Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 04-20-05, 08:24 PM   #626
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
雖則都知將近完............... 但事實歸事實.......... 就咁就完左囉~

唔知幾時會有新作呢??

當年完大唐都差唔多大半年先有邊荒....... 希望今次唔好咁耐啦!!!
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-05, 11:47 PM   #627
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
黃易又嚟料, 我見到今期咁厚都心知不妙, 雖然我睇咗一半, 但都無乜先兆, 估唔到真是完咗

黃易真是利害

大家估吓下個故事是什麼是時代呀

此篇文章於 04-21-05 12:54 PM 被 Leong 編輯。
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 10:52 AM   #628
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
趁大唐個熱都未減晒...我買5毫子佢出大唐2......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 10:54 AM   #629
Zaku
The One

引用:
作者: jaVaj ◣
趁大唐個熱都未減晒...我買5毫子佢出大唐2......
又黎 63 期!!!
舊 04-21-05, 11:00 AM   #630
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
唔會掛....又黎大唐2??主角係仲少同陵少個仔?
我寧願佢出尋2
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 11:05 AM   #631
Zaku
The One

引用:
作者: kingtin1
唔會掛....又黎大唐2??主角係仲少同陵少個仔?
我寧願佢出尋2
楚漢驕雄?!!
舊 04-21-05, 11:05 AM   #632
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
爛尾小說王

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 11:08 AM   #633
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
作者: Zaku
楚漢驕雄?!!
係"驚艷版楚漢驕雄"
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 11:16 AM   #634
Zaku
The One

引用:
作者: T.K.
爛尾小說王
雖則係~
但睇咁多年...... 慣左每個月有小說睇..... 唔多唔少都有感情.....

而家係怕佢唔出..... 又或唔出一年半載都夠辛苦!!!
舊 04-21-05, 11:17 AM   #635
Zaku
The One

引用:
係"驚艷版楚漢驕雄"
唔出奇~
邊荒會唔會唔夠驚艷..... 所以唔夠口俾??
舊 04-21-05, 11:23 AM   #636
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
係"驚艷版楚漢驕雄"

人家都發財立品了,想都不要想了 /\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-21-05, 01:00 PM   #637
Leong
Crazy Gamer

佢的玄俠系列已經寫咗戰國(吳越), 秦 , 東晉末, 唐初, 元末及明初, 咁最有可能的是漢朝及宋朝
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-05, 01:38 PM   #638
Zaku
The One

引用:
作者: Leong
佢的玄俠系列已經寫?鷑埶(吳越), 秦 , 東晉末, 唐初, 元末及明初, 咁最有可能的是漢朝及宋朝
挑戰三國~
舊 04-22-05, 03:25 PM   #639
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
挑戰三國~
挑戰陳某.....kidding!

自從轉睇?鱄楞澈, 通常都會隔幾個月先一次過買幾期黎睇, 套野真係淡而無味, 無?鱁l睇果種衝勁!
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-05, 03:38 PM   #640
Zaku
The One

引用:
作者: wai
挑戰陳某.....kidding!

自從轉睇?鱄楞澈, 通常都會隔幾個月先一次過買幾期黎睇, 套野真係淡而無味, 無?鱁l睇果種衝勁!
風姿係..........?? a
舊 04-22-05, 03:46 PM   #641
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
風姿係..........?? a
http://www.hotupub.com/modules/tadbo...ok&book_sn=124
我都有買
你當係鬼畜王+五星+封神+... 既同人小說啦

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-05, 12:39 PM   #642
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

打左釘啦|||
睇得出黃生真係好想快d完呢本野...一個高潮位都俾唔到我....
尤其"飛哥大戰暮容垂"真係睇到啤~~~~~~~~~一聲...
仲有最尾個手抄邊荒爛gag....真係

反而後記個講古佬係邊個呢.....聽佢口吻當時應該已經過左邊荒時代好耐,但又好明顯佢係曾經身歷中的.........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-23-05, 02:23 PM   #643
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: jaVaj ◣
打左釘啦|||
睇得出黃生真係好想快d完呢本野...一個高潮位都俾唔到我....
尤其"飛哥大戰暮容垂"真係睇到啤~~~~~~~~~一聲...
仲有最尾個手抄邊荒爛gag....真係

反而後記個講古佬係邊個呢.....聽佢口吻當時應該已經過左邊荒時代好耐,但又好明顯佢係曾經身歷中的.........
真係完得幾突然............睇完真係.......o下??? 乜完左o拿???

上兩期咪講左囉..........應該就係......... 卓館主 囉.....

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 01:39 AM   #644
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
講真....佢次次完得咁快都係因為就快有新作...
有冇人知佢有咩新作???
有冇收到風????
我都估佢唔會寫南北之爭...因為好難玩下去...
加上燕大俠都做左神人啦...
邊有得打喎....
單係向雨田都幾乎橫掃啦....
咁樣完都唔算太誇....
我總覺得大唐係可以玩到65先完的....
63完太失望了....=.=
唔計佢幫玉皇的個漢朝故仔...
佢可玩漢朝嘛...
我覺得黃大師喜歡玩中國的強勢朝代....
明....唐.....秦......."漢"都算強吧.....
三國有前人玩過....
元朝(金)又有金大師玩左.....=.=
加上佢以前都玩過"破碎"啦.....=.=
不如返轉玩周吧....王帝時代....夏....商..?!??!?!?!......=.=

舊 05-11-05, 04:00 PM   #645
fatraymond
期待~~

引用:
作者: M-eye
講真....佢次次完得咁快都係因為就快有新作...
有冇人知佢有咩新作???
有冇收到風????
我都估佢唔會寫南北之爭...因為好難玩下去...
加上燕大俠都做左神人啦...
邊有得打喎....
單係向雨田都幾乎橫掃啦....
咁樣完都唔算太誇....
我總覺得大唐係可以玩到65先完的....
63完太失望了....=.=
唔計佢幫玉皇的個漢朝故仔...
佢可玩漢朝嘛...
我覺得黃大師喜歡玩中國的強勢朝代....
明....唐.....秦......."漢"都算強吧.....
三國有前人玩過....
元朝(金)又有金大師玩左.....=.=
加上佢以前都玩過"破碎"啦.....=.=
不如返轉玩周吧....王帝時代....夏....商..?!??!?!?!......=.=
有人問過(打去出版社)
會出番凌度宇系列
唔知會唔會乘機番出之前博益個d版本呢

我想佢寫周朝的
不過就算寫異俠,我諗都要有排等

舊 05-11-05, 04:16 PM   #646
Zaku
The One

引用:
作者: fatraymond
有人問過(打去出版社)
會出番凌度宇系列
唔知會唔會乘機番出之前博益個d版本呢

我想佢寫周朝的
不過就算寫異俠,我諗都要有排等
o下!!!
我反而唔係咁鐘意凌度宇喎~
舊 05-11-05, 04:30 PM   #647
fatraymond
期待~~

引用:
o下!!!
我反而唔係咁鐘意凌度宇喎~
我覺得都幾好睇
雖然每本太短好唔夠喉

舊 05-11-05, 05:00 PM   #648
Zaku
The One

引用:
作者: fatraymond
我覺得都幾好睇
雖然每本太短好唔夠喉
咁又係.... 出凌渡宇都唔慌會係長篇~
玩一陣先轉番異俠都唔錯~
舊 05-11-05, 11:18 PM   #649
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
終於都完左
邊荒 我追左8期就斷左~.~

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 11:24 PM   #650
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

凌度宇....仲以為係大唐2......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:01 PM

手機版 | APP版