
anyone 03:09 PM 09-22-15
忍到無扔機之後就放棄追fc

今日update完
多左
touch se有得揀(入到去得1種)
cache clear

lag機ge繼續lag
廢人 05:14 PM 09-22-15
幾時先會有美波版三星玩...
由手機版發出
Cowlex 06:26 PM 09-22-15
ウサミン係排名奬?
不就只能fight 了嗎..
anyone 06:57 PM 09-22-15
好想玩do you know peanuts
~小鬼~ 07:20 PM 09-22-15
終於搞掂D regular 同 debut....
可以玩pro
anyone 07:30 PM 09-22-15
4難度全清有無石送?
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面