Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後
電視遊戲討論版>Demon’s Souls [日版已售]
A.Kazuma 05:45 PM 04-03-09
作者: daihamlop:
唔通攻略教你...
load/save刷魂
肉身自殺刷黑
etc 咩
呢樣今期GZ咪有囉

我係驚佢每版講得唔detail, 行哂成個圖先知有o野漏....
daihamlop 05:57 PM 04-03-09
作者: A.Kazuma:
呢樣今期GZ咪有囉

我係驚佢每版講得唔detail, 行哂成個圖先知有o野漏....
放心
你要白金
我保證你熟到識背個map
A.Kazuma 06:11 PM 04-03-09
作者: daihamlop:
放心
你要白金
我保證你熟到識背個map
其實行map我唔驚, 最驚係好似社民連精句咁....
跌落去o個刻真係好無奈
majestyk 06:28 PM 04-03-09
呢樣今期GZ咪有囉

真係估佢唔到, 已經得果兩版紙講 DS, 都仲要用其中一版齋教人屈機
A.Kazuma 06:39 PM 04-03-09
作者: majestyk:
真係估佢唔到, 已經得果兩版紙講 DS, 都仲要用其中一版齋教人屈機
FAQ幾o岩新手, 不過奀o左o的, 期待下期有編輯翻wiki攻略
liar 07:57 PM 04-03-09
本攻略設定圖多唔多?
vins 02:02 PM 04-06-09
話說... 3-3...
同我打果個真慘.......
佢應該畀我虛耗到彈盡糧絶...... XDDDDDD
打左有冇半個鐘呢..... XDD
雷火武 03:14 PM 04-06-09
終於用$378買到中文版啦
遲買平幾舊,無得早享受
ist 03:33 PM 04-06-09
我想買,但有D野問
如果我全程ONLINE玩
一百個鐘玩吾玩得曬D野+爆機?
因為無咩時間,怕好似MON HUNTER要好多時間
daihamlop 03:47 PM 04-06-09
作者: ist:
我想買,但有D野問
如果我全程ONLINE玩
一百個鐘玩吾玩得曬D野+爆機?
因為無咩時間,怕好似MON HUNTER要好多時間
玩曬D野+爆機 > 得
白金 > 多數唔得
emoil 04:22 PM 04-06-09
作者: Deviantnip:
遲買平幾舊,無得早享受
冇平到喎~
雷火武 04:51 PM 04-06-09
作者: emoil:
冇平到喎~
對我來講就平左
前幾日都有得買.不過要428
daihamlop 05:29 PM 04-06-09
對我來講就平左
前幾日都有得買.不過要428
快d玩
等你叫救命
Jockey 05:45 PM 04-06-09
遲買平幾舊,無得早享受
你幾時見到仲有$378貨~?
據知有某網上店買手掃街...
家陣賣緊既仲係炒價四字以上~
liar 02:02 AM 04-07-09
作者: Jockey:
隻game出左成兩個月又無乜名氣,一入手就係艇貨,咁都要爭........
雷火武 05:42 AM 04-07-09
gamehit
上星期五已經番左貨了.$378
我尋日星期一去買都有貨.仲係378
佢掃唔到係佢辦事不力
灣仔188咁出名都唔識行一行
Jockey 09:38 AM 04-07-09
作者: liar:
隻game出左成兩個月又無乜名氣,一入手就係艇貨,咁都要爭........
據知係出口住外國...

gamehit
上星期五已經番左貨了.$378
我尋日星期一去買都有貨.仲係378
佢掃唔到係佢辦事不力
灣仔188咁出名都唔識行一行
九龍城,旺角區一係無貨,一係炒價...
見佢幾隻幾隻淨掃晒378貨,4字頭無要,
諗佢應該唔會過海~增加成本~

呢期無game玩,可能等九號再翻貨先入~
A.Kazuma 01:36 PM 04-07-09
據知係出口住外國...

九龍城,旺角區一係無貨,一係炒價...
見佢幾隻幾隻淨掃晒378貨,4字頭無要,
諗佢應該唔會過海~增加成本~

呢期無game玩,可能等九號再翻貨先入~
邊有人咁傻仔身水身汗通街掃貨, 同一間舖頭訂X隻咪得囉.... (仲有價講)

隻game冇台版? 台版冇中英版? 仲缺到咁多輪?
wtmak 07:48 PM 04-07-09
上星期見到旺角瘋擇有正價貨($378) 立即買左4隻... 幫d 同事朋友買, 第日返去已經冇貨....
now_loading 08:02 PM 04-07-09
邊有人咁傻仔身水身汗通街掃貨, 同一間舖頭訂X隻咪得囉.... (仲有價講)

有價講? 你就想, 現在入呢隻game 都要食死game

如果代理係夠貨派就唔洗攪到咁樣.........
香港代理Sony game 真係好垃圾, 要差唔多冇人玩先會見到正常價的行貨
liar 08:24 PM 04-07-09
咁入親大game都肯定要食死game架啦
不論360定PS3,明知隻game去得就實夾多d死貨你
now_loading 08:40 PM 04-07-09
作者: liar:
咁入親大game都肯定要食死game架啦
不論360定PS3,明知隻game去得就實夾多d死貨你

你咁講就有代理定行價已經冇意思啦, 不如全部開放價啦..

新出game 食死game 唔係問題, 但問題係隻game 出左成2個月..
360 d 行game, 買遲一個星期都已經有平冇貴..
個月半都唔夠貨派, 唔通我呢個消費者要讚佢識做生意嗎?

但最主要我唔係想講食死貨問題, 只係回樓上可以買得多重可以有平呢句..
liar 08:53 PM 04-07-09
香港細鋪入game係要食死貨架,成日都聽game鋪吐苦水("所以加價我都唔想架...".),已成為炒game合理理由
唯隻game特別少少,因為SCE唔睇好連日本都缺貨。

雖然SCEH向來表現差,但我見荃灣都有出過378,如果係有人掃去外國(唯一英文版)咁唯有叫SCEH再出多d貨羅.
A.Kazuma 09:29 PM 04-07-09
作者: diabloex:
有價講? 你就想, 現在入呢隻game 都要食死game

如果代理係夠貨派就唔洗攪到咁樣.........
香港代理Sony game 真係好垃圾, 要差唔多冇人玩先會見到正常價的行貨
咁o的舖又由得o的人買幾隻都得? 咁o的死game都好吸引o下, 不妨等o的舖公佈o下係咩死game, 等我o地有能力都可以幫手吸納o下

唔好剩係鬧Sony個代理, 香港大把代理都係咁做o野, 要怪就怪香港自己個market唔生性, 大行肯貼錢都唔係老奉的說
now_loading 01:01 AM 04-08-09
咁o的舖又由得o的人買幾隻都得? 咁o的死game都好吸引o下, 不妨等o的舖公佈o下係咩死game, 等我o地有能力都可以幫手吸納o下

唔好剩係鬧Sony個代理, 香港大把代理都係咁做o野, 要怪就怪香港自己個market唔生性, 大行肯貼錢都唔係老奉的說
gamehit 係 partner shop 係冇得炒的, 只係貨少比人掃曬.. 後面個段你自己同相熟的店舖留意下..

作者: :
我講緊呢隻game, 你想我鬧邊間代理, 冇啦啦呢個post 我去鬧萬信/MS?
而且我係鬧"香港代理Sony game", 我真係唔知呢隻game 係邊個代理, 因為我上Sonystyle.com 係冇呢隻game 訂的, 奇!.

唔明香港market 做乜唔生性, PS3 個個玩原裝..
貼錢? 邊間行貼錢?
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後

返回主題版面