Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-22-11, 06:17 PM   #851
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
"又有"新target, 食家也

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 02-22-11, 06:21 PM   #852
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 才子 查看文章
"又有"新target, 食家也
我才冇你咁交遊廣闊。

你又信真係「又有」?:0)

舊 02-22-11, 07:35 PM   #853
才子
量地總監

我信架, 你唔係鍾意見一個溝一個的嗎?

對唔住, 我今日好鍾意抽水

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 02-22-11, 08:00 PM   #854
綾小路雷太

引用:
我信架, 你唔係鍾意見一個溝一個的嗎?

對唔住, 我今日好鍾意抽水
係就好,我就唔駛咁sad......

舊 02-23-11, 03:04 PM   #855
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
佢指定2月13日攞, 但果日我已經拎唔到, 跟住打電話去"i", 佢叫我18-19號攞,
但我都仲係半條人命咁......

情傷

我地睇, 有冇discount架先
可以搵人代你攞架,不過我依家先知,已經遲左。

舊 02-23-11, 04:20 PM   #856
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: beagleflash 查看文章
可以搵人代你攞架,不過我依家先知,已經遲左。
我有諗過呢個問題, 但我係去攞果日起身時病...
照計果日你應該都出左門口, 而且我既然出唔到去, 都唔知點比張form你
諗住"i"完人地可以遲d攞, 估計星期五六應該乜都病完啦卦, 點知到果日又突然反覆起來

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-23-11, 05:55 PM   #857
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
如果我今次轉到工
我搞點話

舊 02-23-11, 06:03 PM   #858
綾小路雷太

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
如果我今次轉到工
我搞點話
搞咩?網聚?

舊 02-23-11, 06:50 PM   #859
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
搞咩?網聚?
私人聚會
唔熟唔預(即係得幾丁

舊 02-23-11, 06:53 PM   #860
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
同初中好友食完飯, 好似有d 啟發

舊 02-23-11, 08:07 PM   #861
才子
量地總監

引用:
私人聚會
唔熟唔預(即係得幾丁
即係有我份啦

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 02-23-11, 08:39 PM   #862
綾小路雷太

引用:
即係有我份啦
即係冇我份

舊 02-23-11, 09:17 PM   #863
The One
業餘歌手

引用:
即係有我份啦
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
即係冇我份
有收到我邀請咪有囉

舊 02-23-11, 09:41 PM   #864
綾小路雷太

引用:
有收到我邀請咪有囉
...

舊 02-23-11, 11:50 PM   #865
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
如果我今次轉到工
我搞點話
劉伯:如果我今次轉到工,我請點話
引用:
作者: Seppie 查看文章
同初中好友食完飯, 好似有d 啟發
無論是大事或是小事,總之對人生有啟發就是好事
下雪邊界 目前離線  
舊 02-24-11, 12:05 AM   #866
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
劉伯:如果我今次轉到工,我請點話

無論是大事或是小事,總之對人生有啟發就是好事
佢教左我有d野要睇第2面

舊 02-24-11, 12:18 AM   #867
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Seppie 查看文章
佢教左我有d野要睇第2面
one coin has two sides
如果你覺得一件事只有一面,咁係因為你響呢一個moment睇唔到另外果一面。
下雪邊界 目前離線  
舊 02-24-11, 10:19 AM   #868
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
以前我一直睇到兩面, 或者更多面, 但我從來只係揀黑色/灰色/藍色果d面去觀賞
如今我不斷咁叫自己相信好果面......但即使睇到 其實要相信都唔容易

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-24-11, 10:42 AM   #869
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
以前我一直睇到兩面, 或者更多面, 但我從來只係揀黑色/灰色/藍色果d面去觀賞
如今我不斷咁叫自己相信好果面......但即使睇到 其實要相信都唔容易
其實諗幾多都無問題,最緊要係為最好預備,作最壞打算就夠,唔好影響自己既日常生活就得。

舊 02-24-11, 03:37 PM   #870
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
其實諗幾多都無問題,最緊要係為最好預備,作最壞打算就夠,唔好影響自己既日常生活就得。
做人最緊要有準備
POKA 目前離線  
舊 02-24-11, 11:50 PM   #871
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
好同意
做人收放自如好重要

舊 02-25-11, 09:12 AM   #872
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
今句出動
無用架....預左架啦~~

舊 02-28-11, 01:41 AM   #873
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

e家開始識多左好多人,
驚覺自己以前既我真係好膚淺!! 真係錯失左好多人同事
好在, 唔算遲

舊 02-28-11, 07:22 PM   #874
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
呀... 岩岩睇林奕華先生點樣解讀black swan...
搞到我好有衝動同衝勁想返去hku讀個comp lit master.....
但係其實再讀都係0意義 = =

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 03-03-11, 06:30 PM   #875
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: irismong 查看文章
呀... 岩岩睇林奕華先生點樣解讀black swan...
搞到我好有衝動同衝勁想返去hku讀個comp lit master.....
但係其實再讀都係0意義 = =
我想要再讀既野...都ok 兩極
為糊口會係accounting
為興趣會係music

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:34 AM

手機版 | APP版