Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-11, 03:09 PM   #626
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
紅酒會好wo ,
其實平貴酒我都飲我唔識"品評"
但至少我知支酒岩唔岩自己

舊 08-27-11, 03:09 PM   #627
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
飲孖蒸仲好

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:10 PM   #628
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
紅酒會我OK ga~至少果度無什麼什麼罰牌玩~=_="
不過教父game鬥智鬥力,可惜無時間,如果唔係都幾好玩~^^
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:10 PM   #629
The One
業餘歌手

引用:
作者: 才子 查看文章
飲孖蒸仲好
呢D唔係嘆, 係灌

舊 08-27-11, 03:11 PM   #630
Diana

引用:
飲孖蒸仲好
你唔好飲哎,只看你面色,你的五臟6腑好壞,再飲真係唔掂哎
舊 08-27-11, 03:15 PM   #631
Diana

另外,我想要返某人部mac的外星人系列照片,想用黎整頭像~
謝謝^^
舊 08-27-11, 03:17 PM   #632
The One
業餘歌手

引用:
作者: 過客 查看文章
你唔好飲哎,只看你面色,你的五臟6腑好壞,再飲真係唔掂哎
佢邊有咁易死

舊 08-27-11, 03:21 PM   #633
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
其實平貴酒我都飲我唔識"品評"
但至少我知支酒岩唔岩自己
我都唔識"品評", 三幾杯還可以,但豪飲就真係有限公司.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:23 PM   #634
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
佢邊有咁易死
你有冇聽過天妒英才

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:23 PM   #635
。光。
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
來跟大家相認w
多謝雷太和豪帶我來 好開心又識多左如sunhikari你地一班動漫同好同屯門朋友
不過人太多冇機會個個都傾多d
然後要跟naomi chan相認w 明天cw得來抱我走XD
會去cw的也來敝檔say hi吧w

身在九展。回家再追post><
。光。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:26 PM   #636
The One
業餘歌手

引用:
你有冇聽過天妒英才
才你有, "英"我未睇到喎

舊 08-27-11, 03:33 PM   #637
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 。光。 查看文章
來跟大家相認w
多謝雷太和豪帶我來 好開心又識多左如sunhikari你地一班動漫同好同屯門朋友
不過人太多冇機會個個都傾多d
然後要跟naomi chan相認w 明天cw得來抱我走XD
會去cw的也來敝檔say hi吧w

身在九展。回家再追post><
明天我都會去九展呢(如無意外)
睇睇有無機會撞到
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:35 PM   #638
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
才你有, "英"我未睇到喎
都有番幾分英的。

Btw我冇錢豪唔起
有人請咪豪d囉

舊 08-27-11, 03:41 PM   #639
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
其實食咩飲咩都冇所謂, 最緊要唔洗用自己隻手~~~!
引用:
作者: 豆腐 查看文章
通常揸車既都係無錢
昨晚你風馳左冰位上飛鵝山呀?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:46 PM   #640
HI_Ricky
深山人士

引用:
謝謝^^
我呢樹有好多Mac機, 但沒你要果台.... xD

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 08-27-11, 03:48 PM   #641
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
紅酒會我OK ga~至少果度無什麼什麼罰牌玩~=_="
不過教父game鬥智鬥力,可惜無時間,如果唔係都幾好玩~^^

下次再玩過
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:57 PM   #642
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
盲鬼, 我忘了你介紹本書名?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 04:26 PM   #643
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
都有番幾分英的。

Btw我冇錢豪唔起
有人請咪豪d囉
搵你老婆找數!

舊 08-27-11, 04:28 PM   #644
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
搵你老婆找數!
你需要時光機

舊 08-27-11, 04:43 PM   #645
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: KIM 查看文章
其實食咩飲咩都冇所謂, 最緊要唔洗用自己隻手~~~!

昨晚你風馳左冰位上飛鵝山呀?
自己去左流浮山

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我呢樹有好多Mac機, 但沒你要果台.... xD
俾部我

舊 08-27-11, 04:46 PM   #646
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
自己去左流浮山

俾部我
唔差在我都要XD
舊 08-27-11, 04:47 PM   #647
HI_Ricky
深山人士

引用:

俾部我
引用:
作者: sunhikari 查看文章
唔差在我都要XD

通常唔要又work 既Mac, 整好後我會send去明愛/義工....唔....ok ok, 下次留部比你

舊 08-27-11, 04:49 PM   #648
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你需要時光機

舊 08-27-11, 04:49 PM   #649
sunhikari
Crazy Gamer

DEL)~
舊 08-27-11, 04:55 PM   #650
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
你果陣好似叫得好舒服吓喎
真係巧爽架
左右夾攻喎。
點知有咁多人聽到先得架。

引用:
謝謝^^
係唔係天下第一部Mac機?我都有一千零一張相架。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:40 PM

手機版 | APP版