Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-10-17, 04:52 PM   #29276
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
抽抽抽
情人節O岩咪再俾錢

舊 01-10-17, 04:56 PM   #29277
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
沒有"好"殺職的我只餘1個10連能請山之翁入座?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:04 PM   #29278
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
又要抽sosad
餘石抽唔到就要等出糧先抽到

舊 01-10-17, 05:06 PM   #29279
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
用餘石20連抽山の翁算
這個月課太多

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:06 PM   #29280
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
…好彩放棄左抽武藏
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:11 PM   #29281
基拉大神
Senior Gamer

營運既極惡PICK UP真係唔講得笑

舊 01-10-17, 05:13 PM   #29282
nestlch

註冊日期: May 2014
隻GAME除咗抽野之外係咪已經冇野玩
1/2修練場係咪已經叫皇恩浩蕩
nestlch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:17 PM   #29283
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
今次pick up個時間點我覺得都幾差下
你出得咁密, 我唯有pass

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:26 PM   #29284
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
イシュタル

エルキドゥ、ギル

ケツァルコアトル、メドゥーサ

マーリン

武蔵、ギル、式、イスカ、イリヤ、スカサハ、イシュタル、金時

キングハサン

其實極惡ピックアップ係咪未完

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:35 PM   #29285
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: GN00508771 查看文章
イシュタル

エルキドゥ、ギル

ケツァルコアトル、メドゥーサ

マーリン

武蔵、ギル、式、イスカ、イリヤ、スカサハ、イシュタル、金時

キングハサン

其實極惡ピックアップ係咪未完
我諗再下個應該係復刻沖田

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:38 PM   #29286
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
梅林我都忍倒, 哈桑王當然係pass,
哈桑王仲要up兩星期, 即係下星期都safe

營運真係打死都唔QP 1/2
NONO
未100%的
因為修練場減半只係1星期~
仲有機會下星期有其他野

舊 01-10-17, 05:40 PM   #29287
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
7章開始短短1個月前後加埋都課左40幾pack
仲要得1張五星
山翁我有興趣
我唔怕你再非洲我
但真係荷包頂唔順

此篇文章於 01-10-17 05:43 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:53 PM   #29288
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇預佢又出新英

冇鳳君留俾山之翁添...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:54 PM   #29289
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 小嘉 查看文章
7章開始短短1個月前後加埋都課左40幾pack
仲要得1張五星
山翁我有興趣
我唔怕你再非洲我
但真係荷包頂唔順
佢非洲你, 你都非洲番佢
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 05:56 PM   #29290
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: GN00508771 查看文章
冇預佢又出新英

冇鳳君留俾山之翁添...
用友抽
不過實抽到手軟
由手機版發出
舊 01-10-17, 05:59 PM   #29291
小嘉
The One

引用:
作者: heyman774 查看文章
佢非洲你, 你都非洲番佢
我非洲番佢都係呢幾日既事
舊 01-10-17, 06:05 PM   #29292
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
NONO
未100%的
因為修練場減半只係1星期~
仲有機會下星期有其他野
希望係QP
已經唔夠錢食肥

金曜希望打夠書頁比梅林靈基

舊 01-10-17, 06:35 PM   #29293
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
有無人記得NPC時的山翁3個技係咩?......

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 06:39 PM   #29294
小嘉
The One

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
即死UP 攻UP
舊 01-10-17, 06:39 PM   #29295
廢‧人一個

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
來源:
http://kazemai.github.io/fgo-vz/svtData.html?id=602500

技1戦闘続行

技2信仰の加護
自身的弱體耐性提升[Lv.]
┗HP大回復[Lv.]
┗防禦力提升[Lv.](1回合)
┗攻擊力提升[Lv.](3回合)

技3晩鐘
敵全體的即死耐性下降[Lv.](3回合)
┗自身的Buster卡性能提升[Lv.](1回合)

BTW,天亡我荷包
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 06:45 PM   #29296
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
來源:
http://kazemai.github.io/fgo-vz/svtData.html?id=602500

技1戦闘続行

技2信仰の加護
自身的弱體耐性提升[Lv.]
┗HP大回復[Lv.]
┗防禦力提升[Lv.](1回合)
┗攻擊力提升[Lv.](3回合)

技3晩鐘
敵全體的即死耐性下降[Lv.](3回合)
┗自身的Buster卡性能提升[Lv.](1回合)

BTW,天亡我荷包
難死(高回血根性,加防補血)
平砍和寶具三紅輸出

NP沒了冥界加護看起來不能太期待
看起來不會太OP…

冠位唔應該俾十分既性能嗎
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 06:48 PM   #29297
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

https://twitter.com/zoneuu/status/817805732313636864
各位師兄加油, 我已經無力再戰了

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
舊 01-10-17, 06:49 PM   #29298
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
感謝~~~好簡單而直接的暴力3B~~

連必殺山翁都今快出埋真係想殺死玩家^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-17, 06:49 PM   #29299
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】
本日発売のNewtype2月号に「Fate/Grand Order」の情報を掲載中!新規描き下ろし版権ほか、キャスト、スタッフコメントなど見どころ満載となっております!anime.fate-go.jp #FateGO

https://twitter.com/fgoproject/statu...71496478720000

舊 01-10-17, 07:04 PM   #29300
細路翔
The One

雖然無玩

但望完山之翁張圖我剩係想問點解佢d後代又廢造型又雜魚

仲有明明係暗殺者但居然用玄鐵劍依d咁高調既武器

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:12 PM

手機版 | APP版