Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
日本動漫畫討論版>上松範康 x 金子彰史「戦姫絶唱シンフォギアGX」4期と5期製作決定!!丨サテライト制作
IntelligentGene 02:34 AM 09-27-13
作者: money:
今集已經講到明有3期咁濟
3期可能要打美軍
money 03:50 AM 09-27-13
CM wwwwww

神秘過客 06:30 AM 09-27-13
頂, 呢套真係 gag 片黎架
mikemike 06:43 AM 09-27-13
pretty cure?
廢人 07:58 AM 09-27-13
輪椅裝甲
積頓
一兆度
手槍影逢
super puricure
風起雲動拳

笑到停唔到口
Terrier 09:27 AM 09-27-13
全部角色也不是人類

二期大勝利
叫大家有第三期都唔好咁認真,要笑住黎睇
神秘過客 12:04 AM 09-28-13
成集最好笑一定係未來最後果野標槍
亍 ◣ 11:43 AM 09-28-13
因為上集太出色了??今集好似冇咁好笑
Asurada 12:16 PM 09-28-13
司令只係打石仔,我好失望~
ouki 02:42 PM 09-28-13
如果之後真係打人。。。根本不用GEAR啦出動保志同司令都夠做。。。巨形石一野打爆。。。。用子彈做捉影。。。你兩個真係人類?

上季DX。。E季GP03D/流星。。。下季出W?
メソウサ 03:12 PM 09-28-13
戰鬥輪椅
gingq7 04:03 PM 09-28-13
明明應該係熱血燃片, 但我真係一路睇一路笑

真係登杉田唔抵, 對手是8個非人類
tcmchan 05:45 PM 09-28-13
明明係隻深海潛水艇, 但點解會配備彈射+降落傘逃生裝置?
係咪個移動基地其實係可以飛上天, 但都未有機會比佢飛上天已經玩完喇?
casio 06:05 PM 09-28-13
作者: tcmchan:
明明係隻深海潛水艇, 但點解會配備彈射+降落傘逃生裝置?
係咪個移動基地其實係可以飛上天, 但都未有機會比佢飛上天已經玩完喇?
咁係海面爆時彈射點都比上救生艇快……不過彈射完會唔會變靶就另一回事
メソウサ 06:59 PM 09-28-13
老母唔見屍即係未死啦
Asurada 07:22 PM 09-28-13
作者: ouki:
如果之後真係打人。。。根本不用GEAR啦出動保志同司令都夠做。。。巨形石一野打爆。。。。用子彈做捉影。。。你兩個真係人類?

上季DX。。E季GP03D/流星。。。下季出W?
下集boss係司令的話,真係唔知點打
gingq7 09:46 PM 09-28-13
話說今季的Noise無一次係自然出現而且可有可無, 最尾仲關埋個王之財寶; 咁第3季唔好再出noise了, 直接出俄羅斯國家隊互打吧 (美國戰姬全部倒戈, 已out)
mikemike 10:14 PM 09-28-13
全集都gag到爆廠,令人甘拜下風。
6eo 11:41 PM 09-28-13
我究竟睇左D咩野?
メソウサ 12:33 AM 09-29-13
做做下直播又走晒
KENSNAKE 12:40 AM 09-29-13
上一季玩唱歌加熱血王道橋段加B級電影打怪獸.

今季成套攪GAG,每集都有爆點,吐糟吐到停唔到.
神秘過客 12:52 AM 09-29-13
作者: メソウサ:
做做下直播又走晒
基本上我都唔知佢直播黎做乜
メソウサ 01:41 AM 09-29-13
作者: 神秘過客:
基本上我都唔知佢直播黎做乜
當住全世界身份黃晒
但最尾返學又冇野
神秘過客 02:03 AM 09-29-13
唯一解釋就係直播為左玩羞恥 play
money 11:28 AM 10-01-13
メイト
描き下ろしB2クリアポスター(翼/マリア)

ゲマ
描き下ろし全巻収納BOX (響/翼/クリス/未来/マリア/調/切歌)

とら
描き下ろしB2タペストリー(響/翼/クリス)

ソフ
描き下ろしB3タペストリー(翼/マリア)

第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面