Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Sito 04:15 PM 01-01-15
作者: 魔璃:
【2015新片巡禮 答案揭曉】
2015年新年快樂!你估中幾多部戲呢?

新片當然唔只呢六套啦,陸續有來!其中有動作、愛情、戰爭同埋英雄片,總有幾套啱你口味!記得FOLLOW我地Facebook最新消息啦!

?!
movie大戰?定橙騎踢足球?
魔璃 11:42 AM 01-02-15
作者: Sito:
movie大戰?定橙騎踢足球?
見佢連未上既龍珠F都拎倒, 我諗都幾有機會系Movie大戰 / All拉打GP
北条加蓮 12:55 PM 01-02-15
Movie大戰未來2個月上到就好
足球...いまさら?
Dangerous-boy 11:37 PM 01-02-15
我覺得九成係スーパーヒーロー大戦GP 仮面ライダー3号
鳳熾魂 02:53 PM 01-04-15
Mach可唔可以唔好咁浮誇
邪氣小貓 09:59 AM 01-05-15
作者: 鳳熾魂:
Mach可唔可以唔好咁浮誇
同感

諗住第二拉打出場可能會好啲,但再咁落去好難只為魔進而追落去......
魔璃 10:41 AM 01-05-15
作者: Noi Aruto:
Movie大戰未來2個月上到就好
足球...いまさら?
作者: Dangerous-boy:
我覺得九成係スーパーヒーロー大戦GP 仮面ライダー3号
睇NF fb員工好似透露左少少

作者: :
Neofilms 新映影片 應該會有拉打的,請期待!
讚好 · 1 · 1月1日 9:38

fami~yan 10:56 AM 01-05-15
作者: 邪氣小貓:
同感

諗住第二拉打出場可能會好啲,但再咁落去好難只為魔進而追落去......
我反而更期待這種角色被狠狠打臉....尤其是看由誰去打這修正拳...
鳳熾魂 11:19 AM 01-05-15
作者: fami~yan:
我反而更期待這種角色被狠狠打臉....尤其是看由誰去打這修正拳...
Heart/魔進啦點睇泊哥都無呢個能耐
fami~yan 03:04 PM 01-05-15
作者: 鳳熾魂:
Heart/魔進啦點睇泊哥都無呢個能耐
泊整個演出都是廢柴......
(我期待的是霧子修正拳...)
魔璃 10:57 AM 01-18-15

南光太郎d面皮 ...
GN00508771 03:07 AM 01-19-15
嗯 爆身份了 沒有意外沒有驚喜
魔璃 11:34 AM 01-19-15
作者: GN00508771:
嗯 爆身份了 沒有意外沒有驚喜
最初仲以為會有返Begin's night既感動

今年d劇情實在寫得太出腸 .........
Dangerous-boy 08:31 PM 01-19-15
擺完姿勢隻怪人走咗!

兩個拉打有乜理由可以唔是但一個去先KO隻怪人,而兩個一齊去打魔進先
Sito 03:40 PM 01-20-15
今集算唔算有bug?腰帶最近先認出魔進係試作Drive,今隻兩車合體腰帶又好似早知呢個系統存在,咁之前佢認唔出魔進都應該認出部車掛?
GN00508771 04:49 PM 01-20-15

我地來再次感受下蕉爺的強大吧
0001 11:27 PM 01-20-15
今集算唔算有bug?腰帶最近先認出魔進係試作Drive,今隻兩車合體腰帶又好似早知呢個系統存在,咁之前佢認唔出魔進都應該認出部車掛?
可能果時部車...唔係咁既色同有骷髏頭響車頭掛...
Dangerous-boy 12:40 AM 01-21-15
腰帶先生只係認得個合體系統,並非認得架車
Sito 04:49 PM 01-27-15
拉打3號演出者:及川光博

半澤直樹演員持續亂入中……
炸彈人 12:23 AM 02-01-15
14-15
今回第一話麻麻地, 但睇完第二話整體幾好, 結果出人意料,霧子跟Chase關係寫得唔錯,但如Chase繼續被洗腦,條線可能會變得好拖車

魔璃 09:45 PM 02-01-15
雖然有新form, 但感覺已經系oh, 又有新form (棒讀)

慘啦, 開始覺得套野悶過Wizard ....
Sito 03:20 PM 02-02-15
霧子rider kick好正

班敵人幹部堅持要等拉打變身後先決戰,又傻得幾可愛
kakajit 02:04 PM 02-03-15
以為進哥仔今次做拉打有女朋友實食無痴牙
點知..........
凍檸茶 02:50 PM 02-03-15
霧子rider kick好正

班敵人幹部堅持要等拉打變身後先決戰,又傻得幾可愛
好, 今晚DL 霧子拉打激
由手機版發出
烈海王 08:36 PM 02-03-15
作者: kakajit:
以為進哥仔今次做拉打有女朋友實食無痴牙
點知..........
新平成傳統,非主角拉打女人緣較好:
照井龍有正妻所長,暗戀佢嘅白銀莉莉、女警、小偷。
伊達明有暗戀佢嘅女醫生。
流星有正室友子、情婦大波特工、暗戀佢嘅同校女同學。
攻介記憶中應該無,算係失敗。
蕉爺有蜜桃姐對佢死心塌地。
魔進有霧子明戀。

反而主角拉打,相對較弱:
左右兩個Hehe就唔好提。
映司同比奈係曖昧關係,兩個都係不擅感情,映司仲成日去旅行,好難明確發展。
弦太朗去咗溝綾瀨遙…………呀講錯,係撫子,但呢隻史萊姆又係成日太空旅行,有女友等於無女友。
晴人都算同阿曆兩情雙悅,但最後都係死老婆。
傻橙算係唯一修成正果嘅主角。
進之介明顯係毒L,原本仲以為同霧子有發展,而家明顯係做媒人幫魔進同霧子拉紅線。
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後

返回主題版面