Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-06-11, 11:38 PM   #101
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
只係因為BH / HOD 太爛
呢套明顯好睇D

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-11, 11:44 PM   #102
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
扮喪屍 = 無敵

點解打機冇呢招?
Dead rising LV 50 咪有得扮喪屍囉

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 07:12 AM   #103
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

第2集~節奏都係超慢喎~係咪成套劇都係咁慢架~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 10:48 AM   #104
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
第2集~節奏都係超慢喎~係咪成套劇都係咁慢架~?
第4集係重點,等一等啦。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 10:59 AM   #105
6eo
美波様!

日本既ntr之魂去左美國

個靚仔渣架車去邊
一陣引曬d 屍出城就大獲
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 12:10 PM   #106
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

個靚仔渣架車去邊
nono...美劇大把ntr
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 12:59 PM   #107
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 暉暉816 查看文章
nono...美劇大把ntr
係, 播緊尐好似Desperate Housewives大把~

舊 09-07-11, 01:55 PM   #108
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
尋晚個集應該叫running dead,d喪屍識走仲會爬鐵閘,真強
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 05:37 PM   #109
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
尋晚個集應該叫running dead,d喪屍識走仲會爬鐵閘,真強
你有冇睇DAWN OF THE DEAD 呀?D喪屍跑得好快追車添...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 05:40 PM   #110
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
個肥佬都幾慘唔俾喪屍咬死,佢都會餓死

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-11, 11:52 PM   #111
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kain_plus 查看文章
有13集! 因為收得!
咁就好啦
S1得6集, 個故事岩岩開始就完左, 好無引

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-11, 01:46 PM   #112
pongg

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
仲識囉磚頭打玻璃 同人有咩分別
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-11, 01:55 PM   #113
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: pongg 查看文章
仲識囉磚頭打玻璃 同人有咩分別

對面高攻又高防
仲有病毒
勁好多

舊 09-08-11, 06:12 PM   #114
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: クラウド 查看文章

對面高攻又高防
仲有病毒
勁好多
唔食野~好耐都唔會餓死~

舊 09-08-11, 10:59 PM   #115
動漫遊戲迷
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
個肥佬都幾慘唔俾喪屍咬死,佢都會餓死
索K男不算肥掛,但我睇預告佢可能被喪屍咬完會因「怨念」而成有復仇意志的喪屍,或者係有喪屍能力而仍未死亡的人。

引用:
唔食野~好耐都唔會餓死~
但喪屍不是肚餓才食人嗎?照道理應該會餓死。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-11, 01:13 AM   #116
クラウド
死相が見えるぞ

其實喪屍係不死系怪物, 唔會餓死
係28日後果o的先會餓死(其實果o的應該係病人而唔算喪屍)

舊 09-12-11, 01:48 PM   #117
pongg

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
引用:
作者: 動漫遊戲迷 查看文章
索K男不算肥掛,但我睇預告佢可能被喪屍咬完會因「怨念」而成有復仇意志的喪屍,或者係有喪屍能力而仍未死亡的人。
咁刻意要無左條key留低佢一個人係天台
應該之後佢仲會有份出場掛
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-11, 05:54 PM   #118
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
幾時會有第2輯
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-11, 06:11 PM   #119
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
明珠台以家仲有冇?

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-11, 06:17 PM   #120
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 候鳥 查看文章
幾時會有第2輯
10月17左右

舊 09-24-11, 11:20 AM   #121
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
近排star movie出左宣傳, 十月廿三日十點香港播第二季
http://www.starmoviesasia.tv/
右邊個段"THE WALKING DEAD - ALL NEW -"
係咪即係慢美國一星期

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 09-25-11 12:57 PM 被 雪舟等楊 編輯。
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-11, 12:32 AM   #122
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

個靚仔渣架車去邊
我覺得比人ntr唔係冇原因
男主腳太鍾意扮英雄又唔理人地感受
比曬暗示佢仲唔醒水
btw, 第一集同人地kiss完第2個畫面就見男主腳攞張相真係......
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-11, 08:19 AM   #123
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

唔知你咪玩得biohazard太多呢~硬係覺得個主角好廢~

舊 09-28-11, 11:02 AM   #124
carloslee
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
唔知你咪玩得biohazard太多呢~硬係覺得個主角好廢~
去度疫控中心鐵閘前係咪要周圍揾ITEM 合條KEY 出黎先可以開門~哈哈
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-11, 12:00 PM   #125
クラウド
死相が見えるぞ

個主角唔算廢啦
大把更廢你都未見識過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 12:21 AM

手機版 | APP版