Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-10, 11:31 PM   #951
Gundam@EFSF
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
【我的第一次限定!】Gundam rollout color (GFFMC)- Tamashii Nation 2010

我很少買限定的產物,找人重塗比買更便宜。但不知道為什麼這個GFFMC吸引我...
$1xxx 不太物有所值...

See all pics in my blog!
http://hk.myblog.yahoo.com/gundam_efsf

關於塗裝質量,珍珠白色和紅色銀色金屬漆都相當好。

The origin of rollout color, see the one behind the G1?
Gundam@EFSF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 07:36 PM   #952
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 11-22-10, 07:37 PM   #953
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: money 查看文章
史上最速商品化

舊 11-22-10, 07:49 PM   #954
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
會唔會連埋boxer

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 09:07 PM   #955
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
唔知有冇PARTS可以"變裝"呢~~
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 11:38 PM   #956
money
◆.西野司命.◆

舊 11-25-10, 11:40 AM   #957
ゆり

原來都改得好多下

舊 11-25-10, 12:59 PM   #958
Bonejack
Senior Gamer
遊俠‧武神裝攻大積加

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 秋山澪 查看文章

原來都改得好多下
希望會出boxer....

Bonejack 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-10, 07:40 PM   #959
ゆり

又有果支炮

舊 01-11-11, 01:36 PM   #960
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
想搵番隻GP02A有無計?

舊 01-11-11, 11:07 PM   #961
馬騮仔
Junior Member
初級收藏家

註冊日期: Apr 2005
我反而搵緊gffmc隻rx78,唔駛要g armor都得, 早排行過旺角完全唔見,有冇巴打見到重冇得買呀?
馬騮仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 01:42 PM   #962
御緣
Ultimate Gamer
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 馬騮仔 查看文章
我反而搵緊gffmc隻rx78,唔駛要g armor都得, 早排行過旺角完全唔見,有冇巴打見到重冇得買呀?
如果講gffmc,我最想要係重高MK-I,有MK-II冇MK-I

舊 01-24-11, 11:14 PM   #963
money
◆.西野司命.◆

舊 01-24-11, 11:19 PM   #964
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: money 查看文章
入左呢個版的蘭斯...剛好一對

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-11, 11:47 PM   #965
money
◆.西野司命.◆

COMPOSITE Ver.Ka
蜃気楼

価格(税込):6,090円 発売日: 2011年05月 

カトキハジメ x ナイトメアフレーム 第2弾
神聖ブリタニア帝国第99代皇帝ルルーシュ・ヴィ・ブリタニア専用機「蜃気楼」 

ランスロット・アルビオンに続く、COMPOSITE Ver.Ka コードギアスメカニック第2弾。
主人公ルルーシュが搭乗した「蜃気楼」を皇帝機体イメージで立体化。

●ナイトメアフレームからフォートレスモードへ変形可能。
●フォートレスモードはVer.Kaの新解釈により、より美しいシルエットで再現。
●絶対守護領域エフェクトも付属し、パーツの組み換えでさまざまな防御形態を再現。
●さらに設定上でヒザ裏に隠されたスラッシュハーケンを本モデルで初再現。
●機体上部に載せることができる同スケール「皇帝ルルーシュ」フィギュアが付属

■商品仕様
・全高約140mm
・製塗装済み完成品

■セット内容
・蜃気楼本体
・フレイヤ・エリミネーター
・絶対守護領域パーツ一式
・皇帝ルルーシュ(同スケールフィギュア)

舊 02-23-11, 12:58 PM   #966
money
◆.西野司命.◆

舊 03-03-11, 10:00 AM   #967
肉羊哩咖
griffin611

(唔知有無post錯地方)獻醜: RX-78 GP02A 改裝陸戰強襲裝備 (preview)

http://twitpic.com/459m1k

要執嘅嘅仲有好多~

舊 03-05-11, 12:41 PM   #968
jackchan321
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
點解拎支Zaku2的槍???????
jackchan321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 04:41 PM   #969
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: jackchan321 查看文章
點解拎支Zaku2的槍???????
因為無枝地連嘅80mm機炮嘛~(笑)

一直心諗部GP02A齋攞嚟放核彈, 好嘥啫~ 重裝甲又高機動, 用嚟突破防線或者閃擊敵補給設施都好好用, 如果自護殘黨納到另一部02A, 會唔會改裝成全實彈式(受AoZ啟發)? 所以夾硬放咗好多自護武器上去; 完全亂嚟一通, 唔好見笑。

舊 03-23-11, 02:08 PM   #970
money
◆.西野司命.◆

舊 03-23-11, 03:38 PM   #971
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
咦,呢隻有興趣喎

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 04:42 PM   #972
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
白色為主的fix...

上色問題...
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 09:52 PM   #973
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
幣!! totally中晒cybasyer...

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 10:15 PM   #974
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
就咁睇圖風魔對腳都幾長下…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 11:51 PM   #975
御緣
Ultimate Gamer
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
請問有冇朋友已經入左7劍,想知QC如何?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 07:22 AM

手機版 | APP版