Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-12, 12:10 AM   #476
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
見到凛同桜張圖笑左出黎

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 12:25 AM   #477
leotam3

註冊日期: Oct 2003
神父交劍俾凜果度笑得唔明顯

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 12:33 AM   #478
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
素晴らしい体だ!
櫻好黑阿
馬尾大河可惜冇近鏡

睇完想追小說tim

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 01:06 AM   #479
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
金閃閃
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 01:15 AM   #480
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ufo
我期待你整HF線架

舊 06-24-12, 01:36 AM   #481
someday
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: money 查看文章
ufo
我期待你整HF線架
我都期待, 雖然我好憎HF入面嘅士郎同櫻, 不過有得睇點都好...

F/SN 我最鐘意始終係 Fate 線 (不過我諗我係少數族裔黎, 大家似乎都鐘意 UBW同 HF 多)
someday 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 02:17 AM   #482
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
野生老虎

舊 06-24-12, 03:46 AM   #483
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
我一直以為係塞巴枝咖哩棒燒左冬木,原來唔係o既咩?
雁夜父さん,原來這才是雁夜的心聲
裸王
雖然一早知麻婆係變態,但睇到佢將凶器送比懔果陣真係笑左出o黎

原來蘭斯告解留到今集,總算解釋返佢成為B哥o既原因.

舊 06-24-12, 10:11 AM   #484
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真是要道歉,蘭斯洛特的真意原來是要放在最後,的確真是更加強那悲涼感

引用:
作者: someday 查看文章

F/SN 我最鐘意始終係 Fate 線 (不過我諗我係少數族裔黎, 大家似乎都鐘意 UBW同 HF 多)
你不是一個人的,雖然我沒玩,但我是喜歡這路線,因為這路線saber才得救了

saber再忍一會吧,你老公一定會來救妳的!

偉伯將來就是會總結整件事的英雄、麻婆那段話多少有點自嘲自己吧?那把殺了時臣的剣最後會把自己殺了也真是一場茶番劇啊

難怪會說最終回會使櫻人氣下降啦,果然……

總結真是改得很成功的type moon作品,希望有機會看到月姬就好了

此篇文章於 06-24-12 10:14 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 10:44 AM   #485
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
金閃閃得到肉體
正式成為裸王XD
果個動作, 真係如各位所言爭支 事後煙
裸王:舒服嗎綺禮, 要來多次嗎?

櫻果句野真係, 人格破壞
雁夜到死都做唔到2個LOLI既老豆, 只有幻想

麻婆將把短劍俾凜果度
見佢忍笑忍得好辛苦

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 11:07 AM   #486
imons
妄想怪獸

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

難怪會說最終回會使櫻人氣下降啦,果然……:cwm26

總結真是改得很成功的type moon作品,希望有機會看到月姬就好了
就算蘭斯洛再冇戲份,
老老實實咁交代死因都係有必要嘛…
雖然都刪左唔少…

言蜂話冇左心跳,
係唔係可以話變左喪屍?

我十分同意櫻對雁夜既評語…

對於切點解冇再見到伊莉雅解釋算合理啦,
佢冇再失去重要既人就顯得好悲哀,
畢竟士郎都只係感情投射既代替品…

Zero往後既事就由 fate /sn 既士郎接手啦
imons 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 11:22 AM   #487
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
你不是一個人的,雖然我沒玩,但我是喜歡這路線,因為這路線saber才得救了
UBW都有一半

完食感:U記幹得很好,JC要死趁早
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 11:40 AM   #488
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
真是要道歉,蘭斯洛特的真意原來是要放在最後,的確真是更加強那悲涼感

saber再忍一會吧,你老公一定會來救妳的!

偉伯將來就是會總結整件事的英雄、麻婆那段話多少有點自嘲自己吧?那把殺了時臣的剣最後會把自己殺了也真是一場茶番劇啊

難怪會說最終回會使櫻人氣下降啦,果然……

如果以UBW GOOD ENG來講都得救了....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 11:41 AM   #489
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: メソウサ 查看文章
野生老虎
=.=老虎...應該問點解到FSN變成禁
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 01:01 PM   #490
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
金閃閃全裸待機
凜好堅強,葵..有種生不如死既感覺
櫻.好.黑
征服王同王妃即使分開,二人既夢想同憧憬都會是寶貴的回憶
切嗣最後多少令人有點感觸
saber被婊到最後

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 01:08 PM   #491
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
B叔段對白原本放左係今集...
咁BD唔知會追加D咩呢...?

舊 06-24-12, 01:37 PM   #492
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
櫻唔變黑又點會有fsn既發展呢
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 01:52 PM   #493
RPG之鬼

祼王好強大!不過根本唔駛遮住呀……

其實黑泥破壞好似冇想像中咁大咁……

士郎解釋咗老豆點解做唔到英雄,因為日本世界裡英雄係要十幾歲既青年,唔係老豆級人物去玩

其實最後SABER發砲射聖杯後係咪即時消失埋?咁樣麻婆同祼王係勝利都唔出奇,而聖杯實現咗麻婆願望?

雁夜由始至終都係自作多情……

舊 06-24-12, 03:11 PM   #494
someday

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
祼王好強大!不過根本唔駛遮住呀……

其實黑泥破壞好似冇想像中咁大咁……

士郎解釋咗老豆點解做唔到英雄,因為日本世界裡英雄係要十幾歲既青年,唔係老豆級人物去玩

其實最後SABER發砲射聖杯後係咪即時消失埋?咁樣麻婆同祼王係勝利都唔出奇,而聖杯實現咗麻婆願望?

雁夜由始至終都係自作多情……
係, Saber 同 Berserker 打完其實已經重傷, 精疲力盡, 仲要俾人迫佢用晒全身魔力去用Excalibur, 一出完招已經被迫消失

聖杯無實現任何人願望.. 因為小聖杯被破壞, 個洞失去控制流晒入面 d 野出黎

此篇文章於 06-24-12 03:14 PM 被 someday 編輯。
someday 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 04:05 PM   #495
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
其實最後個度做結尾已經好夠

如果加埋土郎招喚saber有點超過了""

ufo重製fsn就好啦- -
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 06:29 PM   #496
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
總算交代翻蘭斯洛特死前對Saber既說話。Saber,等多幾年啦,真正了解你既人會黎拯救你了(雖然佢而家仲係個小學雞正太 )

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
完食感:U記幹得很好,JC要死趁早
你冤枉左JC啦,因為根本就唔係佢地製作FSN,而係Studio DEEN啊。

(雖然我都同意JC要死趁早。 )

期待ufotable既月姬同FSN既重作。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 06:35 PM   #497
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
Stay Night係DEEN嘛

但你諗下都6年前喇
其實我覺得DEEN算做得唔錯

JC STAFF?
呢間廠應該離開太陽系

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 07:29 PM   #498
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
學生大河

櫻好黑呀

最後兩父子對話, 紅A就係咁樣煉成\

舊 06-24-12, 07:42 PM   #499
imons
妄想怪獸

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: ouki 查看文章
=.=老虎...應該問點解到FSN變成禁
係呢個做型好姐…
不過都係老虎性格…
…拎住把竹刀亂咁舞
imons 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-12, 07:56 PM   #500
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
Stay Night係DEEN嘛

但你諗下都6年前喇
其實我覺得DEEN算做得唔錯

JC STAFF?
呢間廠應該離開太陽系
確實,同JC呢間原作粉碎機比較,DEEN既改編作品其實都算唔太過失禮。

只不過ufotable既製作實在太過神先將DEEN比落去。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 11:28 AM

手機版 | APP版