Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-09, 05:45 PM   #676
A.Kazuma
God of Gamer
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: daihamlop 查看文章
唔通攻略教你...
load/save刷魂
肉身自殺刷黑
etc 咩
呢樣今期GZ咪有囉

我係驚佢每版講得唔detail, 行哂成個圖先知有o野漏....

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 05:57 PM   #677
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
呢樣今期GZ咪有囉

我係驚佢每版講得唔detail, 行哂成個圖先知有o野漏....
放心
你要白金
我保證你熟到識背個map

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 06:11 PM   #678
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
作者: daihamlop 查看文章
放心
你要白金
我保證你熟到識背個map
其實行map我唔驚, 最驚係好似社民連精句咁....
跌落去o個刻真係好無奈

舊 04-03-09, 06:28 PM   #679
majestyk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDmajestyk
引用:
呢樣今期GZ咪有囉

真係估佢唔到, 已經得果兩版紙講 DS, 都仲要用其中一版齋教人屈機

majestyk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 06:39 PM   #680
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
作者: majestyk 查看文章
真係估佢唔到, 已經得果兩版紙講 DS, 都仲要用其中一版齋教人屈機
FAQ幾o岩新手, 不過奀o左o的, 期待下期有編輯翻wiki攻略

舊 04-03-09, 07:57 PM   #681
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
本攻略設定圖多唔多?

舊 04-06-09, 02:02 PM   #682
vins

註冊日期: Oct 2007
話說... 3-3...
同我打果個真慘.......
佢應該畀我虛耗到彈盡糧絶...... XDDDDDD
打左有冇半個鐘呢..... XDD

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-09, 03:14 PM   #683
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
終於用$378買到中文版啦
遲買平幾舊,無得早享受
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-09, 03:33 PM   #684
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
我想買,但有D野問
如果我全程ONLINE玩
一百個鐘玩吾玩得曬D野+爆機?
因為無咩時間,怕好似MON HUNTER要好多時間

舊 04-06-09, 03:47 PM   #685
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: ist 查看文章
我想買,但有D野問
如果我全程ONLINE玩
一百個鐘玩吾玩得曬D野+爆機?
因為無咩時間,怕好似MON HUNTER要好多時間
玩曬D野+爆機 > 得
白金 > 多數唔得

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 04-06-09, 04:22 PM   #686
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
遲買平幾舊,無得早享受
冇平到喎~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-09, 04:51 PM   #687
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: emoil 查看文章
冇平到喎~
對我來講就平左
前幾日都有得買.不過要428
舊 04-06-09, 05:29 PM   #688
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
對我來講就平左
前幾日都有得買.不過要428
快d玩
等你叫救命

舊 04-06-09, 05:45 PM   #689
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
遲買平幾舊,無得早享受
你幾時見到仲有$378貨~?
據知有某網上店買手掃街...
家陣賣緊既仲係炒價四字以上~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 02:02 AM   #690
liar
Game Master

XBox Live Gamertagbbconlinenews
引用:
作者: Jockey 查看文章
隻game出左成兩個月又無乜名氣,一入手就係艇貨,咁都要爭........

舊 04-07-09, 05:42 AM   #691
雷火武
ワールド・エンド

引用:
gamehit
上星期五已經番左貨了.$378
我尋日星期一去買都有貨.仲係378
佢掃唔到係佢辦事不力
灣仔188咁出名都唔識行一行
舊 04-07-09, 09:38 AM   #692
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
作者: liar 查看文章
隻game出左成兩個月又無乜名氣,一入手就係艇貨,咁都要爭........
據知係出口住外國...

引用:
gamehit
上星期五已經番左貨了.$378
我尋日星期一去買都有貨.仲係378
佢掃唔到係佢辦事不力
灣仔188咁出名都唔識行一行
九龍城,旺角區一係無貨,一係炒價...
見佢幾隻幾隻淨掃晒378貨,4字頭無要,
諗佢應該唔會過海~增加成本~

呢期無game玩,可能等九號再翻貨先入~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 01:36 PM   #693
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
據知係出口住外國...

九龍城,旺角區一係無貨,一係炒價...
見佢幾隻幾隻淨掃晒378貨,4字頭無要,
諗佢應該唔會過海~增加成本~

呢期無game玩,可能等九號再翻貨先入~
邊有人咁傻仔身水身汗通街掃貨, 同一間舖頭訂X隻咪得囉.... (仲有價講)

隻game冇台版? 台版冇中英版? 仲缺到咁多輪?

舊 04-07-09, 07:48 PM   #694
wtmak

PSN  IDwtmak
XBox Live Gamertagwtmak
上星期見到旺角瘋擇有正價貨($378) 立即買左4隻... 幫d 同事朋友買, 第日返去已經冇貨....
wtmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 08:02 PM   #695
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
邊有人咁傻仔身水身汗通街掃貨, 同一間舖頭訂X隻咪得囉.... (仲有價講)

有價講? 你就想, 現在入呢隻game 都要食死game

如果代理係夠貨派就唔洗攪到咁樣.........
香港代理Sony game 真係好垃圾, 要差唔多冇人玩先會見到正常價的行貨
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 08:24 PM   #696
liar
Game Master

咁入親大game都肯定要食死game架啦
不論360定PS3,明知隻game去得就實夾多d死貨你

舊 04-07-09, 08:40 PM   #697
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: liar 查看文章
咁入親大game都肯定要食死game架啦
不論360定PS3,明知隻game去得就實夾多d死貨你

你咁講就有代理定行價已經冇意思啦, 不如全部開放價啦..

新出game 食死game 唔係問題, 但問題係隻game 出左成2個月..
360 d 行game, 買遲一個星期都已經有平冇貴..
個月半都唔夠貨派, 唔通我呢個消費者要讚佢識做生意嗎?

但最主要我唔係想講食死貨問題, 只係回樓上可以買得多重可以有平呢句..
舊 04-07-09, 08:53 PM   #698
liar
Game Master

香港細鋪入game係要食死貨架,成日都聽game鋪吐苦水("所以加價我都唔想架...".),已成為炒game合理理由
唯隻game特別少少,因為SCE唔睇好連日本都缺貨。

雖然SCEH向來表現差,但我見荃灣都有出過378,如果係有人掃去外國(唯一英文版)咁唯有叫SCEH再出多d貨羅.

舊 04-07-09, 09:29 PM   #699
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
作者: diabloex 查看文章
有價講? 你就想, 現在入呢隻game 都要食死game

如果代理係夠貨派就唔洗攪到咁樣.........
香港代理Sony game 真係好垃圾, 要差唔多冇人玩先會見到正常價的行貨
咁o的舖又由得o的人買幾隻都得? 咁o的死game都好吸引o下, 不妨等o的舖公佈o下係咩死game, 等我o地有能力都可以幫手吸納o下

唔好剩係鬧Sony個代理, 香港大把代理都係咁做o野, 要怪就怪香港自己個market唔生性, 大行肯貼錢都唔係老奉的說

舊 04-08-09, 01:01 AM   #700
now_loading
VanHelsing

引用:
咁o的舖又由得o的人買幾隻都得? 咁o的死game都好吸引o下, 不妨等o的舖公佈o下係咩死game, 等我o地有能力都可以幫手吸納o下

唔好剩係鬧Sony個代理, 香港大把代理都係咁做o野, 要怪就怪香港自己個market唔生性, 大行肯貼錢都唔係老奉的說
gamehit 係 partner shop 係冇得炒的, 只係貨少比人掃曬.. 後面個段你自己同相熟的店舖留意下..

引用:
我講緊呢隻game, 你想我鬧邊間代理, 冇啦啦呢個post 我去鬧萬信/MS?
而且我係鬧"香港代理Sony game", 我真係唔知呢隻game 係邊個代理, 因為我上Sonystyle.com 係冇呢隻game 訂的, 奇!.

唔明香港market 做乜唔生性, PS3 個個玩原裝..
貼錢? 邊間行貼錢?

此篇文章於 04-08-09 01:03 AM 被 now_loading 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 06:45 AM

手機版 | APP版