Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-24-11, 11:06 PM   #1
football
Junior Member

註冊日期: Apr 2011
wink 你有冇試過後悔追過一些異性呀?

你有冇試過後悔追過一些異性呀(男朋友或女朋友)?我就有啦‧‧‧
football 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 11:13 PM   #2
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
樓上唔講自己經歷先o既話,又同釣魚Topic有乜分別?m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-11, 07:40 AM   #3
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

釣魚?
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-11, 01:27 AM   #4
robert
Junior Member

註冊日期: Apr 2011
有識過一個唔錯既對象,不過佢有另一半,好似好衰咁,但佢對我又好好,好唔知點ar
robert 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-11, 01:32 AM   #5
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
沒後悔過
反而應話: 慶幸追唔成XDDDDDDDD

舊 04-27-11, 08:25 PM   #6
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
世事無常,未到訓棺材個日,我諗都唔會知係咪真係可以話後悔

舊 04-30-11, 12:01 AM   #7
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
上年差D同個12歲嘅一齊~~~:@_@

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 12:15 AM   #8
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
釣魚味濃 x2
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 12:25 AM   #9
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: Lilith 查看文章
真‧蘿莉XD

回原文,冇呀,如果會出現咁既情況,應該係代表唔夠帶眼識人吧XD

舊 04-30-11, 12:28 AM   #10
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
即係差d要坐監
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 12:36 AM   #11
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:
作者: 二伍 查看文章
即係差d要坐監

一齊 =/= sex~~

舊 04-30-11, 01:04 PM   #12
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
一齊 =/= sex~~
你玩純愛系架a

舊 04-30-11, 01:18 PM   #13
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
老兄你幾歲先.....

引用:
作者: 二伍 查看文章
即係差d要坐監
可能人家冇報案

引用:
作者: Seppie 查看文章
你玩純愛系架a
純粹(ry

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 01:34 PM   #14
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
老兄你幾歲先.....

可能人家冇報案

純粹(ry
我信有純, 唔信有純

舊 04-30-11, 02:00 PM   #15
碧克

註冊日期: Aug 2003
慶幸追唔成+1

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 02:10 PM   #16
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
我未溝過兒童身份證
由手機版發出
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 02:18 PM   #17
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 碧克 查看文章
慶幸追唔成+1
係wor~ 我試過係初相識印象不錯
點知原來勁冇主見, 勁um 春

舊 04-30-11, 02:46 PM   #18
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
老兄你幾歲先.....
佢double有多~~

舊 04-30-11, 02:47 PM   #19
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:
你玩純愛系架a

睇時機lor~~

舊 04-30-11, 05:48 PM   #20
YALIU
儲錢中...

後悔左兩次=-=...
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 08:42 PM   #21
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
係wor~ 我試過係初相識印象不錯
點知原來勁冇主見, 勁um 春
我調返轉,
初初交往好似幾夾,但往往想進一步時自己硬係有少少猶疑,其他朋友都有兩句意見叫我睇定少少先好下決定.
結果過左一兩年後,
先發現當初的猶疑源於對方實在「太有主見」,生活太有自己的規律,那程度嚴重到連公私與輕重都只用自己的標準來量度.

現在她有個很文靜很隨和的同學男友,之後睇怕都一齊過人世.
而家再同班大學朋友把酒暢談時都覺得佢地天生一對

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 11:01 PM   #22
baby仔
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
我覺得喜歡的就不會後悔...從不後悔愛錯了一些人....只因大家那刻真的有愛過..只是綠份到了盡頭....^^還有的是 ^^ 後悔的你就輸了

p.s...睇晒咁多人留言...我諗起一首歌..

是林宥嘉的說謊 =3=

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~

此篇文章於 04-30-11 11:03 PM 被 baby仔 編輯。
baby仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-11, 12:18 AM   #23
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 碧克 查看文章
我調返轉,
初初交往好似幾夾,但往往想進一步時自己硬係有少少猶疑,其他朋友都有兩句意見叫我睇定少少先好下決定.
結果過左一兩年後,
先發現當初的猶疑源於對方實在「太有主見」,生活太有自己的規律,那程度嚴重到連公私與輕重都只用自己的標準來量度.

現在她有個很文靜很隨和的同學男友,之後睇怕都一齊過人世.
而家再同班大學朋友把酒暢談時都覺得佢地天生一對
你識我咁耐都知我算係比較有主見既人, 所以偏易嫌對方um 春架啦XDDDDDD
不過, 因為之前就係咁, 同都ok 唔讓人唔就人既ex 一齊, 最後硬碰硬不歡而散......

我e家反而覺得我唔可以同有主見既人一齊,

此篇文章於 05-01-11 12:20 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-11, 01:09 AM   #24
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
有唔開心的經歷,不過可以說每一個出現在我生命中的女人也令我成長過來,我反而要多謝她們,沒有他們,沒有今天的我,當然我最感謝的是現在身邊的最愛~

說起來,曾經有過印度神棍同我講我生命中有4個會改變我的女人,點知畀佢講中左,最後出現的就是我的最愛

舊 05-01-11, 08:29 AM   #25
二伍

註冊日期: Sep 2002
總係覺得某人要入黎講幾句
等待中
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:38 AM

手機版 | APP版