Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-15, 04:31 PM   #726
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: kcf1201 查看文章
我睇完唔記得邊個event出黎之後見到好多人排隊架喎
我係係角川個攤見到 買$300 野可以簽名, (尚餘少量) 既紙貼係度 琴日講緊 6:45 既時候
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 04:34 PM   #727
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Van仔 查看文章
我係係角川個攤見到 買$300 野可以簽名, (尚餘少量) 既紙貼係度 琴日講緊 6:45 既時候
不是買SAOP2限300+買$300精品先有咩?....我最後去左另一個
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 11:23 PM   #728
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
角川年年都長龍
年年都係唔明點解

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 11:36 PM   #729
izumi_chuen
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
Wii U IDchuen_izumi
3DS Friend Code0068 5330 7260
PSN  IDchuen_izumi
XBox Live Gamertagizumi_chuen
睇黎仲有下年

いすみ
izumi_chuen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-15, 11:42 PM   #730
anyone
The One
↘嫁

下年訂飛又會有咩新野呢

舊 02-10-15, 01:32 AM   #731
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
年年猜 MACROSS 合金都二回合敗陣
COSPA 抽 蒼鋼又唔中
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 07:53 AM   #732
HM

註冊日期: May 2007
其實點解年年都有人認為係最後一年?呢句說話聽左起碼3年
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 08:01 AM   #733
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
上年開始勁賣廣告都知佢想轉形老少咸宜
同動漫節爭客
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 02:03 PM   #734
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
C3日本動玩博覽
28 分鐘 ·

主舞台節目情報! 《Chain Chronicle》聲優將現身C3與機迷見面
人氣手機遊戲《Chain Chronicle(鎖鏈戰記)》聲優内田彩及柳田淳一將會喺2月20日(星期六)現身C3主舞台,與一眾粉絲、機迷見面交流!詳情及最新消息請留意官方網站及Facebook公佈。

舊 12-22-15, 04:50 PM   #735
HM

註冊日期: May 2007
今年仲會唔會有人講"最後一年"呢?
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 05:00 PM   #736
anyone
The One
↘嫁

CC唔係上年架咩?

舊 12-22-15, 05:02 PM   #737
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: anyone 查看文章
CC唔係上年架咩?
今年又係佢地
早兩日CC生放送提過

舊 12-22-15, 05:05 PM   #738
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
主舞台d入場券,唔好又要deposit,之後又個日入場先得兩個Counter同你班人對ID再退番比你。
玩完網站鬥快鬥運,之後又要實體鬥運鬥早排隊。

舊 12-22-15, 05:08 PM   #739
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
主舞台d入場券,唔好又要deposit,之後又個日入場先得兩個Counter同你班人對ID再退番比你。
玩完網站鬥快鬥運,之後又要實體鬥運鬥早排隊。
早排隊不是不流GE咩....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 05:14 PM   #740
anyone
The One
↘嫁

一定係deposit架啦

舊 01-07-16, 06:09 PM   #741
URA
盡皆過火 盡是癲狂

「MOBILE SUIT GUNDAM: IRON-BLOODED ORPHANS」Special Stage 人氣聲優亮相C3與高達迷即席交流!
港日熱播嘅最新一輯電視動畫《機動戰士高達:鐵血的孤兒》(MOBILE SUIT GUNDAM: IRON-BLOODED ORPHANS)中聲演主角三日月·奧格斯嘅河西健吾及聲演澳加·伊祖卡嘅細谷佳正兩位人氣聲優,
將會喺2月21日(星期日)齊齊亮相C3HK 2016主舞台,同各位高達迷作近距離交流,分享高達嘅最新情報!詳情及最新消息請留意官方網站及Facebook公佈。

舊 01-07-16, 06:12 PM   #742
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
兩兄弟一起來?有少少興趣

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 09:29 PM   #743
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
對細谷有興趣!!!
但我唔係HK呀
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-16, 02:28 AM   #744
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
第四真祖lol

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-16, 04:33 PM   #745
URA
盡皆過火 盡是癲狂

全新組合「KOTOKO × ALTIMA」首次踏足C3HK主舞台

為主唱新一輯電視動畫《加速世界INFINITE BURST》主題曲而誕生嘅特別組合「KOTOKO × ALTIMA」將會喺2月20日(星期六)首次踏足C3HK 2016嘅主舞台表演。
詳情及最新消息請留意官方網站及Facebook公佈。

舊 01-09-16, 06:28 PM   #746
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

引用:
作者: URA 查看文章
全新組合「KOTOKO × ALTIMA」首次踏足C3HK主舞台

為主唱新一輯電視動畫《加速世界INFINITE BURST》主題曲而誕生嘅特別組合「KOTOKO × ALTIMA」將會喺2月20日(星期六)首次踏足C3HK 2016嘅主舞台表演。
必搶阿...
搶唔到都要企場外睇........

舊 01-15-16, 12:21 PM   #747
URA
盡皆過火 盡是癲狂

兩位動漫歌姬首次登上C3主舞台 「Anison SPECIAL LIVE in C3 Hong Kong」!

C3HK每年都會有極受歡迎嘅Anison Stage。今年嘅Anison Stage就會由動漫歌手TRUE同黑崎真音兩位歌姫喺2月19日(星期五)嘅C3HK 2016主舞台合力演出,攜手實現踏足C3舞台的夢想!

「Ace of the Diamond SPECIAL STAGE IN C3HK2016」今年再度降臨C3HK主舞台

喺C3HK主舞台為人熟悉的「Ace of the Diamond SPECIAL STAGE 」連續3年開show!今年2月21日(星期日)會有人氣聲優逢坂良太、岡本信彦、花江夏樹為大家送上熾熱既talk show。

舊 01-15-16, 12:23 PM   #748
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
花江會來香港啦!!

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 12:30 PM   #749
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
淡定哥
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-16, 12:32 PM   #750
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
岡本呀!!!!
淚目啦TAT
點解我唔係hk架.......
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 06:42 PM

手機版 | APP版