Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 06-22-07, 10:00 PM   #26
天星碼頭高達
Insane Gamer
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
唔駛問又係銀魔o個位主人o既陰謀
火星將於七日後被毁滅
天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 11:10 PM   #27
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章
唔駛問又係銀魔o個位主人o既陰謀
火星將於七日後被毁滅
睇到topic我都係即刻諗到Galactus
可惜F4管轄範圍不到火星

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 03:50 PM   #28
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
其實係多啦A夢時光機出口

舊 06-23-07, 05:32 PM   #29
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Hallucino 查看文章
其實係多啦A夢時光機出口
都有可能係穿越環

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 05:34 PM   #30
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
是屁眼而已, 有什麼出奇 ?

湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 07:28 PM   #31
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 湯馬 c 盤旋 查看文章
是屁眼而已, 有什麼出奇 ?
那麼下一步是啡色的異物吧

舊 06-24-07, 12:31 PM   #32
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
睇到topic我都係即刻諗到Galactus
可惜F4管轄範圍不到火星
火星人向F4求救就會管啦.

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
微波爐食具?
咁搞野?有冇資料?
http://www.nexusmagazine.com/article...tomicwar1.html
http://www.nexusmagazine.com/article...tomicwar2.html

連埋聲稱有古代核戰o既證據.
不過, 利比亞o個單沙漠玻璃就有證據話只係殞石. 印度o個o下先恐怖.

此篇文章於 06-24-07 12:34 PM 被 Dev 編輯。
Dev 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 01:19 PM   #33
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Dev 查看文章
火星人向F4求救就會管啦.

http://www.nexusmagazine.com/article...tomicwar1.html
http://www.nexusmagazine.com/article...tomicwar2.html

連埋聲稱有古代核戰o既證據.
不過, 利比亞o個單沙漠玻璃就有證據話只係殞石. 印度o個o下先恐怖.
印度o個o下???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 01:56 PM   #34
Dev
Crazy Gamer

引用:
作者: HONDA 查看文章
印度o個o下???
印度有個古城, D輻射高到唔正常. D骸骨又有高輻射, 似比o野燒死, 仲死狀唔正常, 好似係突然見到唔知乜o野咁就一下子燒死. 唔係一個兩個, 係全城都係咁.
而且城內好似有D比超高熱燒過, 甚至玻璃化.

但o個頭無比殞石撞過, 總之講到好唔正常啦.

舊 06-26-07, 02:47 PM   #35
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Dev 查看文章
印度有個古城, D輻射高到唔正常. D骸骨又有高輻射, 似比o野燒死, 仲死狀唔正常, 好似係突然見到唔知乜o野咁就一下子燒死. 唔係一個兩個, 係全城都係咁.
而且城內好似有D比超高熱燒過, 甚至玻璃化.

但o個頭無比殞石撞過, 總之講到好唔正常啦.
咁似聖經入面某個內容
話主唔like入面衰人太多
天降火搞掂佢''''
我記得好似有關鹽事....

舊 06-26-07, 10:09 PM   #36
Dev
Crazy Gamer

引用:
作者: POISON 查看文章
咁似聖經入面某個內容
話主唔like入面衰人太多
天降火搞掂佢''''
我記得好似有關鹽事....
我絕對懷疑佢係隨手一粒彈拋落來就...|||

有人話死海D鹽係有微量輻射, 而且又係超難嚮自然出現喎.

之前套謎好心就講o下呢D啦...最少有D新意.

舊 06-26-07, 10:35 PM   #37
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
果兩個網有無權威架
我覺得個張圖好假咁

果個印度城有無咩資料呀
完全未聽過有D興趣

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 11:56 PM   #38
Dev
Crazy Gamer

引用:
作者: shukei 查看文章
果兩個網有無權威架
我覺得個張圖好假咁

果個印度城有無咩資料呀
完全未聽過有D興趣
NEXUS係專挖神秘事件, 陰謀論o既非主流雜誌, 你想佢有幾權威先? 就係當佢講o既全部係真, 無人認都唔係權威啦...
NEXUS有圖咩?

個印度城叫Mohenjo-Daro.
上Yahoo好易搵, 不過個城D唔正常情況就搭Radiation之類字自己Check啦.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:22 AM

手機版 | APP版