Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-21-11, 11:56 PM   #76
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
我驚佢假期仲忙太辛苦 依加我都吾夠膽煩佢。。
送機果日講喇不如,夠曬TVB

舊 04-21-11, 11:58 PM   #77
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
我驚佢假期仲忙太辛苦 依加我都吾夠膽煩佢。。
佢做sales架?咁冇辦法啦....我覺得喺佢做到勁辛苦之下表白唔係好時機...王道都係出嚟約會先講吧....

舊 04-21-11, 11:59 PM   #78
Norm
=_="""""

引用:
作者: smalltung 查看文章
送機果日講喇不如,夠曬TVB
樓主仲有一個月時間左右...越早越好....可能有意想不到既收穫

舊 04-22-11, 12:04 AM   #79
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: Middle 查看文章
…………………………… =口=

她知道你有等她嗎?
吾知。。。

此篇文章於 04-22-11 12:16 AM 被 真.朱皮 編輯。
真.朱皮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 12:35 AM   #80
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
吾知。。。
唔知就冇計...:P
加油啊...

Norm>樓主當然係GWF人啦XD

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 12:38 AM   #81
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

另....
咁多人知我曾經係GWF既.........
果時明明只係小學雞/////

舊 04-22-11, 01:16 AM   #82
smalltung

SD SMS約佢放假出嚟喇
唔一定表白架,食下飯傾下計幫佢減壓

舊 04-22-11, 01:24 AM   #83
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
接放工是一個好方法

樓主加油

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 01:25 AM   #84
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

唉 你估我唔想咩...
本來豹左佢星期三同埋星期日
依加無端端要佢番工

唉................................................................................

舊 04-22-11, 01:35 AM   #85
smalltung

引用:
唉 你估我唔想咩...
本來豹左佢星期三同埋星期日
依加無端端要佢番工

唉................................................................................
總有機會既
試下接佢放工喇

舊 04-22-11, 02:15 AM   #86
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
/_\a 小心D佢太多野做燥底
提醒你問候唔好變成質問,滿足自己求知欲

舊 04-22-11, 11:42 AM   #87
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
真係掉左佢個外賣.,..
你今晚就算等到佢都唔好講D咩住先喇...
關心下佢...問候下佢先啦...

忙到咁都冇咩心情 談情架喇...
只不過...有點怪怪的感覺
唔知點解我有個陰謀論:佢老細都對個女仔有d野.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 01:06 PM   #88
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

唔 佢昨晚成晚都無sms我 佢應該真係好累
佢今朝同我講昨早收左公司食飯 不過聼佢語氣好似我個外賣阻到佢做野比人話左兩句(純粹直覺)
我無同佢講我昨晚係到等佢
好似累左佢添。。

此篇文章於 04-22-11 01:09 PM 被 真.朱皮 編輯。
舊 04-22-11, 06:43 PM   #89
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
唔知點解我有個陰謀論:佢老細都對個女仔有d野.....
[樓主不要看] 我有種感覺係...個女仔有d野樓主唔知道...
個女仔某d 舉動都令人有點莫名其妙 [樓主不要看]
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 07:22 PM   #90
Norm
=_="""""

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
[樓主不要看] 我有種感覺係...個女仔有d野樓主唔知道...
個女仔某d 舉動都令人有點莫名其妙 [樓主不要看]
唔洗講到咁隱悔...可能係收兵....

舊 04-22-11, 08:49 PM   #91
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

或許吧 最壞情況 咪當快左場夢 只是一場不想醒起來的夢

依排真係好想喊
太多野發生 太多野諗 可以既話真係好想有個好朋友比我依隻大牛龜扒起心口喊

此篇文章於 04-22-11 08:53 PM 被 真.朱皮 編輯。
舊 04-22-11, 08:54 PM   #92
iu fu pig
塵埃...

引用:
或許吧 最壞情況 咪當快左場夢 只是不想醒起來的夢
咁...又唔需要太灰心o既...
我地果d只係無謂推測...

之但係...依家佢咁"忙"
而你又搵唔到佢...

暫時都冇咩野可以行動...
睇下佢得閒果陣會唔會主動搵你啦...
舊 04-22-11, 09:08 PM   #93
Norm
=_="""""

引用:

依排真係好想喊
太多野發生 太多野諗 可以既話真係好想有個好朋友比我依隻大牛龜扒起心口喊
你而家最需要既係經驗...做兵又好,衰左又好,得左但係維持唔到又好都冇所謂....你下左第一步以後條路就會好行

舊 04-22-11, 10:26 PM   #94
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

我又去左等佢。。。

舊 04-22-11, 10:34 PM   #95
iu fu pig
塵埃...

引用:
我又去左等佢。。。
希望你成功啦...
今次要留心點...留意佢幾時出現
舊 04-22-11, 10:39 PM   #96
Norm
=_="""""

引用:
我又去左等佢。。。
我覺得咁樣會打草驚蛇....

舊 04-22-11, 10:48 PM   #97
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
怕乜佢收兵,想做就做,追女仔又唔係犯法
記住自己冇野輸就ok了,自己又後生怕乜

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 10:59 PM   #98
smalltung

引用:

依排真係好想喊
真係一個都冇?

此篇文章於 04-22-11 11:04 PM 被 smalltung 編輯。
smalltung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 11:53 PM   #99
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

終於送到佢番屋企。。
不過 發現左原來佢應該好有錢。。。

舊 04-23-11, 12:01 AM   #100
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
作者: smalltung 查看文章
真係一個都冇?
好矛盾
我既性格無可能接受到自己係別人面前喊
但其實我真係好想喊出黎
今日我飛過去果陣 有一位好兄弟既msg 令我係西鐵到係咁滴眼淚

論壇跳轉

現在的時間是 11:31 AM

手機版 | APP版