Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
JMi 11:25 AM 09-13-15
作者: 亍 ◣:
有冇邊度易跌皇冠....想覺醒隻巨人都唔得

當人地一首歌5分鐘賺到30000分而你只有20000分,你開turbo都只係見到對面車尾越來越遠
獎品係囡囡我都只會hea跑算了
賽跑呢d唔適合我玩... 仲要係我架錢七鬥人法拉利
~小鬼~ 11:31 AM 09-13-15
作者: JMi:
獎品係囡囡我都只會hea跑算了
賽跑呢d唔適合我玩... 仲要係我架錢七鬥人法拉利
我果架只係單車黎
漆黑之牙 11:31 AM 09-13-15
作者: ~小鬼~:
我果架只係單車黎
寶馬單車
JMi 11:32 AM 09-13-15
我果架只係單車黎
BENZ單車
我連HONDA都渣唔起...
廢人 12:45 PM 09-13-15
新圖已被爆
~小鬼~ 12:49 PM 09-13-15
喵同兔都好想要,到時抽兩下先
小嘉 01:06 PM 09-13-15
17歲同貓
我好安全
fantasy俊仔 01:16 PM 09-13-15
作者: JMi:
因為無玩過LL 我都想問EVENT係咪大概會

抽特效角易打高分D
煲指定歌鬥總分
跟排名送囡囡

咁樣??
LLSIF既活動係冇特效角

活動後期有3類,輪流換

某角色活動 :自己求其選歌打拿開活動歌的item(當然打越難一次拿越多
再用item開佢指定活動歌(呢個先重點計分
之後因為驚人打活動歌太多會悶所以加了--燒4倍item拿4倍點功能,變相可以打少d同一首歌

score match :4人場random曲,第一名拿最高點,最後名甚至gameover...都有點
不過最後都係燒肝鬥打得多

festival :一條血連續打幾首歌,你選難度後佢random出歌目
當然又係鬥打得多

活動角都係打到指定點數送一張
通常有定時清體力打到最後唔洗燒石都拿得到呢一張
另外就鬥排名點數再送一張用來突破
現在已經到入5萬位就有呢一張,要燒下活動送的石先入到

デレステ情況唔洗食一張突破,又或可能排名獎品要加多幾張食星數?
都要等佢活動出先知
Aqours 01:28 PM 09-13-15
如果係SIF個類ev基本上HEA打肯比下石就得拎得晒ev獎品
反而輕鬆

要上top rank個d就另計
但都係講緊ev期 x 約20小時一日咁打
唔係全休就基本上一定頂盡2nd tier

unit力只係推時速
不過首歌長短更重要 (所以見到樂曲時間表記住bookmark)

但我覺得呢隻ev 佢會玩埋random drop
咁就gg 唔跌就係唔跌
hyakki 01:41 PM 09-13-15
作者: 紫月 :
如果係SIF個類ev基本上HEA打肯比下石就得拎得晒ev獎品
反而輕鬆

要上top rank個d就另計
但都係講緊ev期 x 約20小時一日咁打
唔係全休就基本上一定頂盡2nd tier

unit力只係推時速
不過首歌長短更重要 (所以見到樂曲時間表記住bookmark)

但我覺得呢隻ev 佢會玩埋random drop
咁就gg 唔跌就係唔跌
諗起未跌過皇冠既自己...
axe1292 01:49 PM 09-13-15
作者: hyakki:
你不孤獨(拍肩
亍 ◣ 01:50 PM 09-13-15
人品這東西....
~小鬼~ 02:15 PM 09-13-15
我都覺有random drop...
唔係星數有乜用
fantasy俊仔 02:19 PM 09-13-15
我都覺有random drop...
唔係星數有乜用
會唔會到時有人:
打左XX場出左15張,event畢業啦\ /
咁架
fantasy俊仔 02:20 PM 09-13-15
五十嵐

reiyaw 02:23 PM 09-13-15
作者: fantasy俊仔:
五十嵐

佢抽唔返自己?
~小鬼~ 02:31 PM 09-13-15
作者: fantasy俊仔:
會唔會到時有人:
打左XX場出左15張,event畢業啦\ /
咁架
我覺得會見到,打左過百場1隻都冇的多
AkaIITO 02:49 PM 09-13-15
小鬼打左XX場出左15張,event畢業啦

我打左過百場1隻都冇
空調 03:24 PM 09-13-15
3D 會LAG機
KA版柯柏文 05:13 PM 09-13-15
作者: hyakki:
你不是一個人
JMi 05:50 PM 09-13-15
作者: KA版柯柏文:
你不是一個人
我都未跌過...

但第一次按果個箱就出左個 好鬼邪 XD
而且得一個 升邊隻先都好難決擇.......
J+1 05:58 PM 09-13-15
作者: 空調:
3D 會LAG機
咩機?我用3年前部m7 都好順,不過好噴電a
由手機版發出
Aqours 06:24 PM 09-13-15
ITEM係咪打MASTER會易出D?
J+1 06:29 PM 09-13-15
Master過到低分,同pro高分過邊個高跌率呢...
由手機版發出
JMi 06:30 PM 09-13-15
大大們話無乜關係 要出就出

反而每日個指定up有點料到的 今日打幾次都有裙
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面