Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-13, 01:16 PM   #5476
6402oen
God of Gamer
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
あそべる プリペイドカード 紹介映像
http://youtu.be/yRJNXzcmzWk
実寫でちびロボ! 紹介映像
http://youtu.be/NyIUiyxgFAg
引用:

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 01:17 PM   #5477
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 6402oen 查看文章
[3DS] 角川「ハイスクールD×D」
竟然出3ds
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 01:24 PM   #5478
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: wsx360 查看文章
竟然出3ds
老任終於明白工口game能夠拯救世界(誤
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 01:58 PM   #5479
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 野良猫 查看文章
少子化導致新玩家不足嘛,係時候要面對現實改變下
會有語音就好…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 02:36 PM   #5480
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: 6402oen 查看文章
あそべる プリペイドカード 紹介映像
http://youtu.be/yRJNXzcmzWk
実寫でちびロボ! 紹介映像
http://youtu.be/NyIUiyxgFAg
有試玩版,down來試下先

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878

此篇文章於 07-03-13 02:42 PM 被 winsonandcyndi 編輯。
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 08:56 PM   #5481
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
唔知係咪我自己先有呢個問題...
我成日間唔時會收到一D十年前既廣播式交換日記
好似今日就收到C社迁本既MH4發售日期公布日記(日子寫31/5)....

舊 07-03-13, 09:40 PM   #5482
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
ちびロボ畫質幾好,玩法有趣過以前
不過3DS個鏡頭太雞又暗影唔好

引用:
作者: 哥薩克 查看文章
唔知係咪我自己先有呢個問題...
我成日間唔時會收到一D十年前既廣播式交換日記
好似今日就收到C社迁本既MH4發售日期公布日記(日子寫31/5)....
有時都會收到一兩封上個月嘅日記

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 12:51 AM   #5483
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: Suda 查看文章
ちびロボ畫質幾好,玩法有趣過以前
不過3DS個鏡頭太雞又暗影唔好

有時都會收到一兩封上個月嘅日記
任記鐘意拖住D日記唔放

舊 07-04-13, 02:38 PM   #5484
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
請問Mario Kart 有無話出8 ?
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 02:40 PM   #5485
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 星矢 查看文章
請問Mario Kart 有無話出8 ?
WiiU出
http://e3.nintendo.com/games/detail/mario-kart-8/
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 02:44 PM   #5486
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: wsx360 查看文章
原來係WiiU
唔會移植掛
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 07:05 PM   #5487
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
引用:
出完3ds, 賺夠轉出vita, 正常轉出vita, 銷量會高d, 直出vita會爆死的.
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 09:33 PM   #5488
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 星矢 查看文章
原來係WiiU
唔會移植掛
應該唔會
Mario Kart老任通常一部遊戲機一隻

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-13, 06:03 PM   #5489
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
お客様各位
任天堂株式会社
「クラブニンテンドー」サイトへの不正ログイン発生のご報告とパスワード変更のお願い

日頃は弊社商品をご愛顧賜りまして、誠にありがとうございます。
この度、弊社が運営する会員サイト「クラブニンテンドー」におきまして、
他社サービスから流出したと思われるID・パスワードを使用し23,926件の不正なログインが行われたことが判明しました。

http://www.nintendo.co.jp/support/in...2013/0705.html

舊 07-05-13, 08:01 PM   #5490
Suda

又冇入信用卡資料vv

Nintendo3DS
舊 07-06-13, 01:32 AM   #5491
izumi_chuen
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
Wii U IDchuen_izumi
3DS Friend Code0068 5330 7260
PSN  IDchuen_izumi
XBox Live Gamertagizumi_chuen
引用:
作者: Suda 查看文章
又冇入信用卡資料vv
被不正LOGIN 既係CLUB NINTENDO, 入面唔駛入信用卡資料, 只有地址電話名等個人資料

咁其實係咪唔用AC 制會安全D

いすみ
izumi_chuen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-13, 01:40 AM   #5492
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
地址同電話都賣到錢...不過我地呢D假資料既又真係唔多關事
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-13, 04:01 AM   #5493
Suda

引用:
作者: izumi_chuen 查看文章
被不正LOGIN 既係CLUB NINTENDO, 入面唔駛入信用卡資料, 只有地址電話名等個人資料

咁其實係咪唔用AC 制會安全D
就係知冇入呢d先WFC,更何況對我地呢d入假資料嘅外人零影響

依家出事係因為其他公司流出嘅帳戶+密碼俾人白撞成功登入

Nintendo3DS

此篇文章於 07-06-13 04:04 AM 被 Suda 編輯。
舊 07-06-13, 09:55 PM   #5494
Sea
Insane Gamer

註冊日期: May 2011
我部3DSLL隻牛之前係好景連機買, 買機時仲要叉爆左隻牛, 拎去換左另一隻
今日叉電叉叉, 隻火牛突然叉唔到
但用usb 線仲叉到
請問去邊度買隻牛好D?
唔想又買呢D雜貨

舊 07-07-13, 01:43 AM   #5495
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: Sea 查看文章
我部3DSLL隻牛之前係好景連機買, 買機時仲要叉爆左隻牛, 拎去換左另一隻
今日叉電叉叉, 隻火牛突然叉唔到
但用usb 線仲叉到
請問去邊度買隻牛好D?
唔想又買呢D雜貨
買 usb 線 + 有牌子嘅 usb 火牛, 應該比較穩陣
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 11:55 AM   #5496
Sea

引用:
作者: enishi 查看文章
買 usb 線 + 有牌子嘅 usb 火牛, 應該比較穩陣
有無推介?

舊 07-07-13, 12:04 PM   #5497
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:
NDS年代都有隻魔女神判既

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 12:06 PM   #5498
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: Sea 查看文章
有無推介?
如果有多餘嘅 iPhone/Android 電話 USB 牛已經可以用, 又或者 Moxxx, Cxxdxxx 呢類電話 accessory 牌子
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 12:15 PM   #5499
Sea

引用:
作者: enishi 查看文章
如果有多餘嘅 iPhone/Android 電話 USB 牛已經可以用, 又或者 Moxxx, Cxxdxxx 呢類電話 accessory 牌子
thanks
一陣出去買返個先

------------------------
我見部3ds input voltage係4.6V
買5V / 6V會唔會太大?

此篇文章於 07-07-13 12:23 PM 被 Sea 編輯。
Sea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 10:39 PM   #5500
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
マリオ&ルイージRPG4 ドリームアドベンチャー
http://www.nintendo.co.jp/3ds/aymj/index.html

TVCM・紹介映像
http://www.nintendo.co.jp/3ds/aymj/movie/tvcm001.html

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 07-07-13 10:47 PM 被 犬夜叉 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 06:38 PM

手機版 | APP版