Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-09, 10:04 PM   #601
kasumitodo
Junior Member
辛首

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDSetsuna425
Unhappy

引用:
作者: 黑澤夜 查看文章
大家知唔知訪度有呢隻game 呀 .............
次次去親都冇得買 ............
我都想知邊度有,大大話話行左半個hk啦,間間都話冇貨賣

大埔hotline話最快下個月頭

舊 03-24-09, 10:08 PM   #602
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
今日去左
灣仔188 gamehit,dreamstore
深水涉黃金
元朗合益,喜利

全部都無
係得黃金有其中2間有韓版

問過灣仔話下星期應該有貨番
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 10:10 PM   #603
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
今日去左
灣仔188 gamehit,dreamstore
深水涉黃金
元朗合益,喜利

全部都無
係得黃金有其中2間有韓版

問過灣仔話下星期應該有貨番
元朗合益
上2星期 明明買緊360元

到我有錢果時就無哂貨

最後去左屯門買~(星期6時還有貨的)
不過4字頭

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 10:21 PM   #604
kasumitodo
辛首

引用:
作者: pet3 查看文章
元朗合益
上2星期 明明買緊360元

到我有錢果時就無哂貨

最後去左屯門買~(星期6時還有貨的)
不過4字頭
屯門邊度?依家仲有冇?

舊 03-24-09, 10:23 PM   #605
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
唔知係咪偶眼花
觀塘gamehit好似一直有貨
無記錯就$378
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 10:54 PM   #606
pet3
The One

引用:
作者: kasumitodo 查看文章
屯門邊度?依家仲有冇?
比盡咪 市中心kk 同利寶

自己問問啦~

佢地唔放出黎的

要開聲問

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 03-24-09, 10:55 PM   #607
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: xima 查看文章
唔知係咪偶眼花
無記錯就$378
上星期四/五見到有貨

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 11:51 AM   #608
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: xima 查看文章
唔知係咪偶眼花
無記錯就$378
你快d同樓下買賣板嘅板友講
佢話2手上到360 (下面佢反左白)

2手炒到上一手價咁滯
有趣

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 12:04 PM   #609
vins
Senior Gamer

[題外話]
話說.... 尋晚終於....
冇踢老佛爺入房...
自己搬返部機入房玩...... XDD
[/題外話]

我用 magic type 係咪錯事呢...
真係好鬼難打...
仲要冇 mp 藥 >.<;;

開頭個 prologue 係咪一定要死.... 架....

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 12:09 PM   #610
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: vins 查看文章
[題外話]

開頭個 prologue 係咪一定要死.... 架....
唔係
我用左2個中證明左
打死尖兵, 去攞道具
喺盡頭見到竜神 > 死
其實值得去試
你會睇到隻Games係好認真製作

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 03-25-09, 12:19 PM   #611
vins
Senior Gamer

引用:
作者: daihamlop 查看文章
唔係
我用左2個中證明左
打死尖兵, 去攞道具
喺盡頭見到竜神 > 死
其實值得去試
你會睇到隻Games係好認真製作
異常認真....
畀 AI 追九條街要搵位走個下抵死...
暫時可以彈既係點解個 character 冇影..... XDDD

玩左3 個幾鐘不斷死都停唔到手... XDDD

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 12:49 PM   #612
pet3
The One

引用:
作者: vins 查看文章
異常認真....
畀 AI 追九條街要搵位走個下抵死...
暫時可以彈既係點解個 character 冇影..... XDDD

玩左3 個幾鐘不斷死都停唔到手... XDDD
老鼠同狗 好勁

一個圍死你

一個係超遠見到我 就跑黎咬我( 我見安全,入房拎野......

FGO 目標預算
舊 03-25-09, 01:21 PM   #613
kasumitodo
辛首

Angry

引用:
你快d同樓下買賣板嘅板友講
佢話2手上到360 (下面佢反左白)

2手炒到上一手價咁滯
有趣
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...3?r=1275303044

Y! 見到的,冇吹水 (大佬....我出$320諗住冇死....咁o既價點鬥 )

家下街上完全冇貸.....早知大大力落bit

舊 03-25-09, 02:36 PM   #614
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...3?r=1275303044

Y! 見到的,冇吹水 (大佬....我出$320諗住冇死....咁o既價點鬥 )

家下街上完全冇貸.....早知大大力落bit
我知你無吹水
我係覺得2手同1手價拍拖咁滯有趣
唔好誤會

我喺友網都幫你望過
揾嘅人多
放嘅就完全無
幫你唔到

舊 03-25-09, 03:02 PM   #615
kasumitodo
辛首

引用:
我知你無吹水
我係覺得2手同1手價拍拖咁滯有趣
唔好誤會

我喺友網都幫你望過
揾嘅人多
放嘅就完全無
幫你唔到
[握手]Not much matter[握手]
我post 埋link都只係想證明呢隻game係幾咁有市冇貨.

有錢想買都有得睇冇得玩....真係 難為我為隻game買機...............

舊 03-25-09, 03:09 PM   #616
pet3
The One

引用:

我post 埋link都只係想證明呢隻game係幾咁有市冇貨.

有錢想買都有得睇冇得玩....真係 難為我為隻game買機...............
PS3 既GAME 好多時都係咁
好難買

不及另一邊咁多死貨要大平賣

FGO 目標預算
舊 03-25-09, 03:11 PM   #617
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:

其實有睇開GAF
都知呢度嘅板友好推呢隻Game
始終好嘅讚
差嘅就鬧

舊 03-25-09, 03:15 PM   #618
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: mike23 查看文章
這隻原本是我預定要買的遊戲, 但一聽ONLINE MODE的玩法令我打消念頭
其實心中一直都癢癢的
你四月都去左做馬伕啦
等你幫我清左BH5之後我就開始玩佢…發揮去死去死精神 a

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 03:21 PM   #619
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
game係好game,不過實在太難,斷斷續續打咗成個星期,始終都响王城起點,邊度至有第二個check point或者save point架?
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 03:24 PM   #620
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
game係好game,不過實在太難,斷斷續續打咗成個星期,始終都响王城起點,邊度至有第二個check point或者save point架?
冇,一開始就要打死大佬/自己死(仲有第3種,放棄所有soul強制返神殿)

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 03:25 PM   #621
pet3
The One

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
同不同石頭講野就會去到不同地方

SAVE 自動SAVE

FGO 目標預算
舊 03-25-09, 03:29 PM   #622
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: pet3 查看文章
同不同石頭講野就會去到不同地方

SAVE 自動SAVE
呢個我知,但現在只可以去王城,放棄所有魂返歸其實有乜用?冇得買野個喎.
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 03:33 PM   #623
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
我都想知邊度有,大大話話行左半個hk啦,間間都話冇貨賣

大埔hotline話最快下個月頭
信和下面間熱線勤晚都仲見有

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 03:43 PM   #624
kasumitodo
辛首

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
信和下面間熱線勤晚都仲見有
唔係咁PLAY ME 呀?
我前日去問先話賣晒....但TAI PO 間HOTLINE 話訂都要最快4月頭先有.
至衰今晚唔得閒去問,冇得玩好難頂呀....

此篇文章於 03-25-09 03:47 PM 被 kasumitodo 編輯。
kasumitodo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 05:13 PM   #625
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
唔係咁PLAY ME 呀?
我前日去問先話賣晒....但TAI PO 間HOTLINE 話訂都要最快4月頭先有.
至衰今晚唔得閒去問,冇得玩好難頂呀....
PM左俾你
自己去睇吓

------------------------

唔洗客氣
見你個價meet到
希望你成功

此篇文章於 03-25-09 05:18 PM 被 daihamlop 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 02:03 AM

手機版 | APP版