Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
pierrekwok 10:55 AM 09-21-14
今集好喜感, 食左蘋果變鬼佬.
ai. 11:40 AM 09-21-14
食完蘋果變金髮真係搞笑。
幾鍾意今集打敗焦哥的方式,雖然都用了主角不死威能,但最少唔係用最强form屈死,已經很好好。

Dangerous-boy 05:14 PM 09-21-14
覺得咁嘅結局唔似老虛寫

看完今集,終於明白金髮舞的由來
北条加蓮 06:44 PM 09-21-14
兄さん吐便當真係太好了\/
北条加蓮 06:45 PM 09-21-14
重post,del
ai. 08:07 PM 09-21-14
其實最估唔到係上次公佈件新arms係tv版出,而唔係劇場版.
不過最後一集虛只係做監修,失望....

另今次shf隻kachidoki arms超型~
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
pierrekwok 09:10 PM 09-21-14
作者: ai.:
其實最估唔到係上次公佈件新arms係tv版出,而唔係劇場版.
不過最後一集虛只係做監修,失望....

另今次shf隻kachidoki arms超型~
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
師兄是否食了炒價買現貨?
另邪武是否交給劇場版被DRIVE糟質用?
呢個結尾太歡樂了, 下集RIDER部隊出動END??
亍 ◣ 09:20 PM 09-21-14
食完禁果就要離開伊甸園
ai. 10:50 PM 09-21-14
作者: pierrekwok:
師兄是否食了炒價買現貨?
另邪武是否交給劇場版被DRIVE糟質用?
呢個結尾太歡樂了, 下集RIDER部隊出動END??
我訂的,約310左右入.

其實邪武最終話都出到,唔知同場會唔會有其他新ARMS呢~HAHA
不過最希望劇場版不要又平行世界
leungky1 01:31 AM 09-22-14
刻意拍到呢集突然斷尾咁
怕大家以為真係完哂?

最終殺著係理所當然
但真係好唔捨得戒斗

起始之男好型
結尾都徹底呼應左創世紀
新人類必須離開樂園去建立新生,但過程中不忘曾經孕育自己嘅搖籃

城之內同初瀨如果中後期有提番嘅
可以有更多感觸

貴虎大難不死

家姐唔多覺有出番嚟?
唔通……
0001 02:30 AM 09-22-14
下???幾時公佈的....死~~~又跟少左....
the fool 03:24 AM 09-22-14
我仲以為Zack俾蕉爺條蕉插完會便當,但係點解係隻腳受傷
下集搞乜...去到最後仲要加個新拉打入去,笨大你係咪真係好缺$
SUNLOK 07:31 AM 09-22-14
我估邪武就係傻橙本人,特登咁返黎試光實佢地自己能唔能夠守護到世界
ai. 09:08 AM 09-22-14
其實依家主角學會了用拉拉鏈去teleport自己,咁佢同阿舞,得閒時都可以返黎玩兩下吧?

ps.昨晚自己在電視播46話再睇,好似見有一隻烏蠅襯mk信長係度同dj講野時飛左係佢胸口件甲上面行,唔知有無睇錯。(近鏡)
作者: 0001:
下???幾時公佈的....死~~~又跟少左....
我上面指的新arms係指邪武。雖然之後見到人地啲相有博士(藍底)新arms,不過你都應該見過。
作者: SUNLOK:
我估邪武就係傻橙本人
邪武有主角把劍,而且咁樣預告,都估係阿橙。
但見到dj去了另一個地方放生果,反而希望另一堆敵人攻過黎,之後接到劇場,唔好搞平行世界。
kakajit 09:42 AM 09-22-14
我估貴虎番生已經係老虛O既最大妥協 , 始終都有大量小朋友睇
不過下集就好似W最尾咁 , 係都要比團圓更團圓
我諗就算BLADE O係呢幾年O既作品 , ENDING一定又會開開心心
魔璃 09:47 AM 09-22-14
大概因為MOVIE大戰有貴虎出場就唔洗當平行世界咁拍
尼路 09:19 PM 09-22-14
無橙ol樣有d失望,但話說到預告前我真係意為今集完……比結尾還結尾
鐵之侍 09:30 PM 09-22-14
作者: 魔璃:
大概因為MOVIE大戰有貴虎出場就唔洗當平行世界咁拍
愛之戰士說過電影不是平行世界
Irwin 10:48 PM 09-22-14
今集HACK入貴虎個腦叫醒佢呢下真係…食過金蘋果之後有咁大的力量!??
0001 12:19 AM 09-23-14
作者: Irwin:
今集HACK入貴虎個腦叫醒佢呢下真係…食過金蘋果之後有咁大的力量!??
腦神經既野....真係好神奇的~~~XD
0001 12:21 AM 09-23-14
我上面指的新arms係指邪武。雖然之後見到人地啲相有博士(藍底)新arms,不過你都應該見過。
我就係忘了...預告果件... 邪武唔係橙甲咩?點解係蘋果甲?
gingq7 03:59 AM 09-23-14
作者: 尼路:
無橙ol樣有d失望,但話說到預告前我真係意為今集完……比結尾還結尾
起始之男應該已經算係Overlord樣啦....

----
- 大哥做了咁多集背後靈竟然有得吐便當
- 其實今集都完得, 出下集預告果下真係估佢唔倒....

- 鎧武 可能係平成拉打咁多套中, 完得最完整既一套了
kakajit 10:02 AM 09-23-14
唔洗變怪獸 , 又有女陪 , 傻橙都唔算好大犧牲O者
fortel 10:45 AM 09-23-14
作者: gingq7:
起始之男應該已經算係Overlord樣啦....

----
- 大哥做了咁多集背後靈竟然有得吐便當
- 其實今集都完得, 出下集預告果下真係估佢唔倒....

- 鎧武 可能係平成拉打咁多套中, 完得最完整既一套了
証明左只要一日未收花仲有機會吐便當
chunmanx 10:20 PM 09-25-14
咁鎧武係咪最強RIDER?
接近神力
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面