Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-27-13, 02:34 AM   #701
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: money 查看文章
今集已經講到明有3期咁濟
3期可能要打美軍
IntelligentGene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-13, 03:50 AM   #702
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
CM wwwwww

舊 09-27-13, 06:30 AM   #703
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
頂, 呢套真係 gag 片黎架

舊 09-27-13, 06:43 AM   #704
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
pretty cure?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-13, 07:58 AM   #705
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
輪椅裝甲
積頓
一兆度
手槍影逢
super puricure
風起雲動拳

笑到停唔到口

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86

此篇文章於 09-27-13 08:07 AM 被 廢人 編輯。
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-13, 09:27 AM   #706
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
全部角色也不是人類

二期大勝利
叫大家有第三期都唔好咁認真,要笑住黎睇

舊 09-28-13, 12:04 AM   #707
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

成集最好笑一定係未來最後果野標槍

舊 09-28-13, 11:43 AM   #708
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
因為上集太出色了??今集好似冇咁好笑

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 12:16 PM   #709
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
司令只係打石仔,我好失望~

舊 09-28-13, 02:42 PM   #710
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
如果之後真係打人。。。根本不用GEAR啦出動保志同司令都夠做。。。巨形石一野打爆。。。。用子彈做捉影。。。你兩個真係人類?

上季DX。。E季GP03D/流星。。。下季出W?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 03:12 PM   #711
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
戰鬥輪椅

舊 09-28-13, 04:03 PM   #712
gingq7

註冊日期: May 2008
明明應該係熱血燃片, 但我真係一路睇一路笑

真係登杉田唔抵, 對手是8個非人類
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 05:45 PM   #713
tcmchan
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
明明係隻深海潛水艇, 但點解會配備彈射+降落傘逃生裝置?
係咪個移動基地其實係可以飛上天, 但都未有機會比佢飛上天已經玩完喇?
tcmchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 06:05 PM   #714
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: tcmchan 查看文章
明明係隻深海潛水艇, 但點解會配備彈射+降落傘逃生裝置?
係咪個移動基地其實係可以飛上天, 但都未有機會比佢飛上天已經玩完喇?
咁係海面爆時彈射點都比上救生艇快……不過彈射完會唔會變靶就另一回事

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 06:59 PM   #715
メソウサ
The One

老母唔見屍即係未死啦

舊 09-28-13, 07:22 PM   #716
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
如果之後真係打人。。。根本不用GEAR啦出動保志同司令都夠做。。。巨形石一野打爆。。。。用子彈做捉影。。。你兩個真係人類?

上季DX。。E季GP03D/流星。。。下季出W?
下集boss係司令的話,真係唔知點打

舊 09-28-13, 09:46 PM   #717
gingq7

註冊日期: May 2008
話說今季的Noise無一次係自然出現而且可有可無, 最尾仲關埋個王之財寶; 咁第3季唔好再出noise了, 直接出俄羅斯國家隊互打吧 (美國戰姬全部倒戈, 已out)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 10:14 PM   #718
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
全集都gag到爆廠,令人甘拜下風。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 11:41 PM   #719
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我究竟睇左D咩野?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-13, 12:33 AM   #720
メソウサ
The One

做做下直播又走晒

舊 09-29-13, 12:40 AM   #721
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
上一季玩唱歌加熱血王道橋段加B級電影打怪獸.

今季成套攪GAG,每集都有爆點,吐糟吐到停唔到.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-13, 12:52 AM   #722
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: メソウサ 查看文章
做做下直播又走晒
基本上我都唔知佢直播黎做乜

舊 09-29-13, 01:41 AM   #723
メソウサ
The One

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
基本上我都唔知佢直播黎做乜
當住全世界身份黃晒
但最尾返學又冇野

舊 09-29-13, 02:03 AM   #724
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

唯一解釋就係直播為左玩羞恥 play

舊 10-01-13, 11:28 AM   #725
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
メイト
描き下ろしB2クリアポスター(翼/マリア)

ゲマ
描き下ろし全巻収納BOX (響/翼/クリス/未来/マリア/調/切歌)

とら
描き下ろしB2タペストリー(響/翼/クリス)

ソフ
描き下ろしB3タペストリー(翼/マリア)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 上松範康 新作コンテンツ進行中 money 日本動漫畫討論版 0 11-11-14 11:10 PM
[PSV] 金子彰史 新作ゲーム 解禁了 (魔法科高校劣等生) 負責人不是他哈哈 l 留用wild arms... 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 1 05-23-14 06:04 PM
[動畫] Leaf「WHITE ALBUM 2」#11「雪が解け、そして雪が降るまで(後編)」丨サテライト制作 money 日本動漫畫討論版 1003 01-02-14 10:33 PM
[動畫] 第17回アニメーション神戸賞発表 個人賞:上松範康 money 日本動漫畫討論版 0 10-13-12 11:28 AM
[MOB] スクエニ X 金子彰史 RPG新作「星葬ドラグニル」丨CV:木村良平 水樹奈々 money 手提遊戲機討論版 0 03-29-12 11:34 PM

現在的時間是 12:13 AM

手機版 | APP版