Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-20-12, 05:29 PM   #26
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
好簡單, post佢個電話出黎
睇下呢度有冇人慰藉下佢
再唔係幫你轉過去某登, 包佢好唔得閒

樓主你都講到咁:
我好空虛, 好寂寞, 我需要慰藉。
有朋友關心下唔係好事嗎?
好多人想朋友關心下都冇
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 05:48 PM   #27
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
佢過份關心你,咁試下話佢聽依家我無事,好番喇,等佢放心睇下仲會唔會煩住你?

舊 03-21-12, 02:18 AM   #28
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
好簡單, post佢個電話出黎
睇下呢度有冇人慰藉下佢
再唔係幫你轉過去某登, 包佢好唔得閒

樓主你都講到咁:
我好空虛, 好寂寞, 我需要慰藉。
有朋友關心下唔係好事嗎?
好多人想朋友關心下都冇
師兄
當關心過多就好快會變煩
體會過就明白
無論夫妻情侶朋友都要有D私人空間先最理想

舊 03-21-12, 11:59 AM   #29
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
師兄
當關心過多就好快會變煩
體會過就明白
無論夫妻情侶朋友都要有D私人空間先最理想
你咁講我諗起阿哥個fd既case, 大家都結晒婚, 但佢呢個fd一無聊就打俾我阿哥傾計, 我阿嫂都覺得佢好煩....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 12:29 PM   #30
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: HON HON 查看文章
你咁講我諗起阿哥個fd既case, 大家都結晒婚, 但佢呢個fd一無聊就打俾我阿哥傾計, 我阿嫂都覺得佢好煩....
主要係你亞哥當事人會唔會覺得佢煩囉
呢d另一半吃醋
嫌另一半既朋友好煩既CASE真係多不勝數

舊 04-06-12, 01:48 PM   #31
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
已經避左佢一段長時間
以為佢會死心啦
點知前幾晚,佢再次三更半夜sd 左條長篇sms黎
睇都無睇就del, 真系火都黎埋
俾佢嘈醒左,之後到天光都眼光光
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-12, 01:59 PM   #32
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
比佢食下,了左佢件心事
順便收個上將

舊 04-21-12, 02:38 PM   #33
raidou
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
你不如同佢講話夜晚唔好搵你
要搵就日頭, 至少你有覺好訓先?

不過個朋友係咁搵你(你話我諗得衰都係咁話)
一、佢真係天然KY
二、佢其實係想八掛你做緊乜

如果真係想關心你唔會講咁多廢話同唔會尊重你講o既o野(指想靜o下)
raidou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 08:37 PM   #34
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
1510出黎傾清楚算LA........

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:29 PM

手機版 | APP版